Оля, страхотен подарък сте си направили, честито!
Миме-то, много хубава почерпка
Емили, доста ме разсмя с вървенето напред само на Изабел. Няма страшно, ще стане по-стабилна по-нататък.
Инкс, важно е, че си го изненадала!
Стейси получи и още подаръци освен нашите-сервиз за чайче на Фишър прайс, може би го знаете и един детски лаптоп, но според мен е за доста по-голямо дете, поне на 3-4 годинки. Чакаме и колет от Бг, знам че има кукла, но ще видим.
Моя мъж много се зарадва на моите подаръци, отваряше ги с голямо нетърпение и понеже пак не беше ми взел нищо, ми каза следващата седмица да отидем по магазините и да си купя каквото си харесам. Преди Коледа обаче доста попазарувах за себе си и не очаквах подарък, но пък и аз обичам изненадите
.Вчера бях на хирург за вадене на мъдреци, извадиха ги, имам малко шевове, но днес вече не ме боли много, даже минах без болкоуспокояващи. Единствения проблем е, че ми изписаха антибиотик и трябва да го взимам 10 дни
Моя мъж получи и Коледен "подарък" от училище, спират му стипендията ($5000) за следващия семестър, ей така по средата на годината, но ще ходи след Нова година да види какво става.
Момичета, препоръчайте ми имуностимуланти, че мъжа ми има нужда, много често боледува и от там и Стейси
. Все едно имаме дете на детска градина, къде що има вируси , ги обира.На мен въпреки всичко ми е доста празнично, само се моля Стейси и таткото да се оправят по-бързо.
На мен ми се случи миналата седмица, а какъв мерак имах да взема нещо за рисуване на Калина...
Бързо оздравяване на Андреа и дано не ви зарази и вас. Малее, добре, че не дойдох на срещата, че сега щях да си изям ушите от яд, че съм ви заразила.
Какво да правя като от това си имах нужда. Моят подарък също много се хареса, часовник на Адидас и гел афтършейф Келвин Клайн. В последно време се научихме да сме практични, няма как, времена
София пък получи кухня, перална, палатка принцеска и кукла. От вчера перем един чорап на кака и
, цяла сутрин пишем, пишем

На мен май Аугментин ми даваха.