Юлски деца-Тема 40

• 27 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Юлско бебе това вашето с пипането на косата ти започва да ми прилича на нашата мания към разните му там четки, сега не заспива ако не й дам бебешката й четка за коса (тези на Чико от естествения косъм й бях купила), гали я и се гуши със заврян нос в нея докато заспи. Вече толкова е изпършавяла милата от стискане и пране, че е останала почти само дръжката, та вчера се сетих да кажа на таткото като ходи до аптеката за сухари да й купи нова. Половин час я разглежда с нескрит интерес преди да заспи и всякаш не искаше да я приеме, заспа много трудно от това ли беше не беше ли незнам.

# 496
Куку, Андреа изкара пета шарка, която е почти същата, като розеолата, не разбрах каква е разликата. Симптомите бяха температура вечер, три дни под ред, на четвъртия се изрина по корема и гърба, ситни и плътно.
Да се похваля и баща ми се разболя Laughing.
Прашец, явно всяко бебе си има мания.

# 497
  • София
Куку, при Тони имаше висока температура и на следващия или по-следващия ден избиха ситни пъпчици по лицето около нослето, не повече от 5 и на крачетата, точно като при вас. Имаше и на вратлето и малко по-надолу. Аз решех, че е шарка, до доки-то беше категорична, че не е шарка, а алергична реакция.

# 498
Куку, с договор е нета.Определено съм доволна!Голяма разлика от БТК,за които даже няма да коментирам.В момента още не сме плащали тарифен план,защото вчера ни пуснаха нета,а той ще се плаща заедно с месечната такса за кабелна.Правят ни и отстъпка ,че ползваме кабелна.В момента интернета е 25 ГБ.Имат проблем обаче с приемниците - нямат.Ние още в началото на ноември подадохме заявление,а виж кога ни го пуснаха.
Какви са тези шарки бре момичета?Бързо да се оправяте, че да посрещнете здрави новата година.

# 499
  • USA
Kуку, Стейси беше с висока Т и много пъпки, започнаха да се появяват от горе на долу и така започнаха да изчезват. 3 дни Т и 3 дни обрив. Дано бързо се оправите!

На Стейси положението се влоши и днес я заведохме на лекар, оказа се , че вече едното ушенце е с инфекция и сме на антибиотици Cry, същите като моите, които пия и заради , които по погрешка спрях да я кърмя, точно когато най-много имаше нужда Cry. Много ме е яд. Отделно около устата и носа е вече с обрив от сополките и ще я мажем с хидрокортизон. Мислех да я водим да я снимаме с дядо Мраз, но за съжаление ще пропуснем Sad, едва ли ще снимат след Нова година. Аз също се заразих, от днес гърлото ме боли и все по-зле става. Пия тези хомеопатичните, за които вие винаги пишете, не знам как се произнасят, надявам се да помогнат.

# 500
  • Кърджали
Здравейте, признавам не съм чела много много, но когато една страница ти се зарежда три дена, се отказваш изобщо да  четеш. Нямам търпение да изтече този договор с Мтел, повече аз с тях работа няма да си имам.
Иначе сме добре. Кати си играе и дивее... Все повече се държи като голямо яде.Изведнъж заяви желание да яде сама, е трябва и помощ, но сама си държи лъжицата или вилицата.Учудващо за мен, справя се доста добре. Обаче започва да прилича на мен по отношение на храненето, нещо почна много да октазва храна. Другото ново, е че това тихо дете се превръщ в голям инат.Засега придава инатлъци главно пред баба си, че при нея минават.Но тази вечер се пробва и пред мен.Намери балсама ми за устни, дойде, седна до мен, подаде ми го, и зачака да я намажа.Като видя, че не се сещам, стана и почна да подскача с крачета.Радва се на коледните си подаръци, все ми носи колата да и я пускам да свири.
Аз за Нова година не смея да си правя планове.Че ще сме си тук, ще сме си тук.Оказа се, че ще сме си и сами.Обаче Краси виси на косъм, има вероятност и тогава да го накарат да пътува ooooh!
Всички болни да оздравяват бързо. И догодина - никакви болести

# 501
  • София
Маймунче  Hug

# 502
Маймунче, много неприятно, не се обвинявай за нищо, детето ще се оправи бързо.
Днес разбрах, че на една приятелка детето има варицела, а в понеделник се видяхме и бяхме известно време заедно с тях. Само това ми липсва сега да го мисля. Иначе Виктор си е все така, даже кашля повече и сополите са му в повече, а за лигите, които пуска са си направо в литри. Докторката каза, че няма влошаване, което обаче си означава, че няма и подобрение. Много е изтощен горкия, само търси къде да си сложи главичката, очичките му светят и личицето му е едно измъчено. За капак днес отказва всякаква храна и течности.
Ние утре заминаваме на село, дано всичко да е наред и да няма неприятни изненади.
Пожелавам на всички ви приятно посрещане на новата година, всички лоши неща и болести да си останат в тази и една прекрасна и успешна Нова година.

# 503
Маймунче, дано бързо се оправите. Не се обвинявай, поне си се усетила и пак си я кърмиш.
Дано и всички болни се оправят. Нямам търпение, да отмине тази болнава година, като цяло за нас беше такава  Tired
Ето че Йоан в крайна сметка от вчера е с варицела, просто е абсурдно да отделя Елин. Пък и според мен си е късно вече, та сега след 10-2 дни очаквам и той да се опъпчи. Ама поне да минава и заминава  Rolling Eyes
shora mishora, периодът, в който може да се предаде заразата е 2 дни преди появата на обрива и продължава до пълното излющване на мехурчетата. Инкубационният период за варицелата е между 10 и 21 дни след контакт; повечето случаи се появяват между 14-я и 17-я ден. Например, ако едно дете се разболее от варицела, прихваната от училище, братята и сестрите ми вероятно ще проявят признаците след 2 седмици.

# 504
Emily - сложна работа е с организацията. Аз не ги познавам лично, а и имам много работа. Работя само като Бени спи, а това напоследък става все по трудно. Преди си лягаше в 8, а сега едвам я приспивам към 9 и 30... работата се увеличава, времето намалява..не знам до кога така.

Всички Болни Дечица да Се Оправят!

За коледните подаръци: Бени получи - кухня, пазарска количка (голям хит), печка, кученце което мърда ушички и лапи, телефон, рокля, дъска и др...
Направихме си много хубава почива на спа хотел за тримата. Бени ме изненада много приятно, все едно по хотели е пораснала. В ресторанта влиза, вижда детския стол и го тупка да сяда, хапва послушно и после започва да тича из ресторанта с други деца. По коридорите само за ръка върви изобщо не се отдалечава. В басейна много се смее и си измисля игри. Само че първия ден, Бени изпусна бибероната и падна в шахтата на асансьора. Милата цяла нощ рева, едва заспа без скъпоценната биба. Мъжа ми в 12 часа ходи да търси биберон, но в Хисар такова нещо посреднощ не се намира. На сутринта това ни беше първата задача.
Сега съм в големи колебания за НГ. Поканени сме на гости и си мисля да взема Бени за 1-2 часа с нас. Да се прибера у майка ми , да приспя и пак да се върна на партито. Но се притеснявам да не реве много детето, и да посрещне нова година с рев. Искам да е щастливо детето ... Ще го решавам в последния момент.

# 505
  • София
Добро утро,

Какъв ужас - само болнички дечица, майки, татковци....и при нас нещата се влошават. Аз уж се оправям, но кашлям доста и се оказа, че съм била направила ларингит  newsm78 Мъжът ми от вчера и той се тръшна, а така като слушам как започна да подкашля Малчо през нощта ...явно и той ще се предаде. Не стига, че от 1 седмица не иска да спи по цели дни и нощи от тез два зъба, които му никнат, а сега и това. Направо ми писнА от таз болна година, хайде да свършва, че аман. Поне дилемата дали да ходим на гости за НГ или да си седим у дома се решава - явно ще си я изкараме у дома в мнооого тесен семеен кръг- мама, тати и бебе  Sad
Маймунче  Hug Heart Eyes
Джил, и на мен ми се искаше да се видим с вас, ама явно ще е по-натам
Драга, дано поне ти се опазиш от тоз вирус. Бързо да се оправя милата ми снахичка  Heart Eyes
Мила, в такива моменти, с 3 болни дечица, направо се чудя как ти издържат нервите. Аз само при хипотетичната мисъл, че може да е болен ми идва да се метна от някъде  Laughing Мнооого съм зле в туй отношение.

Хайде лек ден от нас и дано всички болнички скоро да оздравяват.

# 506
  • София
Давайте да я изписваме тази ужасна болна тема и да си остане в тази година, новата да започнем нова и на чисто!

И аз в отбора на подсмърчащите от снощи, тамън каката се оправи, толкова дълго не ми е боледувала до сега, на антибиотик беше, и сега и моя нос протече.

# 507
Момичета, минавам да ви пожелая весело посрещане на новата година, много здрави деца и родители да я посрещнат!  Hug

Ние сигурно няма да сме от тях. Нощес Преслава изкара с 39
о температура... Оказа се с налепи по сливиците, пред гнойна ангина,  пуснаха ни кръвна картина и след резултатите може би ще започнем АБ  Confused Крива работа, "страхотно" начало на новата година.. Сега опитваме с други лекарства докато излезнат резултаите, пък да видим.
Не съм чела известно време, но съм още без лаптоп и трудна работа...

Много усмивки на всички!  Hug[/b][/color]

# 508
Здравейте момичета  Hug
Гледам много болни дечица  Sad , дано бързо да оздравяват.
 Аз за щастие не знам какво е да гледаш болно детенце, но предполагам, че ще ми е много тъжно  Rolling Eyes Малката май има силна имунна система като мене. Досега само 2 пъти е имала сополки, като единия път беше с температура и кашлица, но много бързо се оправи. Какво да се прави .- аз като малка все си бях здрава, пък брат ми все болен. Даже много се дразних, когато майка си взимаше болнични и си  оставяше с брат ми вкъщи, пък аз на училище  Crazy

а за подаръците - Ива получи 4 интерактивни играчки  Smartville Vtech, триколка, книжки, които по принцип обожава, голямо плюшено хъски, сервиз за кафе и магнитна дъска за рисуване. Всичко й харесва, но тя по принцип не си ограе повече от 5 минути, все иска да е с някой.

Julsko bebe - каква е тази пета шарка  Shocked я ни иформирай малко за шарките, че аз знам само 3-4. Пък съм карала само 1 и то се заразих от баба ми , която имаше херпес зостер. а при него децата се заразяват от шарка, но никой не ни предупреди. Сега имам 2  красиви дупки по лицето, едната на носа  Sick

dzimbi - май ставаме малко нахални,  Embarassed ама и аз да те питам - интернета на кабел ли е или по сателита? Че много ми трябва хубав нет на вилата.

Емили-  честита художничка и на вас  Simple Smile Ива нашари с химикал столчето за кола и матрака - не знам какво ще правя. Иначе й купих нетоксични миещи се пастели. Вече ги измих много лесно от паркета  Laughing А за рождения ден ще й взема Aquadoodle.

maimun77 - дано Стейси бързо се оправи. Аз пък като усетя , че ме боли гърлото си хапвам мед и си забърквам разни чайчета. Много е полезно отвара от орехови черупки, кора от ябълка и мед. Може да се съчетае и  с други билки, каквито имаш - шипка, мента, подбел, кантарион. И лимонче , като истине малко да не се загуби вит. С.

linet102 - явно сте си изкарали супер в Хисаря. Ние пък там лятото решихме да останем цял ден до вечерта непредвидено и да знаеш как съм търсила пюрета - след голямо лутане намерих  Simple Smile

# 509
  • София
Мише, аз пък съм с дупка на челото  hahaha
Дзимби, и аз искам повече инфо за нета. Сега събирам отзиви, че снощи нямах, днес сутринта нямах, тия от Близу си правят пишки с нас  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт