Юлски деца-Тема 40

• 27 823
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Нямам идея, ама честно да ти кажа откакто Кари пи имуностимуланта Бронхо-ваксом се скъсва да боледува от такива забовялавания - фарингити, ларингити, бронхит и т.н. #Cussing out

Това не го чувам за първи път и се питам, какво ли има в този имуно-стимулатор  Thinking
Заложи на хомеопатията, ще видиш как ще се изчисти организма от всичко натрупано с времето. Например един АБ не лекува, той подтиска. Следователно в един прекрасен момент всичко си избива на ново.

Я да взема да систематизирам за протокола  Mr. Green

Аманитката е ясна Wink
Буболечето -девойка Wink
Драга- девойка Wink
Джиджи - мъж Wink

# 676
  • София
Драга, няма проблем, защо да е неудобно. Значи 2009 беше 1800 цената. Ама смятай, че в тази цена ти влиза абсолютно, абсолютно всичко: раждане, упойки, екип, леглоден (аз стоях 6 дни, не 5 и не ми искаха пари допълнително), храна (закуска, обяд, вечеря), нощници, превръзки, за бебето памперси, храна...абе отидох само с четка и паста за зъби и джапанки за банята. Ако искаш на ЛС ще пиша повече, че да не досаждам на другите  Laughing

# 677
Драге, Мацко - виждам че Фелисити вече е писала подробности, но и аз да добавя. Да приемем, че всички други неща са сходни в различните болници ( а това далеч не е така), но това с което ме спечелиха Щерев е именно отношението!
Няма такива ведри и усмихнати хора, няма такава доброта и човещина - при това забележете аз съм ходила само на свиждане и изписване там.
Наистина съм силно впечатлена - моята приятелка роди там - нормално ( защото ги набеждават, че залитали към секциото). През цялото време за нея са си грижили 4 или 5 лекаря, 2 акушерки и анестезиолог. Такова нещо няма в друга болница.
Така че наистина ги препоръчвам - в момента няколко мои дружки ги посещават с репродуктивни проблеми и съм във възторг от подхода им и от професионализма им.
Иначе за Тина Киркова - горещо препоръчвам д-р Павлина Арабаджикова - невероятна, млада, усмихната, сърдечна и най-важното супер компенетна и страхотен професионалист.
На Вип етажа условията са добри ( дори много добри) и отношението на акушерките като цяло е доста добро, за разлика от нормалния етаж. Плащайки си избор на екип ( последно беше 900 лв за нормално раждане, но го има на страницата им) имаш право и на ВИП стая - но всичко друго се доплаща ( упойки да речем).
Така че девойки - проучвайте и наистина си търсете най-доброто. Hug

# 678
Хехе, кой каза близнаци.. и аз и тоя път се надявах  Rolling Eyes
Бяхме около Нова Година на гости на брат ми.... и една вечер като сънувам аз, че съм сънувала, че ще имаме еднояйчни близнаци... и чакам Слави да му кажа..пък той идва и ми носи снимка от ехограф ма вика "не са еднояйчни..." И ставам сутринта объркана от съня и все още замечтана.. слиза племенницата от горе и вика "Лельооо, да знаеш какво сънувах!!! Сънувах, че си родила 2 бебета, ама напълно еднакви! И столчетата им в колата бяха еднакви!"
И аз...
...
.....
......
Ми, добре, лельо  Joy

# 679
  • София
BubolecheMeche ето това вече е нещо, какво беше това Бубичка  Wink
Аз, бях...аз бях, но го пожелавам на тези, които го искат. Другите с по едно на бременност да го карат  Hug

# 680
Мацки, който ползва А-дерма екзомега, може ли да помогне. Взех на Калина млякото за тяло, но има доста силна миризма, та се чудех, дали е нормално. Останалите неща, които съм ползвала от тази серия или изобщо не миришат или съвсем лекичко.

