Юлски деца-Тема 40

• 27 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Стрелче, честит рожден ден! Да си жива и здрава.  bouquet

И аз съм много доволна от нашето чувалче. Като Мимето, ми се е случвало да я сложа вътре боса по чорапи и така да се разхождаме в студа. Обувките слагам, когато я пускам да ходи.

Ивинка, стига болести за вас, взели сте си дела. Naughty

За срещата - във вторник ще се измъкна от работа за който час кажете. Виждам обаче доста желаещи за събота. Моля не се съобразявайте с мен, ако ви е по-удобно в събота. Hug

Абе, хора... кажете защо са толкова безумно скъпи гирляндите. Исках да взема нови тази година, но все един цени виждам - 5, 6 лв. за едно гирляндченце. Егаси златната пластмаса, дето са я използвали, за да ги направят.

# 241
  • София
Прашинка, да 40 лв е употребявано.
Благодаря момичета!
За срещата, ако мога да бъда полезна с превоз казвайте. В Надежда съм, което значи, че мога да взема някоя люлинска мама или обелска.
Джил, ммда и аз днес се възмутих точно от цените на герляндите. При положение, че дори не ми харесват като качество.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 00:27 от sisko_75

# 242
ДОбро утро! Simple Smile

Джил, аз така се възмутих на лампичките в Джъмбо... 50-70лв... Е*аси е*асито! И то бели... Преслава пък се радва на цветните!  Crossing Arms Ами останахме си със старите нищо, че ни късеят!  Whistling

МОмичета само у нас ли времето е спряло?! В петък съм на лекар и...  Confused време не минава! Crossing Arms

А имам да се похваля! Преслава ни е здравичка вече /не че се "похвалих" че се разболя де!/ Не минахме без АБ, обаче.. В чакането и опитването по друг начин дишането стана тежко... Та, понякога направо обичам АБ.. особено като видя, че детето диша докато спи  Tired

Хубав, слънчев ден на всички!!!! Simple Smile  Hug

# 243
  • София
Здравейте момичета,
Благодаря за съветите за подарък, много ми помогнахте!  bouquet
Аз в анкетата бях гласувала за неделя, но ми е по-удобно във вторник, също към 18.00 ч. И със сигурност ще дойдем, така че ни бройте от сериозните.  Hug
Джил, аз по тази причина миналата година си поръчах коледната украса от Англия. Хем в пъти по-хубава, хем по-евтина!
Хубав ден!

# 244
  • София
И аз мисля, че ще се класирам за вторник, към 6 някъде, като взема каката от училище.

Оля, добре си направила за украсата миналата година, аз чаках за последния момент да си поръчам и повечето неща за жалост бяха свършили, за догодина ще знам отрано да си купя това което искам.

Бубичка, чудесна новина от теб!!!Стискаме палци всичко да е наред до края!Толкова е хубаво ,че вече има толквоа бременни коремчета в темата Simple Smile

# 245
Привет от мен!
На мен днес ми е малко криво. Нали вчера сложихме Пентаксима и Превенар, от снощи Моника е с Т, ръчичката на Пентаксима е подпухнала, надута и зачервена. Иначе въобще не дава вид, че има Т или нещо и е зле. А днес моят кръщелник има РД, чакахме го с такова голямо нетърпение, а днес всичко ми се скапанджоса. Чета, че реимунизацията с Пентаксим се понася по принцип по-тежко, и дори при първите 3 приема да е нямало реакция, не е изключено при 4-ти да има. както стана и с нас. тези които вече реимунизилахте как я понесоха дечицата? добре, че Аманитка предупреди, че се понася тежко. Като вдигна Т първо за нея се сетих. Hug
Бубичка, ако знаеш как се радвам на бременното ти коремче. Heart Eyes Наслаждавай се изцяло на това щастие и дано имаш най-прекрасната и лека бременност. Hug

# 246
  • София
Привет и от нас,
За срещата и аз бях гласувала за уикенда, но ще направя всичко възможно да се измъкна по-рано от работа и за 6 да се класирам.
Иначе наште сополи (беше настинал дивака) бяха точно 1 ден, с Коризалията всичко мина.
Джил, аз по същата причина си останах с украсата от миналата година  Sad

# 247
Резервирах клуба за вторник 21-ви от 17.30 ч. Вероятно никой няма да има след нас, така че ще можем да останем и още, ако решим, разбира се като си доплатим. По принцип е 6 лв. на дете за 2 часа.
Програма коледна не искаме, нали, аз отказах, малки са, сигурна съм, че ще се плашат от Дядо Коледа. Меню също не им е нужно. Но искам да обсъдим - искате ли да поръчам кетъринг за нас и по-големите дечица, ако има, татковците (не се притеснявайте да вземете и татковците, ако искате)? Та мога да поръчам 1-2 плата някакви хапки, иначе за пиене всеки ще си взима от там. Чакам мнения, за да мога утре като отида да капарирам да уточня нещата. И също да пишете кой с колко души ще е - деца,, възрастни.. Simple Smile

Чочи, моля те пусни анкета кой ще дойде със сигурност и кои са под въпрос, за да се ориентирам в бройката.

