Джиджи, страхотна новина, много ме развълнува, желая ти прекрасна бременност, Стелличка да бъде много добра кака
И аз чакам моята най-добра приятелка, от детските ни години сме заедно, да роди тия дни, забременя естествено няколко дни след като си подадоха документите за инвитро. Аз самата съм ви споменавала, че забременях в деня, в който си записах час при Стаменов, дадоха ми първия свободен час за след девет месеца и жената по телефона ми каза, че може пък и да не ми потрябва тоя час.Момичета, въпреки, че не познавам лично никоя от вас, нали все не успявам да се класирам за срещите, искам да ви кажа, че ви чувствам много близки и съпреживявам всяка ваша радост
.А сега все пак да се оплача, писна миии, Божидар пак е с обрив по бузите и с лишеи по крачетата и ръчичките, но най-накрая убедих моя мъж, че трябва да отидем на алерголог и записах час за 20.01 в Александровска. Моя все ми обесняваше, слушайки майка си, която е виждала детето пет пъти
, че нямало нищо по-хубаво от дете със зачервени бузи, зачервени от игра - да, съгласна съм, но не и груби с лющеща се кожа.Честит имен ден на всички вчерашни и днешни именници, да са живи и здрави.

,но няма да развалям хубавите новини.
.
/. Сещам се за пророческият ти сън преди да разбереш, че си бременна със Стелла. Сега почувства ли го подсъзнателно?