Юлски деца-Тема 40

• 27 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Момче, момиче.. квот дадете, все е кяр  Mr. Green

Аз пак отивам в ОБ... особено след ремонта на отделението нямам търпение да родя пак там!  Heart Eyes

# 646
  • София
Джиджункее, честито  love001 Как готино започва новата година  newsm68 Нещо направо се отприщихте вие  Thinking Дали е заразно  newsm78, скоро да пием кафенце  Crazy ? Joy
Драга, а за Правителствена проучва ли? Аз тия двете съм си заплюла, с Токуда.
Наздраве на всички с празници тия дни  cheers
А на празнуващите дечица им пожелавам да са здрави  babydust7

# 647
  • София
Ей, Джиджи, много се радвам за тебе Hug. Дано да имаш една безпроблемна бременост, независимо момченце или момиченце и да се радваш на здраво бебе на финала  bouquet
Честито на всички именици днес. Да им е живо и здраво името  bouquet
Относно болниците - не знам дали сте чували за Диков (аз раждах при него в Токуда), който вече е в Шейново. Препоръчвам с 2 ръце, не ми е взел една стотинка допълнително, освен таксите за прегледи и самото раждане, пък и е много добър специалист.
Относно пола - аз не съм кой знае какъв пророк, защото мислех, че Дария ще е момченце, но Господ си знае работата. Каквото и да е, наше си е  Mr. Green

# 648
  • София
Ех, Джиджи, прекрасна новина!  newsm68Страшно много се радвам за Вас със Светльо и кака Стелла! И мен ме просълзи! Желая ти лека и прекрасна бременност и здраво и добричко бебче на финала! Много силно те прегръщам и Ви чакаме със Стелла на гости. Hug Hug Hug Hug Hug
Честит имен ден на прекрасните ни именници! Да им е здраво името и много да се гордеят с него!
Драга, честит телефон!
Много се вълнувам, не мога да пиша!

# 649
  • Canada
Здравейте, дами Hug
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! ДА Е ПО-ЗДРАВА, ПО-У,СПЕШНА И ПО-ЩАСТЛИВА!!!

Щях да споделям преживявания по празниците, но вълнението ми е много силно......Имам нова лентичка Crazy  Днес на Богоявление чудото ни озари като слънчев лъч! Повечето знаете, че Стелла е бебе инвитро и вероятност да имаме бебе по нормален начин, беше нула...и както се изрази колоритната докторка, при която днес отидох да потвърди бременността - "Е, как бе пичка му лелина е станало това бебе" Joy
Дори сърчице тупка вече Heart Eyes Още сме в несвяст от непланираната, чудна новина  Party

Hug Hug Hug
Джиджи, честито и от мен! Наистина прекрасна новина! Радвам се че на този свят наистина има и чудеса! Имай предвид, че ако е госпожица-августинка - те са страхотни млади дами... Кари ми е августинче и е много забавна и дива!
Роси, Нико има същия проблем - изпръхнали зачервени бузи и лющеща се кожа на петна по крачетата още от миналата зима. Тогава ни казаха, че има Атопичен дерматит в лека форма. Засега не правя нищо особено освет да го мажа с по-мазни кремове, но файда няма. Ако откриеш нещо читаво - сподели моля те....
А по повод залозите - аз съм на мнение, по-скоро интуиция:
Аманитка - момченце;
Бубичка, Драга и Джиджи - момиченца.
Ивиннка, верно сте влязли в ужасна серия. ooooh!
При нас сега пък Кари е болна - то вече от 5 дни и вече сме на АБ. Ще почна да записвам кога кой какво пие, че вече взех да се обърквам...
Ааааа да не забравя - Честито на всичките ни именници! Живи, здрави, късметлии, любовчии и паралии да са!!! Laughing

# 650
Аманита- момче
Драга- момче
Бубичка- момче
Джиджи- момче

# 651
Опаааааааа Бубичка пак стана БуболечеМече. Този по си ми харесва, ама що ги сменяш?

# 652
  • USA
Благодарение на хубавата новина, темичката ни пак живна Grinning.
Грация, пожелавам ти от все сърце ти да ни следващата нова мама!
Роси, Карелия, в предния си пост бях писала, че Стейси също има такъв проблем с кожата. Бузките на лицето й бяха направо ужас, крачетата  и ръчичките също. Спрях да я къпя всеки ден и започнах да мажа с олио от невен. За около седмица бузките си й станаха пак гладички, на другите места има подобрение. Спра ли обаче мазането и пак наново.
И моите залози:
Аманита-момче
Юлско бебе-момче
Бубичка-момиче
Джиджи-момиче

Стейси оздравя, аз също, но беше много дълъг този вирус -2 седмици, мислех, че Стейси никога няма да спре да кашля и ще е винаги с течащ нос ooooh!.

В бг няма места в яслите, а пък тук е супер скъпо ooooh!. Въпреки това много искам да дам Стейси на градина или там каквото се води есента и според мен там е правилната среда за едно дете.

На мъжа ми въпроса за стипендията се разреши в наша полза Simple Smile, което е супер.

# 653
Опаааааааа Бубичка пак стана БуболечеМече. Този по си ми харесва, ама що ги сменяш?

Питай Драга... тя кат напише Буболече и се изпълвам с някакви топли чувства и... Абе виновна си е, няма какво да ти обяснявам  Joy

А така, Чочееее, мъжки да се раждат!!! Stuck Out Tongue

# 654
Хааааайде на залозите!!! Joy Joy Joy Така като гледам нещо не ви приличам на мъжка майка Laughing, само чочи ми е зачислила момче Wink
Драга, искрено ме разсмя твоята приятелка, специални поздрави и от мен Hug Екстра си ни е по парковете заедно, хайде набираме групичка Mr. Green
Аз вече надникнах в бъдещите августинки Blush...хубаво е да видиш познати "лица" - Буболече Hug, засега обаче ще се въздържа от включване там, просто ще следя да си сверявам часовника от време на време Simple Smile

# 655
  • София
Мила благодаря за линка,записахме се и естествено имаме 3 точки  Crossing Arms
Но ще задам и един тъп въпрос,тези точки само за градина ли са? Или и яслите се включват? Понеже Драга каза,че си е попълнила молба направо в яслата..?

# 656
  • София
Хм залози. Аманита не я включвам, защото е ясно ( ама само да няма изненади Mr. Green)
Драга : момче
Веси : момче
Джиджи : момче
Така ми се иска поне, сигурно и на вас
Веси, бублечето си е супер ник, много ми харесва

# 657
Джиджи - честито. Много се радвам за вас. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и още едно красиво момиченце да те радва Wink)))

Драга - аз залагам за момче за теб Simple Smile
Аманите - момче
Бубичка - момче

Вие сте майки героини! Пожелавам ви големите каки и батковци да са много послушни и да помагат Simple Smile

Куку - Драга е попълнила молба в самостоятелна ясла, т.е. там няма детска градина а само 1-2 групи деца в яслата. Те не са в системата. А сега в системата ако си добавиш ОДЗ и точките ще ти се увеличат на 7.

# 658
  • София
Здравейте мамита!
Нещо тези дни ми е много криво и затова не се включвам, но сега просто не мога да не чиститя на Джиджито. Джиджито и аз като повечето мами много се развълнувах от новината, някак спонтанно стана при вас без предварителни уговорки. Колко хубаво, представям си емоцията която ви е завладяла с мъжа ти когато си разбрала, че си бременна. Честито, най-сърдечно ти желая лека бременности и прекрасно здраво бебече на финала.
"Новите майчета" казахте ли вече на дечицата, че ще стават каки и батковци? Интересно ми е до колко разбират какво се случва.
Честито и на всички именници! 

# 659
Хм, залози се въртят тука, ама да ви кажа какво казва на сестра ми свекървата м/у другото родила трима сина, та тя казва:"Един мъж на една жена прави едни деца." Wink Присъстващите винаги са изключение.
Кarelia79, Маймунче, мажа го сутрин и вечер с балсама на д-р Тайс, а откакто застудя го къпя с Мустела един път седмично, иначе всяка вечер мия само дупе с Мустела, а лицето го мия само с вода. И нашата педиатърка намекна за атопичен дерматит, но проблема не е само в кожата, почна да ми ака по 3-4 пъти на ден, а докато беше само на АМ ми е пропускал ден два, а и е кишаво, че има и слуз. Спрях му киселото мляко миналата седмица, ограничих бобовите и цитрусите, пак ака по два пъти, но поне е по-гъсто и без слуз.
О, и аз мога да се изкажа за Шейново, бая си полежах и аз там, та наистина лошото е, че тоалетната е една на етаж. Иначе за ВИП стаите аз родих вечерта, на сутринта моя мъж чакаше да ме изкарат от реанимацията и докато чака, без да питам разни сестри и лекари, че да намерят начин да ме отрежат, го пратих да говори с главната акушерка, не знам какво е говорил, но веднага ме прехвърлиха в такава стая. Аз самата не се смятам за вип, но хич не ми се искаше сестра ми и зет ми да се прескачат с по една тумба цигани на свижданията, а във випа мигат да те посещават по всчко време, самолета им малко закъсня и дойдоха в болницата направо от летището около 22 ч.

Общи условия

Активация на акаунт