Юлски деца-Тема 40

• 27 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Честит Имен Ден на Марулка!!! Здраве, любов и усмивки навсякъде около теб!

И на мен ми честитят на тзи ден, но аз не го чувствам.. е подаръци не отказвам, а и е добре да си намираме поводи за почерпка. Wink

# 541

Честито на всички именници от вчера и днес!
   bouquet

Ние си изкарахме супер. Отдавна не бях разпускала така, много сме доволни всички. Дано както започна Новата година така и продължи  Party Елин, Йоан и племенниците ми ги гледаха баба им и дядо им. А малкото човече е заспало чак в 01:30 часа. Имало е песни и танци на народите, било им е много весело и на тях.  Simple Smile

# 542
  • София
Привет и от нас  wavey
Дано Новата година ни е изпълнена само с хубави емоции, много нови бебчета и стабилни финанси да вървят нещата  Laughing
Ние си празнувахме тримата по домашному. София дръпна покривката с всички чинии и чаши, няколко пъти, да ни е интересно, не за друго  Mr. Green Заспа към 11 и въпреки топовните изстрели не се събуди до сутринта. Имам подарък червило, затова пък моя беше- видия  Twisted Evil ( за който не се сеща, вид бургия  Laughing)
Ходихме да се пързаляме с Анди в южния парк, но за жалост днес го нямаше вчерашното слънчице. Дано няма болни  Praynig
Надраве на всички именници вчера и днес  Kissing Heart

# 543
Наздраве на днешните именници, струва ми се, че са Марулка и Сиско  bouquet. Сиси, поздрав и за теб, въпреки, че не го смяташ за имен ден  bouquet.

# 544
  • София
Марулка, Сиско, Сиси честит имен ден да сте здрави и усмихнати!
Ние тези дни пообиколихме роднините с една розова суровачка и Кати си събра 160лв. Laughing
Мойто майче днес имаше рожден ден та и това изпразнувахме и вече сме тотално размазани от седяне по масите и ядене.

# 545
  • София
Ето какво ми се губеше от празника  ooooh! сурувакането. Иначе купих дрян да си направим истинска сурувачка, но не знам къде е  Rolling Eyes

# 546
Честита Нова година, момичета! Желая на вас и семействата ви много здраве, много успехи, много хубави мигове и много любов!  Hug

Честит имен ден на патерица на любимата ми Бубичка!   bouquet Весинка, за теб по двойна доза здраве, щастие и удоволствия! Май тук не съм честитила точицата - честито, миличко и... залагам на момче  Laughing  Hug

Честит имен ден и на прекрасните ни Силвета! Бъдете здрави и обичани, момичета!   bouquet

Ние също не се разминахме с болестите - по Коледа Мишо се разсополеви яко, но май само с това се размина този път, вече почти се е оправил. От сополите беше му се изринало и изпръхнало цялото лице, та не направихме нито една снимка този път.
Иначе и за Коледа, и за Нова година бяхме при моите родители. И освен спомените за уютните спокойни празници, който изкарахме, сега ме топлят и 2 кг отгоре  Crazy При нас подаръци се подаряват по Коледа, по Нова година се опаричваме  Simple Smile

# 547
  • USA
Марулка, Сиско, Сиси, честит имен ден! Пожелавам ви здраве и късмет!

Цветен прашец, честита ти рожденичка, да е жива и здрава!

# 548
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ ПРЕЗ НАСТОЯЩАТА 2011ГОДИНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ , ДА СА ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

# 549
Добро утро  Hug
Честито на всички именници с малко закъснение!

Mime-to - и за правих истинска сурвачка - дрян, който украсих с 2 гирлянда - единия от нанизани пуканки, другия - обикновен. Не стана кой знае какво , но нямах повече времеда се занимавам.
Важното е, че Ивето за първи път изкара само парички  Grinning .

Пишете какво стана с късметите:
на мен ми се падна нова къща, а на Ива - мързел  Joy Мързелът на теб се пада, това е твоята награда. Ето че ще слугувам на принцесата още поне година  Mr. Green Ами така ще е , като не искам да я давам на ясла  Rolling Eyes

Сега проверих в сайта на НОИ, че утре - на 4 януари -  ще ми преведат паричките Simple Smile .
Това е добре дошло, защото много се охарчихме за празниците. Последните 3 месеца все ми закъсняваха преводите - между 7 и 11 ден ми идваха парите, а преди винаи са ми идвали по - рано - 3- 6 ден. Това е така, защото от работата ми по-рано носят документите в НОИ, тъй като приключват заплатите на 25 число.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 14:14 от Mishe333

# 550
  • Варна
За много години на всички!Честит имен ден на празнуващите вчера и днес и да почерпя за моята именничка 
 понеже е кръстена на дядо си Васил и баба си Яна, така сме си го решили че на 01,01 ще си има имен ден.

# 551
За много години!Да сме много здрави,засмени и добри!
   love001

# 552
Ох, само а ви кажа коя е новата думичка на Моника - "мол" Joy Даже изречение прави - "Айде мол-а" Joy
Аз не съм се сетила за суровачката, струва ми се малка, ама догодина няма да им се размине Wink

# 553
  • София
Честито на всички Васковци и Василки, да сте здрави и весели!
Момичета как така не сте се сетили за суровачки ние суровакаме от миналата година, тази се справи почти сама с налагането. Mr. Green
Маймун мерси за поздрава.

# 554
  • Варна
ЧНГ и от нас   Tada пожелавам на всички най вече МНООООГО здраве!!! Hug

мойте диванета вече оздравяха, утре засилвам кака по баиря да ходи на градина, че един месец по домашен арест изтрещя детето ooooh!

ние не сурвакахме щото нямаше кого Laughing още не сме ходили на село де...там може да се намери някой Wink ако не друго поне нещо сладко ще намажат децата  Mr. Green

гледам всички ви тресе яслена треска Crazy аз още не съм готова с документите...ама трябва да ги оправя тея дни, че искам да подам ... ако ходи - ходи, ако не иска - ще се гледаме, няма да го насилвам,като знам аз как ревях от градината... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт