Отговори
# 495
Джесика,в предната тема казваш някъде,че този вирус е локален-затова може при френската любов да се получи недай Боже(дано никога на никои да не се случва!!!!) рак на гърлото,извинявам се предварително за глупавия си въпрос сега ама аз да питам-нали мога да си целувам детенце?в смисъл след като е локален и може да се предаде не само по полов път(че май и това четох някъде или чух,вече не помня)!

п.с. леле май наистина задавам изключително малоумни въпроси,ама аз да съм сигурна,винаги съм такава-питам непрестанно при всяко незнание от моя страна!
  bouquet Hug  bouquet

# 496
  • София
 Нямам   спомен  да  съм  коментирала  френската любов  някога , но  ако  нещо  си  чела   дай  моля  те линк  да си припомня ,за  какво става въпрос  -т.е.  какво съм  имала  предвид .

Вируса  е локален  в  смисъл  ,че не преминава  в  кръвообръщението  .  Защото  някои  мислеха  ,че   бил  в  кръвта  .   Не е ,  засяга  само лигавици  -  маточна  шийка  , влагалище , анус , вулва  и т.н.   В частност и  устна  лигавица  .  Не  виждам  проблем  да си  целуваш   детенцето  по  бузките  или  на  други  места?

# 497

Re: Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! - Тема 14
« #628 Пет., 09 Апр. 2010, 14:30 »

да, джес, оралният секс е причината. ако е налице само орален секс със заразения партньор, има обяснение. но не бих се учудила просто при шийката организма да се е справил, а в гърлото не - нещо, което наистина се случва адски рядко (както и рак на ануса)... жалко за момичето, такъв мал шанс...  Sad

Gesika
Потребител
**

« #629 Пет., 09 Апр. 2010, 14:43 »

Значи правилно съм предположила , защото все пак НРV е локален вирус и  мисля ,че  трябва да има пряк контакт на място ,за да се зарази  определена тъкан било то в гърлото, шийката или ануса ........

та прочетох и реших(пък и не знам) да питам! но ми отговори ясно-трябва лигавица! уффф детенце от време на време искам да я цункам по бузки,пък тя се извърта и я цункам без да искам по устичките. ужас! ама няма да се притеснявам де! мерси за отгоовора!

# 498
  • София
  Да  сетих  се  , това  беше  коментар  по  повод на  момичето  с рак на  гърлото  ,което  го  приеха  до мен на  съседното легло,  когато  ми  извадиха  сливиците  .  Аз  като чух  историята и  бях доста време  в  шок и  ужас  тогава,   и от неистовите болки  покрай  моя  следоперативен период  си  представях  и  аз какво ли не   и си "сложих"  сама  всички кошмарни диагнози  ......

# 499
така като се замисля обаче то и ние с мъжа не трябва да се целуваме в устата(докато го преспим гадта),щом трябва лигавица! тц - не ме устройва! ааааа да си гледа работата тоя вирус,ся пък толкоз да го мисля - няма да му отдам тази чест! Crossing Arms

# 500
Благодаря за хубавите пожелания  за момченцето ми.
Да ви се връщат !

Аз се паникьосах, защото си помислих- имам ЧПВ и съм оправила Дай Боже проблема с дисплазията, но ако ЧПВ атакува гърлото ми и аз да незнам?
Може ли като е атакувал влагалището в същото време да атакува и гърлото? newsm78

# 501
  • Нотингам/Пловдив
Момичета успокойте се,уж всички говорим колко трябва да сме позитивно настроени а в един момент- имаме дисплазия ,дай сега имаме и рак на гърлото или няма да си целуваме децата или мъжете или не знам си какво още.По тази логика няма да излизаме от домовете си защото може да ни блъсне кола ,или няма да ходим из къщите си че ще си счупим врата по стълбите.
 Моята баба навремето казваше ако ти е писано да се удавиш,няма да те удари тухла по главата.Съгласна съм че има страховити и трагични истории и никой не е застрахован,но този форум не е ли за да се подкрепяме и успокояваме,а не допълнително да се психясваме.
  Наслаждавайте се на живота и гледайте само напред,иначе все ще надзъртате зад рамо и не искам да си мисля какъв живот ще е това.
 Останете си със здраве и лека вечер от мен   Hug Hug Hug

# 502
Момичета успокойте се,уж всички говорим колко трябва да сме позитивно настроени а в един момент- имаме дисплазия ,дай сега имаме и рак на гърлото или няма да си целуваме децата или мъжете или не знам си какво още.По тази логика няма да излизаме от домовете си защото може да ни блъсне кола ,или няма да ходим из къщите си че ще си счупим врата по стълбите.
 Моята баба навремето казваше ако ти е писано да се удавиш,няма да те удари тухла по главата.Съгласна съм че има страховити и трагични истории и никой не е застрахован,но този форум не е ли за да се подкрепяме и успокояваме,а не допълнително да се психясваме.
  Наслаждавайте се на живота и гледайте само напред,иначе все ще надзъртате зад рамо и не искам да си мисля какъв живот ще е това.
 Останете си със здраве и лека вечер от мен   Hug Hug Hug

Да бе, момичета, точно така е...

