Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 37 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
ЩАСТЛИВА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

...Има много изследвания,които доказват ( в момента сьщо),че зараза с вируси,които да причиняват симптоми (в човека) НЯМА...
Моля те дай линк към такова инфо с доказателства. Ще ми е много интересно.

# 316
Честита Коледа и от мен  bouquet

Крис, благодаря, предполагах, че това ще кажеш и мненията ни се припокриват.
(за съжаление всички първоначални благородни цели в науката се израждат)

# 317
Маги1111,
Не всичко има в интернет.В библиотека ще намериш.

Честита Коледа и от мен  bouquet

Крис, благодаря, предполагах, че това ще кажеш и мненията ни се припокриват.
(за съжаление всички първоначални благородни цели в науката се израждат)

Не говоря за цели в науката.Не може ти да сьбираш 2 и 2 и да получаваш 4,а сьседа да получава 5.
Постоянно четем: "В медицината не всичко е 2 и 2 равно на 4".А колко е?
После :НИщо в медицината не е 100%.
2 и 2 винаги ли е 4 или понякога е 5?
Медицината наука ли е?

# 318
Честито рождество Христово на всички!

Бих желал да споделя с вас това видео (11 Mb) - нагледно какво прави НЕживака (според Birdie) в тимерозала.

За неразбиращите английски - добавянето на БГ субтитри към него е въпрос на желание и свободно време.

# 319
...през януари ще ми даде направление за Педиатър, въпреки, че тя, ЛЛ е педиатър, който щял с комисия да позволи или не, да не се слагат ваксини. Случвало ли се е на някой.
Весела Коледа!!!!!

Ако нямате противопоказания, как Комисията ще ви позволи да не слагате ваксини?

# 320
Здравейте!  Аз ви питах преди две седмици, за възможността от отказ от ваксините и т.н, миналата седмица смених ЛЛ на дъщеря ми и като видя здравната карта, на която няма ваксини, освен тази в болницата се насочи към причината за това, та в последна сметка ми каза, че през януари ще ми даде направление за Педиатър, въпреки, че тя, ЛЛ е педиатър, който щял с комисия да позволи или не, да не се слагат ваксини. Случвало ли се е на някой.
Весела Коледа!!!!!

Процедурата е следната - личният лекар/педиатър подготвя документи на детето и ви изпраща на комисия за освобождаване от ваксини. НО трябва да имате много сериозна причина/реакция, иначе отказват (на 90% поне от явилите се).

# 321
Разбира се.
Но медицината не е математика, така, както две човешки същества не са еднакви.
Има много науки, които не са точни науки.
Иначе схванах какво искаш да кажеш Laughing
Въпросът е, че ни замазват очите и ни слагат под един калъп, а ако един това спаси, друг може да убие.

# 322
Въпросът е, че ни замазват очите и ни слагат под един калъп, а ако един това спаси, друг може да убие.
Мече, много точно и добре казано.  Peace

# 323
Разбира се.
Но медицината не е математика, така, както две човешки същества не са еднакви.
Има много науки, които не са точни науки.
Иначе схванах какво искаш да кажеш Laughing

Не сме еднакви,разбира се,но сме доста подобни.
Това,че при един действа,а при друг не, доказва само по себе си,че медицината не практикува наука.
Дай пример за неточна наука...
Медицината твьрди,че е наука,но не е.Можеш да го прочетеш на много места в официални източници.Най вече книги.С ки дума в гугл можеш сьщо да намериш отговор.

http://www.laleva.cc/choice/modern_medicine.html

http://www.jstor.org/pss/185820
http://www.harpers.org/archive/1949/04/0033426

http://www.whale.to/a/evidence_based.html

Мисля,че говорим на различни линии.Ти си права,но аз друго исках да кажа. Hug

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 04:20 от Christian

# 324
А коя наука е точна всъщност? Във всички науки, вкл. най-основните, се борави по-скоро с теории и презумпции, отколкото с факти, и то като се започне от съвсем базови неща, напр. понятия като материя и енергия във физиката и химията, от там респективно природата на електричеството, светлината или магнетизма, съответно строежа на атома. Дори в математиката има мъглявини от рода на 'две успоредни прави са прави, които никога не се пресичат', но всъщност това са 'две прави, които се пресичат в безкрайността'. В по-новите (производни) науки от рода на астрономията например теориите се променят ежедневно (Плутон до скоро беше планета, вече не е). Медицината, разбира се, бие всички рекорди в това отношение Mr. Green За съжаление това не се отнася само за ваксините. Няма никакви гаранции, че след 10 години няма да обявят за изключително вреден и опасен парацетомола или някое друго 'безобидно' хапченце, което се продава масово без рецепта, както направиха с много лекарства от нашето детство. Това в перспектива. А в настоящето е факт, че няма никаква гаранция как едно лекарство / манипулация би подействало на конкретен човек. Само вероятности.

# 325
# 326
                                           202uu
Много добре подбрана и представена информация!
Иска ми се всички хора да прочетат това!

# 327
Крис, аз под наука разбирам - изучаване, изследване, описание, опити и прочие. Може и да не е така.

# 328

Който желае да се задълбочи в лявата част на картинката, може да се запознае с картата на модерната наука и нейните открития.

Осъзнавам, че ви надценявам и тази карта е твърде голямо предизвикателство за мнозинството от вас - хора, които отричат всички факти, за да запазят вярата си в пакет евтини идеи на килограм и изживяват целия си живот в скучната дясна част на картинката - така че се съмнявам, че човешки живот би ви стигнал да прозрете значимостта на горната карта на модерната наука, затова ви представям и периодичната система на ирационалните щуротии, която определено е по-близо до вашия светоглед.

Колко жалко е да живеете във времена на велики и вълнуващи научни открития, а съзнателно да ограничавате света си до периодичната система на ирационалните щуротии и да се опитвате да заблуждавате околните, че е някакво предимство тялото да живее в 21 век, а мозъкът - в средновековието. Невежеството никога не е било добродетел!

Не очаквам да ме разберете, но коледно поздравявам всички Storms в тази тема (независимо от пола им) с изпълнението Storm на Tim Minchin.

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 09:26 от Persona

# 329
 Joy Joy Joy

Е, значи съм на прав път все пак.
Намерих мястото и на ваксините в кръговрата.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт