Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са твърденията относно ваксината срещу полиомиелит?
Какви са съставките на ваксината ТетаДиф?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са твърденията относно ваксината срещу полиомиелит?
Доктор Менделсон твърди, че няма убедителни научни доказателства, че ваксините са принудили полиомиелита да отстъпят. Той посочва, че ваксинацията против полиомиелит е причината за повечето днешни случаи на заболяване. Според него използването и на двете ваксини увеличава, а не намалява вероятността от зараза с полиомиелит при детето.
-
Какви са съставките на ваксината ТетаДиф?
-
Какво е адсорбция?
-
Какви опасения относно ваксините се обсъждат във форума?

комбинирано с ранното кърмене и отказа ти от мед процедури по време на раждане. Водят бебето БИО и се чувстват длъжни да те питат за всяка една подробност, която му се случва. Например, аз не знаех, че тази кръв която взимат задължително на всички деца се ползва за генетични тестове. Една част от тях в майчин дом, друга не рзбрах къде, но се правят изследвания за Даун, за проблеми с щитовидната жлеза и т.н. Три пъти идваха да ме питат искам ли да правят изследването и да ми обясняват какво е