# 248
Готово-пуснах нова анкета  Peace

# 249
Привет, да се включа набързо, докато малкия спи.
Бубичка, тихичко честито и от мен, дано всичко докрая да е наред и да се насладиш на една прекрасна бременност.
Нас всичките ни познати, включително и на моя мъж брат му, ни подканят за второ, а и аз не се предавам лесно и си ги обработвам моя леко-полеко, лошото е, че  ако изпуснем този месец и майчинствата няма да се застъпят, а да си призная хич не ми се връща на работа, искам да си стоя вкъщи и да гледам деца, да сменям наакани памперси и наповръщани дрехи, да дондуркам и успокоявам заради колики или растящо зъбче, но и да се наслаждавам на първата беззъба усмивка или на първата прегръдка от едни малки ръчички.
И сега не мога да не се похваля, Божидар вече е самостоятелно придвижващ се, вече мислех, че ще се наложи да си го водя за ръчичка до първи клас, но в събота вечерта както си гледахме филм и той просто си проходи все едно, че го прави от месеци, стабилен си е, почти не пада и с голямо удоволствие си щъка из цялата къща. Ние снощи бяхме на гости на едни приятели с детенце на две годинки, досега Божидар все залепен за мен е стоял, а сега как хубаво си играха, наложи се да му съблека дънките и жилетката, че то от ходене, пълзене, бръмчане с коли и гонене на балони бяха вир вода, та приключихме гостито по чорапогащник и тениска с къс ръкав, разрошен, с зачервени бузи, и заспа в момента, в който го сложихме в колата, а вкъщи в просъница изпи млякото и сутринта спа до 10 ч.
За срещата, много ми се иска да дойдем и да се запознаем най-накрая, но сме зависими от таткото за транспорта, но ако все пак има някакъв шанс да се освободи по-рано от работа ще ни докара, сигурна съм, че ще е много забавно.

# 250
  • София
Роси къде живееш?

# 251
Близо до Вис Виталис на Симеоновско шосе.

# 252
  • Canada
Еххххх благородно ви завиждам за срещичката...
По повод лампичките, ние имаме два чифта цветни лампички от миналата година, които струваха по 5-6 лева. Взехме ги от Магизин за 1 лев. И вършат чудесна работа... Peace Иначе в Метро бяхме гледали и наистина вървяха на някакви луди цени - ами не си заслужава според мен...
Ивиннка, и при нас е същата работа като при теб - хрема, кашлица, че даже и Т имахме. Уж бронхити, ама един Господ знае какво е... Кари и на алерголог я водихме, за да разберем най-после от каквое  задната хрема, ама да видим...
Утре и двамата ще са на контролен преглед, при 3-ма доктори, за по-сигурно уж... Rolling Eyes

# 253
Амм и нашите лампички са от 4 лв от руския пазар в Пловдив... иначе в магазин за 1 лв същите са по 9 лв някъде, а един приятел ги е взел същите за 18 и се беше ядосал много, хем ги взел щото имал мерак от миналата година, когато абсолютно същите били 40. Ама моя ги намира разни места тънки  Crazy
Ох Изабел е при баба си а ние цял ден спим  ooooh! 

# 254
Сиско, непрекъснато забравям, че съм бременна, така ми се отразява бременността Laughing. Лошото е, че пак ме налегна същият апетит и вероятно ще финиширам със същите размери, само дано не ги задмина, че сега стартирам от още по- голямо число Sad.
Куку, висока е: 65 см. , за спускане от самото начало до долу (седналата част+ долното) е към 120 см.
За срещата мисля, че на 100 % ще можем да дойдем и аз мога да взема някоя мама с малка количка, защото се съмнявам, че нашият татко ще иска да дойде. За кетъринга, честно казано предпочитам да няма, защото Андреа като види ядене и полудява, разбира се може и да се заиграе и да не види в суматохата с многото деца. Така или иначе ако решите, като добро прасе бих хапнала Laughing.
Днес ни бяха на гости моята приятелка и малката калпазанка, както каза баща ми в нас дават " Пълна лудница" на живо Joy. Бърбориха си, играха си, покрещяха, Вики е в боен период, та помлати Андреа, скуба я, дра я. После ги разходихме и на смени се драха на улицата. Позабавлявахме се доста днес, с две думи Laughing.
Коледни лампички и аз си купих преди няколко години от магазинче за " 1 лев" за 4 лв.

Общи условия

Активация на акаунт