# 681
Джил, така е - мирише доста по-наситено и доста по-различно от синята серия. Ти имаш от зеленото с овеса нали?
Не се притеснявай  Peace Hug
А защо си взела от него, да не би и Калина да е с АД? Sad

# 682
  • Видин
Здравейте. Отдавна не съм писала - от 31 декември. Започвам по ред :
Честита нова година! Пожелавам на всички да сме живи и здрави, да сме по-уравновесени и добри   bouquet
Джиджи, честита прекрасна новина! Ти си поредното доказателство, че след ин-витро естественото забременяване не е мираж. Проблемното се напълни с такива новини  Heart Eyes
Гледам, че залози валят. Сетих се защо ме включвате и мен - за да си увеличите шанса при печалба  Grinning Защото при нас нещата са ясни. Няма да връзвам панделки на този етап. Освен ако нещо изненадващо не се промени в последния момент  Joy
Аз изпратих старата година с много лоши чувства, а за съжаление пак с такива посрещнах новата... Дано пък в някакъв момент нещата да се обърнат и всичко да си дойде по местата  Praynig
В старата година и оставих доброто си дете и посрещнах на 1 януари едно съвсем друго зверче  Laughing Пипа навсякъде, блъска, отваря/затваря врати, рови по контактите, включва/изключва телевизори и компютри наред. Дотук нищо кой знае колко притеснително... Само че дотолкова не се спира на едно място за повече от 2-3секунди че просто заспиването е невъзможно. Понастоящем заспива овързан с коланите в столчето за хранене... А толкова много му се спи, че 2 не вижда. Давам му нещо за хапване и още докато яде е полу-заспал. Изтощен е до краен предел, но не може да се спре на едно място...Съответно заспива в 4-5 следобяд, а вечер след 11-12, като до преди 10 дни е заспивал в 9. Просто е някаква лудница... Изисква цялото ми внимание във всяка една секунда. Не ме оставя намира нито за миг.
В тази връзка - някой да се е сблъсквал със синдрома на хиперактивност?
Емоционално се чувствам доста зле. Дано скоро изляза от тази дупка...

# 683
Jillian, почти от както се е родила Моника използвам само зелената серия на А-дерма. Наистина миризмата е малко по-остара от синята серия. Но пък са вълшебни, ползвам и крема, млякото и сапуна. Скъпички са, но си заслужават. Хайде, стига толкова с рекламата. Simple Smile
Мила Аманитка, излизай от тази дупка, не сега. Няма ли кой да ти помага поне за малко и да си почиваш повечко. И Моника е в някакъв подобен период. Най-кошмарно ми е приспиването. То е едно лягане-ставане, лягане-ставане и така около час. Две не вижда ама чак на челна стойка застава и в един момент все едно някой и гаси тока. Заспивала е дори във въздуха. Ето така например:
Напоследък много често се ядосва когато не мога да я разбера какво иска. Говори си нещо, сочи ми на  някъде и настава трагедия, защото аз седя и гледам без да мога да вдяна какво точно иска.
Но и това ще мине.
Аманитка тепърва ще идват по-трудни и уморителни моменти, но и много щастливи. Мисли за тях и не се потдавай на тези черни настроения. хайде измъквай се от дупката, че да не дойда аз да те измъкна. Wink
Фелисити, ти как си?
Очаквам да ми кажеш, че са те напуснали онези депресиращи чувства от вчера. Heart Eyes

# 684
Привет мами,
тази вечер направихме прощапулника на Божидар. Малко импровизирано се получи, чухме се наобед с кумовете, казаха, че децата им са здрави и решихме набързо да се съберем. Питката ми стана върховна и никой не иска да ми яде спагетите, Божидар си взе CD на Енрике Иглесияс - за нещо свързано с музика, то кръвта вода не става, сестра ми е музикант, дядо ми също е бил, второто нещо беше задграничния паспорт и книжката. Децата се набесняха, ние с кумувете се видяхме, че все някой беше болен. Подариха ми уникална чиния за стена - декупаж, с рисунка на коне и с тонове на обзавеждането ми, много е красива. А на Божидар дървена буталка, интересно е, че на етикета пише, че е правена в България за ИКЕА и са я взели от Гърция.
О, Тан, то това си е нормалната поза за заспиване при нас, но вчера следобед вижте как заспа

Да уточня, прав, подпрян на леглото, дори и клипче му направих как си прохърква. А преди това два часа стоя в леглото по пижама, пя, говори на кучето, мънка, мрънка и т.н, но не иска да заспи, чак като му сложих анцунга и реши, че ще заспива.
Ral_p, и аз бях във вип стая без баня и тоалетна, но поне моите хора идваха и си тръгваха когато си поискат.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 01:00 от *Роси*

# 685
Роси,  Joy Joy Joy
Отивам развеселена да спя. Лека нощ!

# 686
  • USA
Сафо, много благодаря  bouquet, тези дни ще го направя. А и имам един пакет трици, който не ползвам, а ми се свиди да го хвърля, тъкмо ще го оползотворя.

Аманита, при нас положението е същото, но ми се струва съвсем нормално. Отнема ми около час да я приспя, точно защото не може да легне и стои поне 1 мин., за да се унесе. Говори си нещо, върти се, става, сяда, не спира. Това е обаче само с мен, при баща си заспива за 5 мин. Но него много го слуша, каже ли й да затваря очите, ляга и не мърда.

Тан, Стейси заспива в подобна поза, само че с по-сгънати крачета, все едно е седнала. Явно им е удобно Laughing.

Роси, голям майтап сте Joy! Ама те на тази възраст са супер интересни и смешни.

Стейси има нови думички, бапче (на някои животни вика така), мине (момиченце) и Тети (Стейси) Grinning. Толкова ми е забавна и ми е приятно с нея, че бих изгледала още 5 такива. Много е послушна, но това не означава, че стои на едно място и мирува, а просто каквото й кажа прави, всяка прочетена книжка си я прибира в шкафа, носи друга, всички играчки си слага откъдето ги е взела и т.н. Само събуждането е проблем, сутрин става в 5 и не иска да ляга, взимам я при нас, но много трудно заспива. После се събужда и започва да ни целува ту единия, ту другия  Heart Eyes.

# 687
Добро утро!
Много ме развеселихте рано-рано  Joy.
Дани няма подобни пози на сън, но пък батко й е друго нещо....Ето как го намерих една вечер:
Аманита, Йоан си е хиперактивен от бебе, а сега, 5 години по-късно, е хиперхиперхиперактивен. Сутрин става към 9ч., не спи наобяд, беснее по цял ден, а вечер едвам го приспивам в 23ч.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 17:57 от Чочиии

# 688
  • София
Добро утро!
И мен ме развеселихте рано сутрин. Моето дете е толкова трудно със заспиването, но какво да я правя, предадох се вече.  LaughingСпи по веднъж на ден, по 1 час и то след 2 часа приспиване. Вечер не си ляга по-рано от 22.00ч. Иначе позата за спане с дупето нагоре и на нея и е любима.
За залозите за бъдещите ни бебчета:
Аз на Драга си и казах, излъчването и като за момченце, не знам как да го обясня, просто така мисля.  Hug
Джиджи я видях много за кратко, не мога да преценя, като я видя следващия път, ще кажа.  Heart Eyes Джиджи, ама наистина много ти отива да си майка на момиченце, толкова си нежна.  Hug
За Буболече мече (веселия ник, нали песен бях измислила на Анди като бебе), не мога да кажа, не съм я виждала, но залагам на момченце.
А, за Мама Барба, нищо не казахте, аз и там залагам на момченце.
Зори, хайде марш от дупката! Naughty Не се притеснявай, ще се успокои детето, всичките деца минават през такъв етап.  Hug
Хайде ние да се подготвяме за разходка с шейната.
Хубав ден!

# 689
И аз да се изкажа ласкаво за Щерев, заедно със Св. Лазар за мен са двете най-добри болници в София. Peace А това за секциото навсякъде го говорят, но съвсем скоро моя приятелка роди нормално в Св. Лазар. Освен това там цената за секцио и нормално е една и съща, има разлика само във вида на стаята - апартамент, студио..Аз съм казвала и преди за страхотното отношение от всеки един от персонала (спомянм си, че ви беше направило впечатление преди, че и лекарите даже чукат на вратата ми преди да влезнат), съветите за кърмене, уважените към майката като личност, която също от първата секунда има права над бебето и може да взима решения.. Малките детайли и жестове, които правят, превръщат раждането ти в празник.. казвала съм ви, че пуснаха музика преди секциото (като в Nip Tuck), анестезиолога ми обясняваше и говореше постоянно какво ще изпитам, целуваше ме, галеше ме като негово дете.. и така чак до изписването с шампанско!

За залозите - аз съм само на момченца!! Peace    

Големи спящи сладурковци!! Simple Smile

Още нещо щях..    

Общи условия

Активация на акаунт