Юлски деца-Тема 40

• 27 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Хм, залози се въртят тука, ама да ви кажа какво казва на сестра ми свекървата м/у другото родила трима сина, та тя казва:"Един мъж на една жена прави едни деца." Wink

Това ли билооо... ами остава само да се надявам чии войници са били по-бързи.. ако пак е момиче, ще врътвам кранчето на Слави докато някой не направи момче  Joy
Като говорим за пол.. претенциите ми тоя път са сведени до минимум, но някак си ако е момиче сякаш ще ми е по-познато... няма тепърва да се занимавам с .. пишки  Crazy

Ние казахме на Преслава малко след теста... че мама има бебе в корема. То тогава майка й е нямала почти нищо в корема  Laughing но все пак... От тогава разви странна любов към корема ми.. като ме види легнала по гръб и ме разголва, дърпа ме, пипа ми пъпа, целува го.. Като й напомня, че мама има бебе в корема и вика "бебееее".. Понякога му се кара... "АХ! ПХ! Гах!" Ах, пх не знам какво е, но последното е "гад такава" ... така се караме на кучето и всичко виновно за падания или удари на Преслава..  hahaha Та, колко знае, че ще става кака тя си "знае" Mr. Green

# 661
  • Canada
Роси, Маймунче - не мисля че проблемът е само в къпането. Аз също сега не го къпя всеки ден, главно защото ме е страх да не го простудя. А и имам обица на ухото от лятото, когято се оказа че от много къпане съм му докарала ужасните обриви и т.н. Обаче Роси това със слузта не е добре май... Трябва наистина да се консултираш да не е някаква алергия...

А между другото, срам не срам ще си призная - Нико се оказа че много обича шоколад и отскоро се налага да му давам. Всъщност на Коледа на майтап му дадох мъничко парченце, понеже искаше да опита и оттогава човекът си го иска много ясно - с показване, дърпане и мрънкане... Crazy
А между другото едно въпросче към майките с разнополови дечица: има ли според вас разлика в апетита на децата на тази възраст. В смисъл: при нас Нико яде като прасенце, наистина ужасно много - постоянно тъпче нещо, ходи да отваря хладилника и мрънка все за нещо... Кари изобщо не е била така. Та затова се чудех дали всички момченца са така или е индивидуално. Има ли разлика в апетита между момченцата  имомиченцата?

# 662
Хм, залози се въртят тука, ама да ви кажа какво казва на сестра ми свекървата м/у другото родила трима сина, та тя казва:"Един мъж на една жена прави едни деца." Wink

Това ли билооо... ами остава само да се надявам чии войници са били по-бързи.. ако пак е момиче, ще врътвам кранчето на Слави докато някой не направи момче  Joy
Като говорим за пол.. претенциите ми тоя път са сведени до минимум, но някак си ако е момиче сякаш ще ми е по-познато... няма тепърва да се занимавам с .. пишки  Crazy

охххх  Joy hahaha Joy Joy Joy уморихте ме от смех бе!!!!
ама що не го казахте по-рано та и аз да се пробвам за момиченце еееееххх къснооооо   bouquet, ма пък сега ще се радвам да вашите  Hug

Иначе само да вметна за новозабременелите и чудещи се къде да раждат
1. Лично аз съм доволна от тина Киркова и имам докторица там за препоръчване  Heart Eyes
и 2. Напоследък чух и прочетох доста хубави неща за една малко известна болница - Щерев - май доста си струва да се роди там, ако искате подробности ще пиша  Hug

# 663
Хааааайде на залозите!!! Joy Joy Joy Така като гледам нещо не ви приличам на мъжка майка Laughing, само чочи ми е зачислила момче Wink

Аааа не е само тя, аз и Евита също заложихме на мъжко  Mr. Green

Драга
и Буболечето ги виждам с още едно момиченце.  Hug

Карелия
, какво стана пак с вас  Confused
Знаеш, че моите са еднополови, но Елин яде много, за сметка на Йоан.
Ивинка и вие не пуската юздите  ooooh!

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 00:01 от Radina

# 664
  • София
Карелия, разлика няма, и у нас е едно просене  ooooh!Но аз съм железна.
Куку, ще ви дадат още 5 точки и ще стандартните 8. Обаче гледай какви са допълнителните, които всяка градина си ги избира индивидуално и дава 0,1. При нас дават за месторабота в района, и за местоживеене в района. Ние тези ги покриваме де, те дават и други, но ти гледай да станете поне 8,1-8,2 точки, за да имате по-голям шанс.
Лени, ми що да е късно  Whistling Фелисити с Кайко беше във Щерев  Peace Тя е на 50 метра от Тина Киркова.

# 665
Лени, ми що да е късно  Whistling Фелисити с Кайко беше във Щерев  Peace Тя е на 50 метра от Тина Киркова.

Подстрекателка такава  Crazy Flutter Rolling Eyes Mr. Green Grinning Laughing
Виж не знаех за Фелисити, избягал ми е този факт, но няколко мои дружки посещават клиниката и едната роди там, та честно казано ако имах тези отзиви преди година и нещо може би и аз щях там да родя  Peace

# 666
Ееее, страхотни новини! Честито, Джиджи, нека да е лека.
Честито и на празнуващите имен ден вчера и днес, да бъдат здрави!
Лених, аз бих чула какво имаш да разкажеш и по двата въпроса.
Да ви кажа, и на мен вече ми се въртят такива мисли в главата, пък и вие ми напомняте често ... хмъ.
На Яна и растат кътници, първия вече си е показал всички връхчета, втория аха-аха да пробие. Хич няма да ви разказвам какво хленчене пада, вечер изрежда всички: мамо, тате, бабо, како (нямаме кака), Тани(една мама), Няни (куклата).

# 667

Joy Joy Joy-мога да поспоря със на сестра ти свекърва й   Wink

# 668

karelia79 , в абсолютно аналогичната ситуация сме с яденето. Все едно за нас си писала. Йоанна винаги е хапвала много по-малко, дори граничи с разбирането за злояди деца, докато Марти е детето-мечта за хранене - яде всичко, може непрекъснато да бута в устата. Определено мога да кажа вече, че той към момента поема доста повече храна от кака си, която е на осем години все пак.... Странното е обаче, че не наддава много, дори е някакви 100-200 грама по-лек от кака си на тази възраст. Може би по-добър метаболизъм , знам ли... Каквото и да е, не е лошо никак Simple Smile
А относно шоколада и аз му давам понякога. Стремя се да е бял, но като няма...хапва нормален млечен. Определено е почитател на Линдт, от малък знае  Simple Smile

Залозите добре вървят гледам, дано Рали пише някъде  Heart Eyes

Желая ви хубав и слънчев ден, дано се махне гадната мъгла днес! Simple Smile

# 669
  • Canada

karelia79 , в абсолютно аналогичната ситуация сме с яденето. Все едно за нас си писала. Йоанна винаги е хапвала много по-малко, дори граничи с разбирането за злояди деца, докато Марти е детето-мечта за хранене - яде всичко, може непрекъснато да бута в устата. Определено мога да кажа вече, че той към момента поема доста повече храна от кака си, която е на осем години все пак.... Странното е обаче, че не наддава много, дори е някакви 100-200 грама по-лек от кака си на тази възраст. Може би по-добър метаболизъм , знам ли... Каквото и да е, не е лошо никак Simple Smile
А относно шоколада и аз му давам понякога. Стремя се да е бял, но като няма...хапва нормален млечен. Определено е почитател на Линдт, от малък знае  Simple Smile

Залозите добре вървят гледам, дано Рали пише някъде  Heart Eyes  Желая ви хубав и слънчев ден, дано се махне гадната мъгла днес! Simple Smile

Евитке, явно пак сме от една кръвна група...Хихихи И при нас Кари граничи с разбирането за злоязо дете, въпреки че като малка не беше така...А пък Радина, на въпроса какво става с нас - и аз вече се питам... Rolling Eyes Нямам идея, ама честно да ти кажа откакто Кари пи имуностимуланта Бронхо-ваксом се скъсва да боледува от такива забовялавания - фарингити, ларингити, бронхит и т.н. #Cussing out

# 670
  • София
Добро утрооо,
Мила, Драга  Hug знаете как е, има моменти, в който ти се насъбира много, просто ти прелива и ти идва да се метнеш отнякъде...и това ще мине.
Ооооозалози, значи.
Хъммм, звездите ми го говорят...Аманита – знаем, момченце
Бубето и Джиджи с моми ги виждам
Драга – момченце тоз път

Както Мимето е писало аз в Щерев родих. Няма друго такова място според мен. Много съм доволна. То условия, то отношение...всичко е на ниво  Peace

# 671
Буболече, така съм си свикнала да ти казвам Laughing. Мъчих се с новият, но колкото пъти се пробвах да го напиша, все не ми идваше от вътре, все ми звучи като някое насекомо, нищо, че Буболече е умалително баш за насекомо Joy.
Кукумявче, Линет ти е обяснила добре.
Линет, как ти се стори директорката в яслата до вас? На мен ми наду главата и незнам дали много ме очарова, честно казано.
Прашец, нищо не сме казвали на Андреа, убедена съм, че нищо няма да разбере.
Лени, кажи за Щерев.
Фелисити, за съжаление няма как без такива дни, да минават бързо и рядко да те навестяват. Колко е раждането в Щерев, ако не е неудобно да попитам?
Гледам залозите вървят,нали някой записва или да се върна назад да ги проследя?

# 672
О, и аз мога да се изкажа за Шейново, бая си полежах и аз там, та наистина лошото е, че тоалетната е една на етаж. Иначе за ВИП стаите аз родих вечерта, на сутринта моя мъж чакаше да ме изкарат от реанимацията и докато чака, без да питам разни сестри и лекари, че да намерят начин да ме отрежат, го пратих да говори с главната акушерка, не знам какво е говорил, но веднага ме прехвърлиха в такава стая. Аз самата не се смятам за вип, но хич не ми се искаше сестра ми и зет ми да се прескачат с по една тумба цигани на свижданията, а във випа мигат да те посещават по всчко време, самолета им малко закъсня и дойдоха в болницата направо от летището около 22 ч.

Била си във ВИП-а със самостоятелен санитарен възел до асансьорите?  Shocked Shocked Shocked Направо не мога да повярвам!
Мен ме настаниха в така наречените ВИП стаи (без баня и тоалетна) с триста зора и  с протекцията на директора на болницата. Нали се бяха яко осрали ... та гледаха да замажат ситуацията. Ама пак беше добре, че майка ми беше постоянно до мен. Направо не знам какво щях да правя ако не беше до мен.
Оригиналния ВИП беше зает и разграфен месеци напред от Ненов и Велев за техни пациентки с планирано секцио.

Не съм записвала залозита...

# 673
  • София
Наистина Новата година започва много добре, с много хубави новини и празници.
А относно залозите .... не виждам никъде близнаци Blush...... знае ли човек  Hug

# 674
Роси, Маймунче, Карелия, като помощно средство в борбата с атопичните обриви ви предлагам след като изкъпете децата с каквото там си ползвате да им напълните коритото/легена с отвара от овесени трици и да ги оставите да се поплацикат в нея /затоплете я до температурата за къпане/.  Тази отвара има страхотно въздействие върху атопични кожи и е напълно безвредна. Олекчава и варицелните пъпки.

Драга, аз за половете може и да не познавам много, щото Мишо доста дълго време го мислех за Мария, ама може пък само на себе си да не мога да предвиждам /навремето като студентка редовно гледах на кафе на съквартирантките си, ей-така каквото ми се привиди казвах - обикновенно казвах по два № на въпроси от конспекта и познавах поне един, който им се е падал на изпита, а съм имала и 100% точност понякога  Simple Smile, за съжаление в моята чаша нищо не виждах. / И все пак да се включа в залозите:
За Бубето вече казах - момче
Драга - момче
Джиджи - момиче
Аманитка - тя е ясна - всевиждащото око на ехографа ни иззе правото на залози  Grinning - момче

Общи условия

Активация на акаунт