Отговори
# 75
  • София
  Ето  това  се нарича абразио .

http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=125&lang=bg

Момичета  да  ви  почерпя  виртуално  днес имам   10  годишнина   от  сватбата !

# 76
  • София
Честито Gesika! Още 10х10 години да празнувате! (писали сме едновременно)

# 77
Честитооо, с пожелание да имате още мнооого по 10    bouquet

# 78
" Докторът на колпоскопията ми предложи пластика на шийката, но гинекологът ми каза, че не ми препоръчва, "
 winter princes, да разбирам ли от това изречение че един лекар ти е правят колпоскопията ,  а друг цитонамазката. Може би аз нещо не съм разбрала newsm78 Ако е така не е ли по-добре това да се върши само от гинеколога при който си ходиш редовно?
Джеси, Честит празник ви желая да сте заедно много години

# 79
  • Нотингам/Пловдив
Джеси честита годишнина,много шастлива и обичана бъди и още 10 по 10 безгрижни години да изживеете заедно  bouquet  bouquet  bouquet

# 80
  • София
   Благодаря на  всички  ви   от  сърце  момичета !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

cocko ,   горе  главата  и   запази самообладание  -  вярвай  ,че всичко  е   поправимо  !!!   Peace Peace  Тук   ,в  темата  има момичета  ,които  са живото  доказателство  за  това !!! Hug Hug Hug Peace

# 81
Джес, честита ви годишнина и ние тази година правихме 10 г  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet аз те водя с има няма 5 месеца  Laughing

# 82
Здравейте, аз вече съм на линия от днес. вчера ме изписаха, а конизацията ббеше на 10-ти. преди това трябваше да пия някакви противоалергични заради упойката. нямам кръвотечение /съвсем леко е, символично, дори/ От това седене в болницата 5 дни ,обаче,ми изби херпес и сега всичко ми е възпалено, който има херпес знае какво е, ужас направо. но е от стрес и неядене, непиеме..Иначе с конизацията както изглежда всичко е наред. нямах температура,още същия ден бях на крак и така. след 30-40 дни доц.Попова каза да отида на преглед, понеже тя ще излиза във ваканция за празниците. А след около 6 дни трябва да си взема епикризата от там. Сега пия антибиотик /ципрофиксин или нещо такова/ На мой въпрос за вируса и за имунната система, ми каза "имну плюс" - пие се 6 месеца всеки ден по 1 доза. Най-голяма информация за всичко ще получа след месец,когато отида на преглед, тъй като сега е рано.
За първи път влизам тук и не съм чела още нищо от новата тема. Надявам се тепърва да прочета само хубави неща  Party Целувки от мен!!

# 83
ETI,добре дошла у дома.радвам се,че си добре.Надявам се всичко вече да е по мед и масло.Simple Smile Hug  bouquet

# 84
  • София
    Ети  28 ,   -  Добре  дошла  и  от мен  !!!   Hug

Стискам  палци  за   добра  хистология  от конизацията !  Peace

Инму  плюс  и на мен  ми  го  изписа  Попова  преди  близо   3 г.  -  изпих  2 опаковки  - 2м.  и  това  беше  ..........  хранителна  добавка е това  , ако  добре  помня , май  беше  екстракт  от  червен    портокал .   Лично  мое  мнение  -  не върши  кой  знае  каква  работа  . Thinking

http://apteka.framar.bg/30011585/%D0%B8%D0%BD%D0%BC%D1%83-%D0%BF … B5%D1%82%D0%B0-20

