Юлски деца-Тема 40

• 27 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Привет, влизам аз едно минорно да се оплаквам, но....
Джиджи, страхотна новина, много ме развълнува, желая ти прекрасна бременност, Стелличка да бъде много добра кака   Heart Eyes И аз чакам моята най-добра приятелка, от детските ни години сме заедно, да роди тия дни, забременя естествено няколко дни след като си подадоха документите за инвитро. Аз самата съм ви споменавала, че забременях в деня, в който си записах час при Стаменов, дадоха ми първия свободен час за след девет месеца и жената по телефона ми каза, че може пък и да не ми потрябва тоя час.
Момичета, въпреки, че не познавам лично никоя от вас, нали все не успявам да се класирам за срещите, искам да ви кажа, че ви чувствам много близки и съпреживявам всяка ваша радост Hug.
А сега все пак да се оплача, писна миии, Божидар пак е с обрив по бузите и с лишеи по крачетата и ръчичките, но най-накрая убедих моя мъж, че трябва да отидем на алерголог и записах час за 20.01 в Александровска. Моя все ми обесняваше, слушайки майка си, която е виждала детето пет пъти #2gunfire, че нямало нищо по-хубаво от дете със зачервени бузи, зачервени от игра - да, съгласна съм, но не и груби с лющеща се кожа.
Честит имен ден на всички вчерашни и днешни именници, да са живи и здрави.

# 616
  • София
Здравейте мили дами  bouquet
Направо се насълзих от новината за Джиджи  bouquet
Да е безпроблемна бремеността и едно слъчице на финала  Heart Eyes
Както са казали момичетата вие сте доказателство за чудото на любовта.БРАВО Hug
Моето първо момченце беше дълго чакано и изстрадано  и ние почти бяхме стигнали до ин витро,н о се случи чудото ,а след него второто слънце дойде ей така от раз.Тока,че не се отчайвайте момичета
Леле как Ви се радвам само ако знаете
Аз много редовно Ви чета ,но нямам много време да пиша затова се включвам рядко,пък и последният месец беше просто..... #Crazy,но няма да развалям хубавите новини.
Нека да честитя и именните дни на днешните празнуващи  bouquet,че и аз си имам именник ,та даже и два големият ми син Иван и баща ми.А и вчера имаше и Рожден ден  та още сме на много празнична вълна.Започваме годината с празнуване и мислим да продължим само така Heart Eyes
Е това е милички от нас засега дано имам повече време тази година да влизам често Praynig
Леко бременене на милите мами ,честито на всички празнуващи  love001  love001  love001

# 617
О, Джиджка, дай да те гушна за хубавата новина. Лелеее, ама вие направо на сърчицето скочихте, браво на вас, ей така до края да е само с положителна емоция. Hug

# 618
Поздрави за всички именници днес!

# 619
Джиджи, чудесна новина. Много се радвам за вас, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.   bouquet  Както обичам да казвам "Няма невъзможни неща, всичко е въпрос на време"  Hug

Грация, от сърце ти пожелавам, скоро "снежинките" във вас да станат две, а защо не и три  Heart Eyes

Честит празник на всички именници!
Пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по важно от това!

Днес и моето голямо момченце празнува  Heart Eyes
Пожелавам му много здраве и да ми е все така добричък!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 13:04 от Radina

# 620
Джиджииииии, направо ми иде да те разцелувам. Снощи прочетох, но не можах да пиша и ред. Цяла нощ съм се вълнувала. помниш ли лятото като си говорехме за моите планове за номер 2, ти каза, че искаш, но ти е раничко, е явно Господ е решил друго, много, много се радвам, че пак ще раждаме заедно. А докторката ме уби от смях Joy.
Грация, цяла сутрин си мислех за Джиджи и се сетих за твоите въпроси и вълнения дали може да се забременее естествено след ин витро. Стискам ти палци да ти се случи същото, като на Джиджи Hug.
Сиси, честит двоен празник. Едва ли ти е смешно, но аз бая се посмях за лаптопа.
Честито на всички празнуващи, почнах да изброявам поименно, но то много се оказахте.
Да ви кажа, много се радвам, че го има форума и се запознах с вас (виртуално или на живо). Днес от сутринта вися в Майчин дом, за да си направя тъпият БХС. Няма такава организация, обиколих Н - на брой гишета, регистратури, кабинети, етажи и каси. Като се прибрах бях ужасно изнервена от висенето по Н- на брой опашки, но така се заредих с позитивно настроение сега като ви прочетох Hug.

