Юлски деца-Тема 40

• 27 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Честит празник на
милият ми Кайко на Фелисити Heart Eyes
Кайко на Вержи
Йоана на Фортунчето
Йоан на Чочи
Йоан на Радина
и на всички, чийто имена празнуват днес! Да сте живи и здрави, с радост да си носите имената!

# 631
  • Варна
Хайде и аз в кюпа на черпещите Flutter

Честито и от мен на всички именници  bouquet

Джиджи, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!!!! Страхотно е да четем такива хубави новини, някак ни се връща вярата в доброто Heart Eyes

# 632
Мхм... Joy

Аманита - момченце
Бубичка - момченце
Драга - момченце
Джиджи - момиченце

Звездите ми го говорят. Joy Можем да обявим залози.

# 633
Мхм... Joy

Аманита - момченце
Бубичка - момченце
Драга - момченце
Джиджи - момиченце

хахаха, Джил, последното си го объркала....едно "И" си писала в повече .....  вЕрвайте ми  Heart Eyes Laughing

# 634
  • Варна
Привет, да почерпя и аз за именния си ден днес   food010 еее не е истина и картинката ми не тръгва....
ние сме с шарка, не можем да си отдъхнем за миг.......
Честито на празнуващите малки и големи днес!и за хубавите новини на всички мами   bouquet

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 15:17 от ivinnka

# 635
Честито на всички, които празнуват днес!  Simple Smile
И за трябвада черпя за Ивето и за брат ми!
Даже на Ива се чудим дали да не празнуваме и на Цветница?  newsm78
Джиджи - честито и да се появяваш по-често тук,защото ни липсваш  Hug

# 636
И аз си мисля, че Джиджи ще има момченце Wink Беше първото, което си помислих, като разбрах, че е бременна  Heart Eyes

Но пожелавам на всички, преди всичко здрави бебенца. Аз бях с големи претенции, какво да бъде преди да се роди вторият ми син. Но сега се моля да пораснат с брат си здрави, силни и стойностни мъже  Hug

# 637
Мхм... Joy

Аманита - момченце
Бубичка - момченце
Драга - момченце
Джиджи - момиченце

А ето какво казват моите

Аманита - момченце
Бубичка - момИченце
Драга - момИченце
Джиджи - момИченце ( само тук още не съм така категорична) но по-скоро си го има И-то  Peace

# 638
  • София
Джиджи много се радвам за вас!!! Искрено ти желая лека и безпроблемна бременност! И според мен ще е момИченце пак,незнам защо..  Blush

Драга при теб се почна пак олелията с Майчин дом  Joy  Може и да си споменавала,но аз не помня,мислила ли си този път живот и здраве къде ще раждаш?

Днес бяхме в "Островът на съкровищата" с малчо и тати,голяма забава беше,по едно време дойде едно 5 годишно момченце,е нямаше такъв кеф,малчо така му се радваше,викаше,дивееше.Добре ще е на следващата  среща и ние да дойдем.
Питах за яслата,понеже хал хабер си нямам къде се записва,къде трябва да видя колко точки ще имам и т.н. Чака ли се така,както за градините или не?

Честит празник на всички именници!

# 639
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Весел празник! Няма да изреждам поименно, че ще взема да пропусна някого. Hug

Фелисити
, що се вкисна? Hug
Кукумявче, ако питаш за чиста ясла- проверяваш на място, ако питаш за ОДЗ- правиш регистрация тук http://kg.sofia.bg/ и системата сама изчислява точките. Peace

Веднага се включвам в залаганията:
Аманита- момче
Драга- момче
Бубичка- момиче
Джиджи- момиче

# 640
Честит имен ден на всички празнуващи! Много са и нямам да ги изреждам.

Гледам залагания се заформят. Предлагам аз като един бивш банкер да съхранявам залозите.  Joy Grinning Joy Добре ще ги инвестирам и след около 9 месеца ще ги изпием за здравето на момченцата и момиченцата.

# 641
И за здравето на майките, Ралка... да не ни го вземат дечицата  Joy

Ние се връщаме от преглед.. имаме си прекрасно тупкащо сърце... Най-красивите и нежни пулсации на света!  Heart Eyes

Копи/пейст на залозите и после ще сравнявамееее  Whistling Hug

# 642
Честито на всички  именници от вчера иднес!Здравето да не ги оставя!
Ех Джиджиииииииииии!Супер!Честито!Много лека и безпроблемна бременност ти желая!Ех как ме зарадва,чак се замислих за трето ! Laughing

# 643
Фелисити, защо ти е криво?
Хм, залози се почват, супер. Та:
Аманита знаем, че ще е момче вече.
Буболече, Джиджи и аз си мисля, че пак ще се радваме на девойки.
За мен малко се чудя, моята убеденост за момче, незнам защо напоследък се превърна в убеденост за момиче, та вече нямам търпение да видя какво ще е.
Кукумявче, не ми напомняй, направо ми се повдигаше да щъкам по познатите места, да гледам познатите лица и да срещам познатото отвратително отношение. Споменът е доста ясен и пресен. За раждане съм решила този път да отида в Токуда, не искам и да помирисвам държавна болница и днес си го припомних много добре. Моята приятелка ме навива да раждаме двете в Шейново, но и там ми се струва, че са един дол дренки. За яслите ходиш в отделната ясла с копие от акта за раждане и там попълваш молба. В тази срещу нас беше свободен текст, а днес ходих до една друга и ми дадоха готово заявление да попълня.
Да ви попитам, моля ако има мами около басейна Спартак, началото на Иван Вазов, където почва Южният парк, или има мами, които знаят за частни ясли там да ми кажат, че моята приятелка търси.
Джиджи , сега казах на Ети, моята приятелка, с която раждахме заедно и имаш специални поздрави от нея и много късмет. Тя вече ни взе на подбив, майтапеше се, че много ни е харесало да си седим заедно в парка, но децата са пораснали и тръгват по ясли, та сме решили пак да се обебим  Joy.
Ралче, чудесна идея Laughing.

# 644
Моята приятелка ме навива да раждаме двете в Шейново, но и там ми се струва, че са един дол дренки.

За Шейново мене питай. Там трябва да си пациентка или на Велев или на Ненов. Ще имаш най-прекрасното отношение на света и ще ти уредят ВИП-а. И двамата са добри, ама са такива яки чичко-паричковци, че..... Whistling ooooh! Whistling
Иначе в стаите като битови условия е добре, но пак си е с 1-2 тоалетни на етаж.

Общи условия

Активация на акаунт