# 85
Странно...вчера като минах през аптеката, казаха ,че струва 20лв. или 20 и нещо и трябва да се поръча, а на този линк е 32,20лв., но няма значение Simple Smile
На мен доц.Попова ми каза 6 мес. да го пия. Но,естествено всички сме наясно, че може да подейства,може и не-божа работа,общо взето е по-скоро пожелателно. Ако има добър вкус може и годинка да си го пиивам,хах. При мен отсега казвам, че няма смисъл-искам да забременея възможно най-скоро след конизация и след зелена светлина. След като ще правя секс без презерватив с мъжа ми , за какво махане на вируса говорим. Просто исках да споделя какво ми е казала  Laughing Аз може и да си го взема, ей така колкото да се поддържам
Да-най-важното е хистологията. Не се притеснявам, нито пък съм прекален оптимист, каквото сабя покаже!
Искам само да добавя - на съседното легло имаше една жена около 55-60г. с много тежка операция. Карцином, инвазивен, преминал и към влагалището, матката и част от уретера. Разбрала, че има проблем чак в тази фаза, защото прокървяла. Правила лъчетерапия и химиотерапия, за да не се разпространи. До последно не се съмнявала за секунда, че ще оживее. Операцията и е минала успешно /поне досега/ и е 16-ти ден в болницата постоперативно и е ок - без температура, болки и т.н. други проблеми. Жизнена, дива, говори, смее се, храни се, към операционната с усмивка отишла, без да се оплаква и много стабилна. СТРАХОТЕН дух и позитивизъм. Всички трябва да са убедени, че ще се оправят!! Психиката ни често изкривява истината! Мислете позитивно!!! Излекуването не е чудо, а е нещо напълно реално, казвам ви го защото го видях. Позитивизмът и уверението, че ще сме добре са 30% от лечението! Здраве и успех на всички желая!!
Благодарско на всички за всичко  Simple Smile

# 86
  • София
Искам само да добавя - на съседното легло имаше една жена около 55-60г. с много тежка операция. Карцином, инвазивен, преминал и към влагалището, матката и част от уретера. Разбрала, че има проблем чак в тази фаза, защото прокървяла. Правила лъчетерапия и химиотерапия, за да не се разпространи. До последно не се съмнявала за секунда, че ще оживее. Операцията и е минала успешно /поне досега/ и е 16-ти ден в болницата постоперативно и е ок - без температура, болки и т.н. други проблеми. Жизнена, дива, говори, смее се, храни се, към операционната с усмивка отишла, без да се оплаква и много стабилна. СТРАХОТЕН дух и позитивизъм. Всички трябва да са убедени, че ще се оправят!! Психиката ни често изкривява истината! Мислете позитивно!!! Излекуването не е чудо, а е нещо напълно реално, казвам ви го защото го видях. Позитивизмът и уверението, че ще сме добре са 30% от лечението! Здраве и успех на всички желая!!
Благодарско на всички за всичко  Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51

Абсолютно вярно  !!!  Точно  от  такива  жени  трябва  да  черпим  сили  и дух  и  ние  !!!   Peace Peace Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

( А  за  "Инму плюс " -  аз  само изразих моето впечатление  ! А  относно  цената  - беше  в началото на  2008  г. , когато  аз  го  пих  и го  поръчвах  в  аптеката  и струваше  около  28 лв.  и стотинки  . )

# 87
Eti, подсети ме за една лаборантка около 50-те, с която лежах при втората си операция. Надявам се е жива и здрава жената! Бяха й правили хистеректомия. Когато я докараха в стаята, нямаше и два часа от операцията, стана от леглото, хвана си под ръка дренажа и уринарната торба, тръгна и слезе на долния етаж... На някой сигурно ще му се стори неразумно, но аз бях искрено възхитена, при положение, че 5-6 ден се лигавих и се влачих по коридорите...  Rolling Eyes Та мисълта, както може да ни срине, така и да ни вдигне на крака  Peace

# 88
...може и на мен да ми е казала 28лв и аз да съм обърнала внимание и запомнила само  20-ката,хахаха! Laughing
П.С. просто някои хора има неистово желание да се оправят и са абсолютно, безкомпромисно и твърдо убедени, че ще се оправят. Казват си "аз ще живея" и точка. не се занимават с мисли, слушат и изпълняват каквото им се каже по време на лечението, имат вяра на себе си и на лекарите и това е. Волята за живот и здраве е абсолютно задължителна!

# 89
П.С. просто някои хора има неистово желание да се оправят и са абсолютно, безкомпромисно и твърдо убедени, че ще се оправят. Казват си "аз ще живея" и точка. не се занимават с мисли, слушат и изпълняват каквото им се каже по време на лечението, имат вяра на себе си и на лекарите и това е. Волята за живот и здраве е абсолютно задължителна!

Много вярно и правилно си го казала/ написала Peace Hug

Желая ти бързо възстановяване и след няколко месеца да се похвалиш с хубава новина - бебе, пожелавам ти го от все сърце.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт