Юлски деца-Тема 40

• 27 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 525

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

# 526
  • София
Честита Нова година!Желая всичко най-най-хубаво на вас и вашите семейства!Дано да бъде  една по-добра и успешна година за всички нас!

# 527
Честита Нова година и от нас! Много здраве за всички нас, късмет и усмивки!

Честит имен ден и на всички празнуващи днес, специално на Бубичка   bouquet Много усмивки ви желая в този хубав слънчев ден!

# 528
Честита Нова година! Честито и на именниците!
Нека новата 2011 сложи край на черните серии от 2010 и бъде изпълнена с много приятни изненади и много здраве!

Ние изкарахме кошмарно, изпокарахме се  Crossing Arms

# 529
И от нас Честита Нова Година!!! Пожелавам тя да е добра, успешна, здрава за всички ни!

Бубичка, Честит Имен Ден!! Да се чувстваш все по-обичана жена и майка! Весел празник!

Ем, опитайте да оставите разправиите в старата година! Wink

Не съм ви чела, ще опитам утре.. Ние изкарахме приятно, децата също.

# 530
Честита нова година, момичета! Да сме много здрави, много усмихнати и все повече детски смях да се чува в домовете ни!

Благодаря ви за честитките, Гери, Сиси  Hug
Почерпете се за мое здраве!

# 531
Честита Нова Година на всички да донесе много щастие, любов, здраве и парички.
[/color]

Буболече, честит имен ден.
Ние си прекарахме малко скучно, но пък бях с хора, които са ми приятно, така че ми беше приятно да поскучая с тях Laughing. Нямах търпение да си взема Андреа, не ми е спокойно и не ми харесва да ми я гледат!

# 532
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!
Присъединявам се към всички прекрасни поздрави! И най-вече да сме здрави и щастливи.

Бубичка, честит имен ден! Много здраве и спокойна година ти пожелавам.

Ние бяхме на бар с таткото, а Калина посрещна новата година при едната си баба. Много съм доволна. Ние се позабавлявахме добре, бабата също. Crazy Единствено ми беше притеснено за нощния сън, че нали още се търси млякото на мама. Но пък Калина доволно посрещнала новата година, поиграла още един-два часа и след това се събудила само веднъж. Бабата беше малко изморена, че трудно заспива, ако я събудят.

Драга, как е кръста? Минава ли?

# 533
Бубичка, честит имен ден!
Да ти е живо и здраво името!
Носи го чисто,за да грее от род на род
и от век на век.
Човек за името живее и само
с име е човек.

# 534
Джил, схванат си е кръста, аха ме поотпусне малко и пак ме почне.

# 535
  • София
Честита 2011 на всички и от мен!!

За съжаление приключих старата и започнах новата години с отрицателни емоции, просто се замислям за някои неща. Яд ме е, че водихме Мишо с нас на гости, което се оказа напълно излишно и стресиращо и за него, и за мен. Нашите доброволно предложиха да го гледат, а аз категорично отказах, както се оказа - напразно. Че и кошара влачихме... Докато се разбера със щерка ми, че няма таксита и ще се прибере сутринта с рейса, си легнах в 4,30, а бебокът се развика малко след 8,30 ч. Sick

Мишката все още е нервен, изобщо не ми съдейства за пиенето на лекарства, а може и да е настинал, защото започна да преграква. Изобщо м....му...

ЮБ, поне хората са ти били приятни, което все пак е нещо...Разбрах къде е проблемът с лаптопите и писането, остава и да разбера точно как да го преодолея.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 15:34 от Cuckoo

# 536
  • USA
Честита Нова Година, много здраве и късмет!

Бубичка, честит имен ден!

При нас беше доста скучно в Новогодишната нощ, таткото беше на работа, а ние такива сополиви не можехме дори и в съседите да отидем. Но нищо, ще наваксаме Grinning.

Юлско бебе, кръста от бременността ли те боли, аз съм забравила или най-вероятно не ме е болял. Дано да ти мине скоро!

Cuckoo, защо така се е изнервило детето, не можа да свикне с обстановката ли?

Мише, много е неприятно това с цистита, спомням си, че имах, когато бях на 18 години, чувството, че ми се ходи до тоалетна постоянно беше ужасно, а ходи ли на лекар?

Тия дни сериозно взех да се замислям за здравето ни, трябва да се направи нещо. Тук за няма и два месеца, сме болни 2 пъти вече, а преди на годината ако се разболея изобщо, то ще е много слабо. Искам да се заредя със сребърна вода, клеева тинктура, но да ви питам екстракт от прополис едно и също ли е  с клеевата тинктура? Има с и без алкохол newsm78.
Отделно  за подарък си избрах ето тази машина , с която да изстисквам пшенични кълнове ( трева Grinning) във вид на сок, тук е много разпространено и съм чувала, че при ранни симптоми, ако се изпият 4 пъти по 30 мл. пресича вируса. Аз преди пиех всеки ден по 30 или 60 мл. , но така или иначе не боледувам често. Правя го заради Стейси, че като гледам доста лесно прихваща ooooh!, таткото и той. Миналия понеделник бяхме на гости, детето им подсмърчше, беше със запушен нос и го попитах да не е болно, каза, че няма Т, което ме навява на мисълта, че все пак са се съмнявали и са мерели Т, а не ни предупредиха. През цялото време си играха заедно, а на другия ден бихме втората доза ваксина, но пък нямаше все още никакви симптоми.

За напукани бузи, ако някой има проблем, супер действа масло от невен( видях го в една друга темичка). На Стейси бяха стигнали до рани, а сега си е добре, вече можем да си излизаме на разходки независимо от температурите отвън Party.

# 537
  • София
ЧЕСТИТТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА И МЪНИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ПРИЯТНИ МИГОВЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

Бубичка честит имен ден!

# 538
Честита нова година, да е много щастлива! И честито на именниците!
Ние изкарахме много приятно, Моника я гледаха баба и дядо, но то реално ние я изкъпахме и прочее и те я гледаха главно спяща, така че почти не е усетила отсъствието ни. Бяхме притеснени да не събуди, шешне и т.н, но нямаше проблеми.

# 539
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС, ПОРАСНАЛИТЕ НИ ВЕЧЕ БЕБЧЕТА И НА ЦЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВА
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА БУБИЧКА

Привет от лазарета, по Коледа, на 24, 25 и 26 декември Божидар беше болен и трите дни ходихме да му слушат гърдичките да не слезе надолу, слава Богу оправи се само с Осцилококцинум, инхалации с физиолигичен разтвор, промивки на нослето и пи много чай от лайка. От снощи пък мъжът ми се разкисна та ракията я ползвахме, ама външно, и явно беше зле защото сам си поиска чай, пробутах му и един парацетамол, та в комбинация с ракията го изпоти и му смених три тениски една след друга през половин час, но днес вече е по-добре.
За да ми е абсолютно гадно на 27-ми ми изпуши компа, та го преинсталираха и си загубих толкова много инфо, че ми иде да си изгриза някой части.
Иначе, като изключим болестите, прекарахме си тримата вкъщи, че се бяхме уговорили с кумовете, но техните и двете дечица нещо се разкашляха и решихме, че е по-добре да не ги събираме. Божидар изчака да посрещне новата година с нас и заспа докато му слагам пижамата, подаръците бяха предимно за него, но и аз се уредих с едно яке-пухенка, фръц Laughing
Отивам да пусна за последно една инхалация на малкия и да се прилеглявам, лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт