Юлски деца-Тема 40

• 27 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ОТ МЕН И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

Влизам само да ви поздравя , догодина ще наваксвам! Laughing

# 481
Еми, е много оригинален е подаръка ти, браво на мъжа ти.
b]Ивинка[/b], честит рожден ден на теб и честит имен ден на мъжа ти  bouquet.
Грация, честит ви двоен празник, да ти е жив и здрав.
Миме, Оля, искрено се смях като гледах клипчетата, страхотни са!!!!
Маймунче, искам да ти кажа, че и аз не познах Мимето и я гледах, гледах и се чудех коя мама е, някоя нова и след 10 минути загрях, че е Мимето Joy. Вие поне сте обикаляли, аз само на думи го получих това обикаляне.
Радина, какъв е този лук?

# 482
  • София
Привет  Laughing
Признавам си хич не съм чела, защото беше малка лудница по празниците, а аз взех, че се и тръшнах от някакъв вирус, та се га се моля Малчо да опазя.
Всички болнички да оздравяват  Heart Eyes

# 483
Julsko bebe, когато е запушен носа на Елин и не може да спи, разрязвам една глава лук. Слагам я в някое чорапче и до главата.

# 484
Хехе прочетох за рисуването, мойта пък днес успя да нарисува дивана с молив за устни, и тя така - цяла картина, но се изтри де. Аз си бях свалила очилата да се гримирам и тя взела от чантичката молива и айдеее хем до мене ама аз като не виждам без очила кво прави.... А понякога докато се обърна и се е нарисувала и нея си с моите моливи, хихих гледа от мене, още малко в очите ще си бръкне.

Нашия татко е в отбора на много болните, цял ден не е станал от леглото, лошото е че всичко се пише на мен.  Crossing Arms

@mi, верно уникален подарък, ама то при вас обикновено верно все интересни неща чета.

# 485
Здравейте,

Миме, страшни са двете танцьорки. Инето тамън започна да танцува и ми е много гот да я гледам. Тя се радва на Марша Радецки.
Ивинка, Грация - честити ви лични празници. Да сте живи и здрави.

Сиско, последното, което чух днес по радиото е, че отпуските за 2010 няма да отпаднат поне до 2012, но трябва да се провери със някой счетоводител, който е в час. Защото май всички са объркани в момента. В нашата фирма накараха хората да си вземат отпуските от 2010, за да не им изгорят. За тези от предишни години - би трябвало да си стоят.

За чашката - не съм фен, защото се слага на такова място. По същата причина избягвам и тампоните.

Ей, колко ме е яд с тези болести. Всички се изпоразболяха и изобщо не успях да се видя с хората, които бях намислила през отпуската. После пак съм си на работа и срещите започват да изглеждат много по-сложни. Мрън. На някой да му се идва на гости утре следобед? Аз вече съм здрава, а Калина има съвсем леко прозрачно сополче.

# 486
Маймунче, изписаха ни антибиотик, защото е с инфекция на гърлото и ушите. Кашлицата му е със секрет, но някак си от гърлото идва, а не от гърдичките. Утре сме на преглед, стискайте палци нещата да вървят към подобрение, а не обратното, макар че продължава да подържа температура /не висока/, а и кашлицата му се учести.

Миме, Оля големи танцьорки си имате, много са сладки. Моето диване като танцувя се върти до падане, залива се от смях и после става и пак започва да се върти.

@mi това е Виктор. Страшен подарък си получила, голяма късметлийка си с такъв мъж. За моя не мога да кажа нищо лошо, но в това отношение си е пълно дърво. Никога не би се сетил за подобно нещо.

Сиси, какви 5-6 кила, какви други неща, изглеждаш много добре. Дано Влади да не се е уплашил много и скоро да го забрави. В тази връзка на една позната детето онзи ден паднало и според нея си избило четирите зъба, които имало. Устата му била пълна с кръв, а от зъбите нямало и следа. Стана ми много гадно за нея и детето, защото то не можело да се успокои, а тя също. Днес обаче се оказало, че зъбките са си там, просто от удара венеца му се е подул и зъбките са се скрили. Сега има опасност някое зъбче да се е вдлъбнало и да не порасне, което пък щяло да създаде проблем за другите постоянни зъби. Абе малко не ми е ясно още какво точно се е случило, но не звучи никак приятно.

За менструалната чашка си заинтригувана, макар че доста трябва да си помисля. Но превръзки не мога да търпя, а от прекалената употрба на тампони последния път бях две седмици на хапчета, дори антибиотик пих два дни. И аз ще питам доктора си на следващия преглед.

