Юлски деца-Тема 40

• 27 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • USA
Честита Коледа! Бъдете най-вече здрави! Честито на всички именници!

Оля, страхотен подарък сте си направили, честито!
Миме-то, много хубава почерпка Laughing!
Емили, доста ме разсмя с вървенето напред само на Изабел. Няма страшно, ще стане по-стабилна по-нататък.
Инкс, важно е, че си го изненадала!

Стейси получи и още подаръци освен нашите-сервиз за чайче на Фишър прайс, може би го знаете и един детски лаптоп, но според мен е за доста по-голямо дете, поне на 3-4 годинки. Чакаме и колет от Бг, знам че има кукла, но ще видим.

Моя мъж много се зарадва на моите подаръци, отваряше ги с голямо нетърпение и понеже пак не беше ми взел нищо, ми каза следващата седмица да отидем по магазините и да си купя каквото си харесам. Преди Коледа обаче доста попазарувах за себе си и не очаквах подарък, но пък и аз обичам изненадите Party.

Вчера бях на хирург за вадене на мъдреци, извадиха ги, имам малко шевове, но днес вече не ме боли много, даже минах без болкоуспокояващи. Единствения проблем е, че ми изписаха антибиотик и трябва да го взимам 10 дни Shocked. През това време обаче не мога да кърмя и много се страхувам Стейси да не се отбие. Като за капак Стейси днес се събуди с 40 градуса Т, дадохме лекарство, но пак наново и отидохме в спешното. Прегледаха я-инфекция на горно-дихателните пътища. Нищо не изписаха, понеже е вирусно. Педиатърът там ми каза, че 48 часа след спиране на антибиотика организма ми ще е изцяло изчистен и ще мога да си кърмя спокойно. Това ме успокои малко, понеже изкарвам няколко капки кърма само, нито с помпа, нито на ръка мога повече и се притеснявах как да изцедя всичката кърма преди наново да започна кърменето. Ако знаех, че Стейси ще се разболее, щях да започна антибиотика след 2-3 дни, че сега ми е много трудно без кърмене, а и тя очаква, а пък няма. Много ме е яд, но нищо вече не мога да направя.

Моя мъж получи и Коледен "подарък" от училище, спират му стипендията ($5000) за следващия семестър, ей така по средата на годината, но ще ходи след Нова година да види какво става.

Момичета, препоръчайте ми имуностимуланти, че мъжа ми има нужда, много често боледува и от там и Стейси Sad. Все едно имаме дете на детска градина, къде що има вируси , ги обира.

На мен въпреки всичко ми е доста празнично, само се моля Стейси и таткото да се оправят по-бързо.

# 436
Миме, много хубава почерпка Laughing
Ем и аз подкрепям Мимето, че така по- малко бели ти прави.
Инкс, много неприятно, но ще го оправите този проблем.
Джил, радвам се, че Калина оздравява.
Маймунче, много неприятно, но и да се отбие, тя е вече голяма. Все пак си мисля, че ще успееш да кърмиш после, сега важното е да оздравее, пък твоята болка явно е минала. Дано оправите проблема със стипендията, супер кофти новина. За имуностимулант за съжаление за мен зимата единственото признато е чаша червено вино вечер Laughing.
Ние вчера чакахме Ангел да се прибере сутринта от работа, защото беше нощна на 24- ти, за да разопаковаме подаръците. Той разбира се се прибра кисел, аз както си бях без настроение му теглих една и отидох да си разопаковам с Андреа. По- точно да я гледам как разопакова, защото аз както обикновено нямаше какво да разопаковам. Зебрата доста я забавлява, подскача, като перко Laughing, много се забавляваме да я гледаме. Тя също се ошашави от многото подаръци и се чуди с какво по- напред да си играе. Вчера не беше ясно кой е детето и кой възрастния, защото беше борба за играчките, кой по- напред ще си играе с тях. От чичо си получи 50 лв. и аз веднага отидох да й взема една магнитна дъска за писане и между другото и едно столче й взех набързо. В началото мислех, че е много удачна покупка, оказа се, че писука като сяда и става и тя много се забавляваше, но час след това вече не бях сигурна Laughing. Носи го цяла вечер насам натам и само сядаше и ставаше, и си се кискаше Laughing. Сложили са ми забрана в къщи до рождения ден да не й взимам други играчки, че място не остана. Да видим кога и с какво ще се разпише свекито. Миналата година й даде подаръка за Коледа или в края на януари или началото на февруари, да видим тази година може да чакаме до март месец.
О, за финал да се "похваля" Андреа се разболя вчера, днес ще ходим на лекар, дано не се наложи за тримата.

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 10:01 от Julsko bebe

# 437
Ооо, Драга, каква магнитната дъска взе - от тези дето се лепят неща по тях или от тези по които се рисува? Имай предвид, че ако е от вторите, много лесно им падат връхчетата на химикалката и после за нула време се оказва, че трябва да ровиш в лайна два дни. ooooh! На мен ми се случи миналата седмица, а какъв мерак имах да взема нещо за рисуване на Калина... Crossing Arms Бързо оздравяване на Андреа и дано не ви зарази и вас. Малее, добре, че не дойдох на срещата, че сега щях да си изям ушите от яд, че съм ви заразила.

На нас още не ни е пристигнала зебрата. Последно пишеше, че е някъде на склад в България, но не са я донесли.
Имам и една неудачна покупка от Некст - много сладки ботушки, които са ми ги докарали 4 номер, вместо 5. А и се оказа, че не се отварят отстрани и е много трудно пъхането на крачето. Сега ще ги връщам поне да ми оправят номера, та дано са по-лесни за обуване.

Маймунче, много неприятно. Бързо оздравяване на Стейси и дано проблема на таткото се разреши лесно и във ваша полза.

# 438
  • София
Джил, нашата саксия подарък е от бурята оная нощ, имаме 4 етажа над нас и е паднала от някой балкон. Егати лудите, да си оставят саксии ей така да утрепат някой.
Иначе моят подарък е менструална чашка  hahaha Joy Какво да правя като от това си имах нужда. Моят подарък също много се хареса, часовник на Адидас и гел афтършейф Келвин Клайн. В последно време се научихме да сме практични, няма как, времена  Outta Joint София пък получи кухня, перална, палатка принцеска и кукла. От вчера перем един чорап на кака и  Laughing
Снощи празнувахме с Анди и Оля и таткото им. Много добре си изкарахме, напук на заспиващите татковци  Joy Запихме се и си оставихме колата, таксито ни стовари в 23:30  ч. но баба ни чакаше и си доиграха с нея до 1  Shocked. Имаше бурни танци и хора, по-късно ще се опитам да ги кача. Оля, мерси за магнитната дъска  Hug, цяла сутрин пишем, пишем  Laughing

# 439
  • София
Ооо, не.... Джил, какви гевреци бе мила  Joy Joy Joy. Рингове се казват Simple Smile

# 440
Честито Рождество Христово! Честита Коледа!
Нека сиянието на тези светли празници озари Вашите
сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение
и сили за бъдните дни.

Маймунче, има антибиотици, които можеш да пиеш и да кърмиш. Тябва просто да се провери твоя какъв е. Не е нужно да цедиш, за да се изчисти кърмата.
Бързо оздравяване на всички дечица  Hug
Миме-то, много моля след употреба на чашката да споделиш как е Wink
При нас всичко беше много весело и забавно. Но когато си с любими хора е така. Децата получиха своите подаръци и бяха безкрайно щастливи. Не съм много убедена, че Елин разбра точно за какво става дума. Но пък много се забавлява с всички играчки, включително и с тези на брат си  Simple Smile
И така в шеги и закачки отмина и този празник, сега чакаме новата година. Която се надяваме да е по добра от предходната с по малко болести и повече усмивки и забавления  Hug

# 441
  • София
И аз одеве се замислих как след секцио ни дават антибиотик, а в същото време кърмим още в болницата. Със сигурност има и такива съвместими с кърменето  Peace На мен май Аугментин ми даваха. newsm78

# 442
Хех, Миме, разбрах те аз за бурята и саксията. Стана ми забавно как си го написала, но наистина е опасно да се оставят така, че да могат да литнат. Аз малко като свекърва, но... внимавай с писалката на магнитната дъска.
Сиско, амиии, рингове щом казваш. Пък с'я да не обидим някой почитател на българската реч. Crazy Laughing

# 443
Весела Коледа и от нас, хихих ЮБ, не се ядосвай за подаръка от свекито, нашия пък беше кукла от китайски магазин, която си беше плешива, с разглобен крак и смачкан фейс. Имаше и пръстенче, което се разглоби и е идеално за гълтане от малки деца също така. Още на другия ден, демек - днес - отиде в кофата. Изабел беше много озадачена, че куклата беше с откачен крак, а след това  и главата и ръцете взеха да й се вадят hahaha Ама съм лоша, че ги снасям хората тука, ама какво да се прави, то си и ма и хумористична страна

Маймунче, отвратителен "подарък". И при нас се получи нещо подобно, та затуй и аз съм в клуба де. Ний подаръци не си подарявахме по тази причина, а на Изабел ги подарихме по-рано - даже моя тя си го хареса още в магазина и си го взе сама и общо взето тя не разбра особено, че е Коледа - нямаше го момента с изненади под елхата. Паричката от питката първоначално естествено не се падна на никого от нас и понеже нещо този месец хич не ни върви финансово се шегувахме, че ако питката има крака ще избяга самичка от нашата къща  Joy  Вчера щяхме да имаме гости и пак се шегувахме, че паричката ще се падне на някой от гостите. Естествено чак днес вече почти не ставаше за ядене но нарекох парчетата за да може все пак проклетата паричка да се падне на някого и познайте на кого се падна - на Изабел  hahaha

Линет, нещо нямам сила да организирам нищо, мога да пиша на Ехо82, а Стеф и Вики изобщо не влизат вече тук. Иначе Лилчо е в Тракия и често ме пита няма ли да има среща. На мене нещо не ми се организира обаче, защото се налага да изкарам все пак някой лев макар и по празниците, а с бебето в къщи това не е много лесна задача. Ако искаш пиши им, питай и ако решите нещо ще дойда.

Оля, честита придобивка, няма по-голям кеф зимата от това да се разложиш на дивана пред голям тв, ние взехме лятото 46 и до ден днешен като го погледна се размазвам от кеф.

ъъъъъ извинете но каква е тази менструална чашка???

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 17:08 от Emily_

# 444
  • Кърджали
Весела Коледа!
При нас Коледата мина малко безинтересно, но здраве да е.Подаръците бяха само за Кати - спално чувалче и една кукла, смучеща биберон, от едната и леля, от другата една книжка с картинки, третата решила, че няма нужда от подарък. От сестра ми едни ръкавички. Ние и взехме едно музикално автобусче с фигурки за сортиране. Бях и поръчала едно образователно телефонче, ама не ми го донесоха, та  дано поне за Нова година имам възможност да и го взема.
И за Нова година ми объркаха плановете.Уж се бяхме разбрали да се събираме тук, а сега всеки един по един се отрича. И за да е напълно забавно има вероятност и Краси да е на работа
Излизам

# 445
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! МНОГО ЛЮБОВ, ДОБРОТА И ТОПЛИНА желая на всички.
Първо да започна със срещата, като кажа, че всичките дечица са много хубави и добрички. Радвам се, че успях да се включа този път, макар и да не се запознах с повечето от вас, но другия път повече.
Хапнахме, пийнахме и утре пак на работа.
За подаръци гледам говорите, кой какво получил, кой какво подарил. Виктор отнесе доста подаръци, като само да кажа, че ние с баща му нищо не му взехме и то умишлено. Но пък всички други се погрижиха подобаващо. Шейна от едната баба. Люлеещ се хипопотам от другата /бях си го харесала още докато бях бременна, но беше доста скъп и си мислех, че няма да му го купя/, куче което лае и ходи след като му свирнеш с три свирки и за капак, от съседите един огромен мечо пух, който просто се чудя къде ще живее newsm78
Иначе, аз отнесох парфюм /обичайното/ и то след като си го изпросих, а на мъжът ми му взех макара /за въдица/, но вместо да ми благодари ми каза, че не е трабвяло да давам толкова пари, защото той вече си бил направил подарък за Коледа и т.н. Абе вече от доста време не си правим подаръци с моя мъж, а едно време какво беше, що подаръци отнасях Laughing
Виктор е болен, с висока температура и утре сме на преглед, дано всичко да е наред и да не е нещо сериозно, защото кашля лошо.
Хубава и успешна седмица на всички желая и събирайте сили за следващия празник.

# 446
  • USA
shora mishora, Юлско бебе, дано бързо оздравеят Виктор и Андреа! ЮБ, какво е това столче, че ми стана интересно? За кърменето, не знам кой по-тежко ще изживее отбиването, аз или Стейси Embarassed.

Емили, и нашата кукла, която чакаме е от свекървата и като знам какви боклуци праща, ми е ясно горе-долу каква ще е, но да не говоря предварително.
Радина, Миме-то, на мен ми стана странно защо не ми е изписал антибиотици съвместими с кърмене, поне 3 пъти го обсъждахме и най-накрая се оказа, че той е говорел за обезболяващите, но аз съм си втълпила  за антибиотика. Винаги ми казваше 4-5 дни и изведнъж гледам, че е за 10 предписан Shocked newsm78. И след доста проучване от разни учебници и сайтове, накрая звъннах в аптеката и от там потвърдиха, че е безопасен за пиене по време на кърмене. Добре, че не съм взимала никакви обезболяващи и днес отново се кърмим Party.
Миме-то, и на мен ще ми е интересно да да кажеш как е чашката.

# 447
Честито Рождество Христово, момичета!

Нашата Коледа не беше много приятна. Ния пак е на инхалации с вентолин и вече ми идва да се гръмна. Вдигна през нощта 38,6 и трудно се успокои. Почти не съм спала. Сега е по-добре, кашлицата от суха стана влажна и откъртваща. Секрета започна да излиза през носа, защото преди се стичаше по носоглътката и тя се давеше. Надявам се тази нощ да мине без температура.

# 448
  • Видин
Оф, и Габ е болен. Тече му носът. За пръв път ми се случва. Засега прилагам всичко, което знам - клеева и аспириране, но той почти не дава, пищи...ужас е. Одеве едва си изпи млякото...
Ама аз съм си виновна - вчера ходихме до село и по пътя сме забравили да му свалила шапката. Като слязохме се оказа, че целият е вир вода.. Явно затова е настинал. Другият вариант е зъби...
Не съм ви чела, съжалявам. В още по-голяма дупка влязох сега заради тия сополи....

# 449
На мен след секциото не сам и давали да пия АБ, но ми вливаха обезболяващи. И първия път и сега, не са казвали, че има проблем. Та си кърмих децата спокойно.  Peace
Аманита, спокойно не се шашкай, нарежи една глава лук и му я сложи в кошарата. Много добре действа за отпушване на нослето  Peace

ooooh! много болни деца, дано всички бързо се оправят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт