Юлски деца-Тема 40

• 27 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честита Нова година на всички  Hug
Ние си изкарахме доста кротко, малката заспа към 11ч. - не можа да устиска. Тук нямаше въобще пиратки и фойерверки, ама нищо не гръмна нито веднъж, не се разбра, че е дошла новата година. Гледахме по ТВ посрещането в Ню Йорк на Таймс скуеър и така.
Я кажете, кога почваше записването за яслите за септември, че не ми се рови по темите?

# 556
Добро утро!

tan,

# 557
  • София
ТАН ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И ДА ТИ Е СВЕТЛО НА ДУШАТА! да излизаш от черната серия вече

# 558
  • София
Добро утро  Heart Eyes
На всички, с малко закъснение, пожелавам една прекрасна, изпълнена с много чудеса, щастие, топлина и любов година. Да сте много здравички вие и близките ви  Hug

И сепциален поздрав за любимата ми Тани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тани, да си жива и здрава! Да те глезят и обичат много, много. Много спокойствие и вътрешна хармония и по-малко ядове и притеснения. Целувки от нас с Кайчето  Heart Eyes

# 559
  • Варна
Привет момичета,
исках да се допитам до вас- трябва ми лекар хомеопат, моля варненските мами ако имат личен опит с някой да ми пишат на лични, а софийските мами исках да ви питам за отзиви за д-р Михайлов(участваше в "Часа на мама") ако сте го посещавали понеже разрабах че преглежда и във Варна.Усмихнат ден на всички  Hug и навън сега слънчицето пече и частично затъмнение има  Simple Smile

# 560
Тан, тука също да те поздравя, честито помъдряване  Hug.
Прашец, да ти е жива и здрава рожденичката, с малко закъснение.
Вчера голямо тичане, такова тромбосване му ударих, колко пъти минах центъра- Дружба, просто не е истина. В Дружба също кръжах нагоре, надолу.
Бях на лекар, каза, че всичко изглежда тип топ, нормално се развива, има вече ръчички, крачета, мърдаше. Пусна ми изследванията, направо се оцъклих 177 лв. За щастие от допълнителното осигуряване от работата на Ангел казаха, че ще ми ги възстановят по- голямата част.
Днес ходих да ми пуснат изследванията, източиха ми кръвчицата.
Миме, питаше, а незнам дали ти отговорих. Оказа се, че имам пакет за бременни от на Ангел осигуряването, покриват част от раждането, за съжаление само към 500 лв., но кой ти ги дава, добре са дошли. Разбира се за съжаление договора им изтича на 31- ви януари, дано да го подновят иначе ще се гръмна.
За финала да ви разсмея вчера за малко да изчистя чужда кола. Нали валеше, излизам, нахлупила съм си качулката и аха да я почна с метлата и случайно видях под снега част от бронята. Гледах известно време докато осъзная, че тази синя кола не е моята, а моята е задната синя:35:.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 12:29 от Julsko bebe

# 561
  • София
Честита Нова Година!!!
Нека ви донесе много здраве!!!

Честито и на всички, празнуващи именни дни или рожденни!!!
[/color][/size]

# 562
  • София
Много целувки на Тан, Честит Рожден Ден и стига вече ядове   bouquet
Ох, като гледах снощи трагедията с 4 годишното момиченце и направо се стъписах за какви неща се нервирам  Shocked Майната им на парите, на кризата и всички други проблеми. Важно е децата да са добре, пък макар и със сополи и температури, от време на време  Peace
Драга, как крачета, ръчички ?  #Crazy Наистина бързо се забравяло, много бързо растат точките и плодовете ви  Laughing Аманита пък скоро хептен ме стъписа, ама то от страни бързо минава времето  Simple Smile
Както казваш и 500 лв да ти поемат от допълнителното здравно осигуряване пак е нещо. Моят избор на екип беше 500 и след няколко дни го вдигнаха на 900. А тия изследвания не са ли по ЗК?

# 563
Ивинка, препоръчвам ти да си избереш Капинчева или Хаджиева Simple Smile Те са класически хомеопати, дават 1 лекарство, докато Михайлов е боаронски, и ако се наложи би изписал 2-3-5 лекарства.
Драга, колко бързо минава времето. Все едно, че вчера каза, че си бременна  Hug
А другите ни бремелинки как са, Аманита, Бубе?

Ние ходим при Капинчева, доволна съм. Ако все пак реша да я сменя някога ще отида при Хаджиева Wink

Тан, честит рожден ден!    bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 13:51 от Radina

# 564
Честита Нова Година!
Нека да сме живи и здрави и всички около нас- това е най- важното  Hug
И ние оздравяхме, но пък вече сме от неящните, но само на детската кухня. И сега яде само хляб, кашкавал, солети- сухоежбини. Не ще и да помирише готвено, а така хубаво си папкаше. Дали не е заради кътниците които са се подули, какво ли не знам, само дано отмине, че и какво ще я правя тази кухня не знам.
 NellyR - завиждам за тихото посрещане, е това мразя тук само се гърми все едно си на война. Александра беше при баба си и се е събудила в 12 и до 1 не е заспала от гърмежи.

# 565
Да благодаря на всички ви и тук!  Simple Smile Много сте мили, направихте празникът ми още по-красив! Благодаря!
Ето, почерпете се  Simple Smile
Фелисити, нали знаеш, че вие с Кайко сте ми много скъпи!   Heart Eyes
Миме, права си! Толкова страшни и лоши неща има, а ние понякога се ядосваме и хабим за нищо. Но странко нещо е човешкото сърце, въпреки че разбираш, че е така, трудно можеш да му заповядаш понякога да не върши глупости. Wink
Напоследък страхът и ужасът от ставащото около мен все повече ме завладява. Ето както каза Мимето снощи първо хеп.А, после трагедията с момиченцето и това се превръща в ежедневие, не в изолирани случаи. Господ да пази децата ни!
Това си пожелавам днес, а и на всички вас,  здраве, другото криво ляво все ще го нагласим.
Прегръщам ви всички! Hug

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 15:01 от tan

# 566
Здравейте, момичета!

Добре сме, Радинка!  Hug Гаденето нахлу в живота ми... отново, но не се оплаквам Simple Smile В петък ще видим с Паразитчето  Heart Eyes

Преслава преборва ангината!  Praynig Много съм щастлива, че успяхме с таблетки за гърло, вит.Ц и имуностимулатор.  Party

Сафо,  Hug да видим... тоя път съм оставила претенциите за пола толкова назад, че чак забравих, че и това ще знам след 4-5 седмици  Heart Eyes
Благодаря много!   bouquet

# 567
  • София
Честита нова година на всички!! Бъдете много,много здрави и щастливи през цялата година!

Кой ще се записва за ясла септември? Аз така като гледам,ми се вижда мисия невъзможна..  Tired

Тан Честит  рожден ден! Желая ти много здраве,семейно щастие,весели дечица и мнооого усмивки!!      bouquet

# 568
Честит рожден ден Тан! Желая ти много щастие, любов , здраве и много слънчеви дни!

За ясли - ние няма да ходим, пък и аз имам към 5 месеца платен отпуск, после мога да взема още 6 неплатен, а другата година ще имам и още месец и половина. Отделно ще завършвам и мога да си взема още 1 месец платено.
orhideq,  NellyR  - много хубаво,че вашите си заспиват на време. Ние и без Нова година заспиваме след полунощ. Вчера заспа в 1 и нещо  Tired Лошото е, че аз спя точтно толкова , колкото и тя - около 10- 11 часа. После се чудя защо не мога да свърша нищо.  Rolling Eyes
Virginity - желая ви късмет за яслата. Май някъде четох, че във Варна ще има томбола за местата.
В Пловдив няма голям наплив за ясли, защото заплатите са ниски и много - много не им се ходи на работа на майките. Ама за детските градини другата година определено ще има проблеми, защото набор 2009 ще  е с най-много деца за последните 10 години поне.

Между другото нашите мъници набор 2009 са от една специално поколение:
През 2009г раждаемостта е с най-висок ръст от 14 г и има най-много бебета.

Излезе и миналогодишната статистика:

Има спад на раждаемостта през 2010 г., стана ясно на пресконференцията. Предварителните данни сочат, че през миналата година са родени 78 451 бебета, за 2009 г. родените деца са били 81 572.

Малко е тъжно, че нямаше подем, но дано дочакаме по-добри времена.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 16:41 от Mishe333

# 569
Честита Нова година и от нас!преди всичко много здраве,а здраве имали всичко ще се нареди!
Тан честит рожден ден!Здраве,щастие и любов!
От нета съм много доволна!За сега де!С приемник е,но не този който е за телевизията,а друг.
Нова година я посрещнахме много добре.Децата също са си изкарали добре с бабите и дядовците.Ние бяхме в Несебър в едно хотелче с наши приятели.починах си добре от всекидневните грижи.

Общи условия

Активация на акаунт