Юлски деца-Тема 40

• 27 837
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ехо![color=darkred] За много години! Желая Ви здраве, щастие, късмет, любов, пари.........! Много успешна година, наситена с прекрасни емоции![/color]
Тан, да си здрава и щастлива, усмихната и обичана! Честит рожден ден и весел празник!  bouquet Hug Hug Hug

# 571
Да ви кажа и аз доста се изненадах, че вече има крайници, че и мърдаше. наистина много бързо се забравя. Днес успях да си запиша и час за Марков, та този път да си направим феталната морфология по- интересно преживяване. Февруари ( 11- ти) живот и здраве ще знаем пола.
Миме,по здравната каса са, но в Торакс не работят така. Ако не ми ги покриваха от другото осигуряване щях да търся варианти по здравна каса.

# 572
  • София
Мише, аз точно за яслите снощи четох до нощите. Аз юни тръгвам на работа и ми трябват 2-3 дни само да ме пуснат в отпуск. Натрупала съм за 3 г. демек 3-4 месеца някъде. И есента се надявам да е вече в една ясла до нас. Много прехвалена, с басейн и с по- хубава обучителна програма. Понеже в София е ужас и за ясла, и за градина, ако не стане по редовния начин, сме принудени да минем на нередовния  Rolling Eyes Ако в краен случай не стане ще чакаме следващата година за градина, има една още по-близо, но е по- обикновена. Горе долу им схванах нещата, ние сме с 8,2 точки.

# 573
4естита нова година и от нас и на вси4ки има6ти повод за празнуване 4естито   bouquet
Ние бяхме на бг ресторант на нова година Денис беше с баба си и дядо си в нас и е заспал в 11 4аса о6те а ние си изкарахме много весело.
Няма ни6то ново  скука както обикновенно.
 Hug на вси4ки

# 574
Здравейте и от нас,

Малко зачезнах, но ме повлякоха нещата. Честити празници на всички, които съм пропуснала.

Тан, честит рожден ден! Да си жива и здрава, любимите ти хора също.

Драга, ех какви са хубави тези емоции с бъдещото бебе. С умиление си спомням как тръпнехме преди преглед.

При нас е малко гоненица, защото гледачката се разболя и някак трябва да нагласяваме програмите и служебните задължения с гледането на Калина. За късмет баща ми идва да помага следобед (двете баби са болни ooooh!).

За яслата - аз пък, както мислех миналата година още да дам Инето на ясла, вече съм точно на 180 градуса. Дано да имам възможност, изобщо и на градина не искам да я пускам. Много ми е притеснено с парите, но поне детето е спокойно и доволно вкъщи. Като дойде времето ще го мислим пак.

# 575
Честита Нова Година! Да е успешна и щастлива.
Ние се завърнахме от село, изкарахме си много спокойно и приятно. Бяхме с един приятел холандец и с майка ми. В тесен кръг, но беше много хубаво, особено като заваля и сняг, стана приказка. Вики е добре, само кашля от време на време. Иначе и майка ми и мъжът ми ги прихвана, та общо взето всички бяхме болни в последния ден на старата и в първия на новата година.
Утре на работа, да си почина от празниците, че то беше ядене, пиене, спане - не е лесно.
На всички, които тези дни са имали лични празници, пожелавам да са живи и здрави, да радват хората около себе си и те също да ги правят щастливи.

# 576
  • варненка от София
За много години мацки. Честити именни дни на празнувалите, Тан честит рожден ден и на теб.

Нямам време да пиша, все не ми стига, но след поста на Джил требеше да се включа.

Аз лично институцията ясла не я признавам и я спестих на Стефи, сега и на Неви ще я спестя, но виж градината е друго нещо. За мен тя дава много на децата, напредък във всяко едно отношение - говори, умения, навици и т.н. Държейки вкъщи детето, определено не може да му се даде онова, от което има нужда, а именно средата и компанията на наборите. Социализира се, учи се да оцелява. Като гледа децата как се справят с нещата, получава стимул да напредва. За мен това е нещо незаменимо. Не съжалявам, че не дадох децата си на ясла, както и не съжалявам, че Стефи ходи на градина. Така че Джил, има време да промениш отново виждането си, но това ти го пиша като родител изпитал благините на градината. Има и кусури, разбира се, но то нЕма вечен кеф. Предполагам, че и другите майки на градинци в темата ще потвърдят написаното от мен.

Драгенце, Бубче, леко да ви е бременеенето.