# 621
Благодаря ви, момичета Hug Hug...просълзихте ме  Hug
Бях забравила, че чувството, че в теб расте живот е истинска магия....пожелавам на всички, които желаят да го изпитат отново, да им се случи Heart Eyes
Грация,, искрено вярвам, че и при вас ще се получи магията Hug
Сиси Hug, явно притежаваш дарбата "шесто чувство" Laughing...наистина съм била бременна на срещата Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ!!! С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕНАТА СИ  bouquet

(отивам да изчислявам седмици и да записвам часове за фетална морфолигия Mr. Green)

# 622
Джиджи, честито, миличка!  Hug Толкова хубава новина! Стискам палци да изкараш една безпроблемна и приятна бременност и на финала още едно малко чудо /не знам защо, но аз залагам пак на госпожица  Simple Smile /. Сещам се за пророческият ти сън преди да разбереш, че си бременна със Стелла. Сега почувства ли го подсъзнателно?

Честит рожден ден на патерица на Тан и Евитка! Бъдете здрави, щастливи и обичани, момичета!   bouquet

Честит имен ден на вчерашните и днешните ни именници - Ваняес, Йоан на Радина, Йоана на Форчън, Калоян на Фелисити, Йоан на Чочи,  Калоян на Вержинити и Иван на Бон-тони!   bouquet Здраве от все сърце желая на именниците!

# 623
Сафо, я кажи така пророчески какъв ще се окаже моят пришълец? Признала съм те за пророчица теб  Joy.

# 624
Чудя се с кои поздравления да започна, но мисля, че новината на Джиджи си заслужава да е първа.
Честито миличка, това е една наистина прекрасна новина. Силното те прегръщам /макар и да не се познаваме лично, само се видяхме на последнат среща/ и ти пожелавам лека бременност и хубаво и здраво дете. Аз също съм ин витро и все се надявам второто да си го направим сами. Мъжът ми е убеден, че ще стане така, а сега вече и аз така си мисля. Целувки.

Сега е ред на имениците. Да са живи и здрави всички празнуващи и с гордост да си носят хубавото име. Аз също си имам именик - моята майка, на която пожелавам да е жива и здрава и дълги години още да сме заедно.

Сиси и моите родители имат имен ден днес /баща ми също беше Иван/. Да са ти живи и здрави.

Ели, да се оправяте бързо. Какво става с тия вируси, тъкмо ни пусне един и друг се лепва, а уж си стоят у дома. Представям си какво е като са на градина или ясла.

# 625
Сафо, разчувства ме със спомена ти за пророческия ми сън Hug...наистина беше много силен сън с много правилно тълкувание - цъфнало дърво и кокичета Simple Smile Този път нямах подобен, но имах някакво вътрешно усещане от дни насам - пие ми се, пие ми се кафе и в момента, в който го помириша и ми се отщява, яде ми се, яде ми се пиле и само като го погледна и ми се гади...ей такива бременни ти работи Mr. Green Освен това от както родих Стелла имам много редовен цикъл (преди това изобщо нямах без лекарства) и около Нова Година се замислих, че отдавна не ми е идвал Laughing и първоначално реших, че пак нещата са станали проблематични, но в последствие започнаха да се появяват симтомите и вчера сутринта направих теск, който между другото имах от времето на Стелла Laughing, тогава си бях купила два, но направих само единия Simple Smile Резултатът беше толкова ярка втора черта, колкото и първата, че нямаше как да има съмнение, по скоро исках имах притеснения за извънматочна бременност.
Сложих теста и снимка на тупкащата точица в кутийка, опаковах я като подарък и снощи като се прибрах от прегледа я подарих на таткото за рождения му ден, който е следващия месец Laughing Радвам се, че запечатъх момента със снимков материал, един наистина вълшебен момент

За пола и аз имам усещане, че пак ще е момиченце Blush
Драга,  за теб усещането ми е за момче Simple Smile
Шора мишора, от сърце ви го желая Heart Eyes

# 626
Джиджи Hug
Фортунски, кофти работа, при закриване на предприятието могат да те съкратят...а пък то и да имат да ти плащат нещо, за съжаление не е достатъчно някой да ти дължи, трябва и да има откъде да си го вземеш. Фирмата най-вероятно няма имущество и прочеее. За да се каже нещо повече, трябва и да се знае повече.
Честит празник на всички именници  bouquet

# 627
Ех, че е хубаво да се четат такива новини.

Джиджи, честито!!!!  Hug Hug Hug

Много се радвам за теб и твоето семейство, радвам се и за Стелла, че ще стане кака.  От сърце те прегръщам и ти желaя една прекрасна бременност.

Винаги стават чудеса!!!

# 628
Ох, много ми олеква като ви чета... Хубаво ми става!
Джиджи! Драга! Hug

# 629
  • София
Ох, само и аз да кажа колко се радвам, че ви има  Hug
Много ми е криво днес, ама много...но цял ден си кисна тук и чета ...и тооолкова хубаво и оптимистично ми става на душата - Джиджи, благодаря ти специално, ти си виновника за това раздвижване в темичката ни.
Годината започва страхотно! Дай Боже цялата да е изпълнена с такива хубави новини ...и бебета, мнооого бебета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт