Юлски деца-Тема 40

• 27 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета влизам да ви пожелая весело посрещане на Новата година и всички болести и лоши работи да останат в тази, догодина само хубави неща.

# 511
  • София
Ако някой се интересува от пързалка има една във формата на пеликан за 25 лева в Продавалника!

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 16:52 от sisko_75

# 512
Мише, пета шарка е супер лека шарка, нищо не разбира детето, симптомите са тези, които ти ги писах, казват й майче и детска шарка.
На нас за утре ни изкочи да сме с моите съученици от основното, тази година са решили да не скиторят, та ще можем да се присъединим към тях. Андреа ще я гледа свеки. Доста ми е свито, но реших, че трябва да свиквам, ще все пак живот и здраве лятото ще трябва да се разделя с нея за 5 дни.

# 513

Когато старата година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая Ви от все сърце да сте щастливи и нека в тази нощ красива се сбъднат всички Ваши хубави мечти!

# 514
  • Видин
Влизам да ви пожелая весело посрещане на новата 2011 година! Дано да е по-благодатна и по-щастлива от предишната  Hug
Аз ще си бъда вкъщи с болния герой. И аз съм малко понастинала...

# 515
Да пожелая на всички много весело посрещане на Новата година, да се заредите с прекрасни емоции още от навечерието, за да ви върви така през новата година.
Да се оплача, аз пак го закърших с кръста, страшна болка, едвам се мърдам, не мога нито да се намажа с нещо, нито да пия нещо. Леко ми е притеснено, защото ме присви и корема веднъж дваж от напъване.

# 516
Весело посрещане на Новата 2011 година от нас! Ще бъде по-успешна, по-хубава и много по-радостна за всички ни! Hug

Драга, полегни за повечко време на твърдо и никакви коремни болки, ей  Wink

Бързо оздравяване на всички болни мъничета и дано оставим болестите в старата година!

# 517
  • София
Здравейте мами,
Весело и прекрасно посрещане на Новата година!  Hug
Дано всички малки дечица вече са оздравели и през новата година никакви болести и неразположения. От вчера и Анди е сополива.  Cry
Драга, и аз в началото на бременността имах болки в кръста и корема, точно както ги описваш. Единственото разрешено за пиене беше Нош па (3х2), когато е по-интензивна болката - на мен ми помагаше.  Не се притеснявай, всичко ще е наред. На втория прием, ще те отпусне, ще видиш.  Hug Hug Hug

# 518
Евита, сега си полегнах малко, че ходя сгъната на две, не мога да се изправя, ако поседя права пък не мога да се наведа Laughing.
Оля, не ме отпуска, от вчера пия.

# 519
  • Кърджали
Весело посрещане на новата година!И дано тя идва с много здраве, щастливи мигове и много топлина в домовете ни.
Аз да се оплача.Това мойто диваче се събуди с хрема.Засега и давам само окцилококцинум, пръскам и в носа спрейче. Снощи не сме имали спокоен сън, повечето време беше 5 минути дремане, 10 рев. Дано хремата си остане в тази година, и в новата си влезне отново здрава. Не знам, настинала ли е, заради пробиващите си път кучешки зъбки ли...
Драга, дано те отпусне болката.
Аз приготвих салатките за довечера, остава мъжлето да направи скарата.То няма кой знае каква подготовка, приспим ли Кати, си оставаме двамата само да си празнуваме.

# 520
Весело посрещане и от мен    bouquet
Ние ще сме си тримата, нито има къде да отидем, нито пък с малката можем да мръднем...

Болничките да оздравяват, наистина!
Мише, все пак детето няма още контакти с вируси, по-нататък като тръгне на ясла/градина ще стане ясно каква й е имунната система.
Драга, аз и папаверин пиех при болките в кръста, но ми беше изписан от лекар, по-силен е, след 5 месец бях обаче.

# 521
  • София
Влизам да пожелая на всички весело прекарване на празника Hug
И ние с Дари сме малко понастинали, явно е масово явление, но стискам палци всички болни децича и мами да се оправят
Ние също ще сме си в къщи тази година, на трапеза разбира се
Още веднъж - Весело посрещане на Новата година  bigdance2

# 522
Весело посрещане на Новата 2011 година!

И ние сме вкъщи  Simple Smile

Emily_  - е има повече от година до детска градина, няма да ходим на ясли.

Julsko bebe -а мъжо защо не ти прави масажи, на мен ми помагаше при болки в кръста.

И аз де се оплача,че съм с цистит и е много неприятно.  Sad

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 23:20 от Mishe333

# 523
Весело посрещане на Новата 2011 година и от нас  Tada

# 524
  • София
Честита нова година! Дано да е пълна с усмихнати, здрави и щастливи юлчета!

Пожелавам на малките ни сладурчета да са оставили всички болести в старата година и да четем само за пакостите, които им предстоят. Wink

Общи условия

Активация на акаунт