Отивам да къпя дЕца, че съм сама два дена и аз майка, аз баща  Tired #Crazy

# 577
Аз да подкрепя Марулка /без ПРеслава да е била ни на ясла ни на градина  Mr. Green /
На ясла едва ли ще я пусна, но силно се надявам да се вредим в градина.
Племенницата ми сега е в предучилища, тръгна на ясла ... не помня даже кога - дали не беше година и 3 месеца някъде. Тогава се раздели с другарчето си за тая година и няколко месеца разходки. МОмченцето тръгна чак сега на предучилищна и още е като.. диво  Rolling Eyes
В края на декември празнувахме рожден ден на племенницата с цялата група от детската и още няколко съседчета в ресторант.. Всички бяха наборчета и Преслава и едно момиченце бяха под и около 2 години... Момиченцето и Преслава гледаха малко стреснато, търсеха си мама... едва се престрашаваха да се гмурнат в тъплата.. Наборчето на племенницата ми също  Confused Не ми се ще да го причиня на Преслава, защото и сега виждам, че й липсват контакти с деца, а представям си след 5 години седене вкъщи с мама/баба/гледачка Peace

# 578
Честит рожден ден, Евита!  Hug

# 579
# 580
Чочи, Веси, благодаря за хубавите пожелания!

Да почерпя на свой ред за днешния ми празник с едно парче торта,  с която се запознах, благодарение на Radina и marulka  bouquet

# 581
  • София
ЕВИТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И РАДОСТНИ МИГОВЕ!

Момичета чували ли сте за подобно нещо, като анионови превръзки, аз за първи път чувам и се чудя дали е нещо истинско или е поредната измама. Ето на който му е интерасно да прочете и да изкаже мнение. http://megashop-bg.com/objects.php?cid=57

# 582
Здравейте мацки, оооо имаме рожденичка
Евита, да си жива и здрава   bouquethbday

Тан, честито на патерици.

Много я уважавам аз тази зодия.

И ние сме в кюпа на болните, по-точно таткото си беше, а сега и аз прихванах. В резултат Изабел за 1 път спа у баба си за да не се мотае из къщи около нас. Много приятно съм изненадана, мислех, че ще ревне към 2-3, но тя се събудила в 4 и взела да играе и да ги плаши (вика заплашително и те се правят че бягат).

За яслите - и аз като Джил си обърнах представата, даже декември ми се обадиха по-рано от едната ясла, на която е записана но аз отказах. То пък беше най-големия студ   #Shocked

Но за градина и аз мисля, че е добре.

Аз пък се трогнах от историята на близначетата, които майка им не може да гледа и ще ги остави за осиновяване, вчера по новините дадоха.

Прашец, на мен ми звучи ала-бала.

# 583
  • София
Ех, най-накрая мога да пиша, нещо не можех да отварям форума и да публикувам .

за всички, които празнуваха от началото на годината!

Прашец, аз не съм привърженик на нано технологиите, поне от това, което съм чела като публикации за тях Confused

Искам да си изкажа и моето мнение за яслите и градините - яслите не ги харесвам, за градините мислех както Марулка, , до момента в който детето ми не получа стрес там и всичките драми произтичащи от това...Така, че Калина ще я пробваме на градина, ако стане - ок, ако ли не ще търсим друга алтернатива.Не всички деца са способни да посещават градини, поне в този им бг вариант.Така, че моето менение - според детето , така че то да се чуства най-добре Peace

# 584
Андреа днес й предписаха капки за хремата, че не минава. Малко са възпалени сливиците, но гърдичките са чисти.
Минах и през яслата, каза да проверявам от време на време дали ще ни приемат, сигурно 50 пъти натъртих, че живеем точно отсреща. Оказа се, че важи записването от миналата година, но кой ти да знае и за малко да си пропусна шанса като я запиша наново. Каза, че сме доста преден  номер, та сега направо ще се побъркам от нетърпение.
За яслите и детските градини незнам какво да кажа, аз също мисля, че е до дете. Определено мисля, че им е полезна градината, защото си имат програма, учат разни неща, социализират се и тн., но не е задължително децата да са темерудчета ако си растат в къщи. Аз съм ходила на детска и винаги съм била много притеснителна, ужасно смотана и тн. Тука през последните години като че ли малко се поотпуснах. Една приятелка не е ходила и е толкова пробивна и амбициозна, изобщо няма грижи с общуването, така че си е до човек и ситуации, които съпровождат растежа на детето.
За финал да се похваля ли, да се оплача ли и аз незнам. Андреа взе, че ми прецака телефона на 31- ви, та сега трява да си купувам нов. Този месец разходите са ми безумни, от друга страна от 4 години някъде го ползвам, та си поживя и сега ще се порадвам на нов телефон.

Общи условия

Активация на акаунт