Ама и на мене ми влезнаха мишките в главата /за гърлото/  newsm78

# 503
cocko има право . И аз тези дни си мислех , че докато ходя и пресичам като муха без глава вглъбена в своите мисли , може да ме буторяса някоя кола и да не дочакам конизацията .
И за да ви разсея малко искам да ви кажа , че тук в Испания от Нова година забраниха пушенето в затворени помещения и сега всички заведения , които могат са си извадили маси по тротоарите .Също така дават и одеяла на пушачите , че то тук няма зима , но не е толкова топло че да стоиш един час на едно място и да си пиеш кафето и да пушиш с удоволствие .
Аз по тази и по моя причина мисля да спирам цигарите от 3.02.2011г , ама незнам как ще стане , защото пуша 26гд.

# 504

farewell , при зерултат 3д трябва да действаш недабавно, отиди при читав гинеколог онколог!

Ходих пак на лекар..нали ви казах ,че цикъла ми закъснява...е,оказа се ,че има причина- ще ставам и аз мама!:)
Честно казано съм доста притеснена и объркана, защото доктора ми каза,че няма да има проблем за мен и за детето и това, че резултатите ми от изследванията са такива, не би трябвало да попречи????И че след като родя, тогава ще видим какво ще правим с вируса!!!

Какво ще кажете по този въпрос? Confused

# 505
Аз пък бих казала, обичайте себе си и вярвайте в себе си....каквото ни е писано...аз няма да лягам да умирам, защото имам вирус, да и сега не умрях, лепна ме гадния вирус, ноооо постоянно си мислех колко бързо ще се излекувам, и как ще се оттърва от него...имам предвид грипът, но то се отнася и за другия...всичко е в главите ни!!!

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 01:05 от Синеоч♥

# 506
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Eeeee...и аз това за гърлото ще го мисля......,психясах се и аз сега,пък и аз детето го целувам през 5 мин.Брей с френската бая съм го загазила...срам ме е и да кажа,ама бая опит имам и то повечко от едно време(10-на години назад).Брей сега не мърсувам.........,честно.....,само с мъжът от доста време,години насам Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ама тогава ми беше забавно : ooooh! ooooh! ooooh!
Нищо,Синеоч,,така си е! Peace Peace

# 507
farewell, честито1   Simple Smile
Дано всичко е наред. Аз нямам представа как се съвместява бременноста с този проблем, но дано да няма причини за тревоги - пък като си родиш бебето, ще се погрижиш и за това.
На мен ми направиха абрзиото в сряда, и на 7. фев. чакам резултатите. Дотогава - се старая да не го мисля много.

# 508
  • София

farewell , при зерултат 3д трябва да действаш недабавно, отиди при читав гинеколог онколог!

Ходих пак на лекар..нали ви казах ,че цикъла ми закъснява...е,оказа се ,че има причина- ще ставам и аз мама!:)
Честно казано съм доста притеснена и объркана, защото доктора ми каза,че няма да има проблем за мен и за детето и това, че резултатите ми от изследванията са такива, не би трябвало да попречи????И че след като родя, тогава ще видим какво ще правим с вируса!!!

Какво ще кажете по този въпрос? Confused

farewell, честито за бебчето!
Моето мнение е /на базата на всичко, което знам в момента/, че въпреки бременността, трябва да държиш под око проблема с този 3Д резултат. Има информация в нета много по темата, бременността обичайно срива имунната система и понякога процесите се ускоряват.
Успех мила и ни дръж в течение как си!

# 509
  • София

farewell, честито за бебчето!
Моето мнение е /на базата на всичко, което знам в момента/, че въпреки бременността, трябва да държиш под око проблема с този 3Д резултат. Има информация в нета много по темата, бременността обичайно срива имунната система и понякога процесите се ускоряват.
Успех мила и ни дръж в течение как си!

Честито  и  от  мен  , дано  всичко върви  нормално !   bouquet

Съгласна съм с  alpha_beta   ,че  бременността  срива имунитета  ! При мен  точно това се получи с  втората бременност и от тогава  започнаха проблемите , преди  това  дори не  знаех  ,че  съществуват ......

Общи условия

Активация на акаунт