# 487
Ех, Радина, жалко, че не прочетох вчера, щях да сложа няколко чорапчета Laughing. Ако тази нощ се повтори, непременно ще пробвам.
Джил, за съжаление сме болни иначе с голямо удоволствие.
Тази нощ сън за мен нямаше. Или ходих до тоалетната или Андреа ме будеше. Милата и тя не спа, много й беше запушен носа. След поредното ставане я взех при мен, сложих я на високата възглавница, та малко се пооправиха нещата, но пак хърка, кашля цяла нощ. Ако сега не ме зарази и мен, просто незнам кога. Толкова ми подсмърча, киха и кашля в лицето, не искаше да се отлепи от мен и само ми пипаше косата, цяла нощ за косата. Аха се унеса и прас с ръка през лицето и почва да търси косата ми. Хубавото поне е, че сополите почнаха да се стичат отпред, че два дни се стичаха отзад. Милата направо ми е жал да я гледам, ходи с присвити очички, текат й сълзички. Цял ден е залепена, иска на ръце, гушната и да ми пипа косата.

# 488
Честита Коледа и от нас!нека здравето и късмета влезнат в домовете ви и да не излизат от там!
Виждам че има болни дечица,бързо да оздравяват и пак да играят!
На нас чак вчера ни пуснаха нета!Голямо чакане беше.Спряхме БТК и пуснахме на Булсатком.Голяма разлика,но много се бавят с пускането,тъй като нямат приемници!
При нас нищо ново.Ради не иска да говори.Само тати,баба и ам!Иначе всичко разбира!Катери се навсякъде и се притеснявам някой път да не се нарани,че той направо скача!
За лукът знам, че при хрема се изстисква сок, който се разрежда с вода и се капе в нослето.
Весело посрещане на Новата година!

# 489
Здравейте,

Много гаден вирус. И ние с Тео се тръшнахме. Носа ми е задръстен с гноен секрет, направо съм парцал. Не мога да свърша нищо в къщи.

Момичета имам едно чисти нови не обувани детски кожени ботушки на Адамс. Докато дойде време за ботуши и на Ния лопатарите порастнаха (почти за 5 номер е вече). Номер 3 са по UK - скта номерация. Ще ги пусна за продажба, но ако някой се интересува да ми пише.

# 490
  • София
За лукът знам, че при хрема се изстисква сок, който се разрежда с вода и се капе в нослето.

Не знам в каква пропорция се разрежда, но не е за такива малчовци - доста гадно е, само отявлени мазохисти като мен си капят лучен сок.

При нас става все по-озадачаващо - Мишо не е настинал, но си прави малко температура, вчера му бяха избили пъпки по бутчетата, а днес се е украсил с няколко и по лицето. Пуска доста лиги и вчера и днес имаше малко разстойство. Да не би да е някаква шарка или растат зъби?

# 491
  • София
И ние в групата на болните и неспящи деца. Sad Малкият батко кашля и има сополи, бръмбарко засега само леки сополки, а бръмбарка и подкашля. Днес ще се видим с педиатърката, че искахме утре да пътуваме за Добринище за празниците. Дано да ни даде зелена светлина. Praynig

Куко, при варицелата има пъпки в окосмената част на главата- провери там. За другите шарки имате ваксина, а скарлатината прилича на ангина, освен ситния обрив. Peace
Драга, дано да ти се размине. Praynig

# 492
Здравейте,
Мислих да не Ви се оплаквам, но и аз да кажа все пак-  Александра беше болна и разминахме антибиотика, но имахме сумати лечебни процедури:капки за нос за уши, сироп за кашлица....... Но слава богу вече се оправяме. А на всичкото отгоре и кътниците ни избиват, но си спи вечер и е добричка. А за капак и моят нос е запушен, че ме зарази малката калпазанка. Пораснаха си децата и почнаха да бравят белички  #Crazy, но не оставаме по- назад и ние де. Но да са живи и здрави, това е най- важното.
 Hug

# 493
  • София
Куко, а тази розеола, дето Анди на Драга я изкара? За мен е нова шарка, но беше някаква такава, с 3-4 пъпки и без много симптоми май  newsm78 Иначе и на зъби ми прилича вашето.

# 494
  • София
Благодаря, че ми отговорихте  Hug
Сега се върнахме от лекарката - според нея категорично не е шарка. По-вероятно е съвпадение - зъби+алергия, заподозряно е малко агнешко, което яде в неделя. За розеолата не се сетих да питам

dzimbi, добро ли е качеството на и-нета на Булсатком? Кой план ползвате и с договор ли е?

Общи условия

Активация на акаунт