Отговори
# 90
Момичета, ще се оправите, важно е само малко повече позитивно мислене. Защото е добре, че знаете, че имате проблеми и ги лекувате. Ето една връзка и от мен.

http://nlp-ic.com/2010/%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0% … 0%b8%d0%bb%d0%b0/

# 91
Ети, добре дошла и от мен. Присъединявам се към Синеоч за бебето. Пожелавам ти от все сърце да износиш и безавариино да си родиш едно хубаво бебоче което много да те радва. Надявам се и хистологията да е добра и да изкараме едни страхотни и весели празници всички без изключение.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 17:36 от 4eri.

# 92
Hug Ети,звучиш по уверeно и спокойно отпреди!прекрасно! по Коледа и едно бебче! от сърце ти го желая!!!!!! Hug

Весели и приказни празници от мен на всички!

# 93
Здравейте момичета,при мен нещата се успокояватс извънматочната,а иначе и в болница полежах заради силни болки от нея и замалко пак отървах ножа.Чхг спадна драстично и в пон ще ходя да ми вземат кръв да видим дали вече не е 0 Praynig Praynig PraynigАко само някой ми беше казал какво е това извънматочна в действителност ,че ще трябва да мина целия този ужас с насинени от бодене ръце,страх от руптура,болници и треперене,гадене и тн не знам дали щях да имам сили да го преживая веднага след конизацията newsm45.Нарочно не пиша,а си ви чета за да не натоварвам с различни от темата тук проблеми,надявам се др седмица да е краят.
COCKO мила Hug Hug HugИ аз се пека на същия огън с тъпата английска система,но мисля,че няма да имам твоето търпение.Края на април контролен преглед след конизация на 14.10.10 ShockedВъобще няма да чакам  толкова и най-късно през февруари се прибирам за седмица за да направя всичко необходимо в БГ.Ако евентуално не са добри поне ще знам и чакането няма да ме измъчва,а ще действам и тяхната дата за април ще я използвам за контролна.Не знам как може да чакаш тези малоумници(извинявам се,но са такива)да пращат писма  без реален резултат след конизация и да чакаш 6 мес за нов преглед и още 2 мес за резултати и тн Stopаз разбирам като се хване проблем да се действа до пълно излекуване,а не проблема да се разточва с години  и когато се оправи ти вече да си с разбита психика от нерви,чакане и какво са казали паник разстройство ли?Ми и тази ако е на твое място не знам какво ще е нейното разстройство!Момичетата тук и мен ме посъветваха да се мятам на самолета и да си решавам проблемите в Бг след като тук е така и смятам да ги послушам!
Джесика....ми честита годишнина на патерици и от мен!  bouquetДълги години щастливи заедно! smile3525

# 94
Благодаря на всички! желая ви цялото здраве и щастие на света.

# 95
Момичета и аз това ви казвам хващайте самолетите и тука.  Hug

# 96
  • София
*FLOWER* ,   Hug Hug Hug   радвам се  ,че  поне  нещата  с тази  бременност вече са към  края  си  !  Ти  си  истински  герой  щом  изтърпя  всичко  това  , ама  то  нямаше  и   друг  изход  ........   bouquet  bouquet  bouquet Peace  Сега  събирай  сили  да  се  възстановиш  и  физически  и психически  и  при  първа  възможност,  си  ела  тук  при нашите  лекари  за  контролният  преглед .  Вярвам  ,че всичко  вече  ще   е ОК !!!  Peace Peace Peace

Чери ,  Синеоч  ,  Ети ,   и  всички     Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 97
Здравейте, момичета, бях писала за проблема ми в предната тема.
Мина ми биопсията и цитото.
Още докато взимаше биопсията, лекарката ми каза, че вследствие на лечениета за гъбички измененият участък, който е в края на шийката  на матката и към влагалището, е взел да изчезва.
Не че е изчезнал напълно...
Цитото ми показа 2 група
Биопсията - HPV инфекция, ЦИН - няма група. Патологът ми каза, че няма за какво да се притеснявам.
Гинеколожката ми изписа изопринозин по схема за 6 месеца и продължавам с лечението и наблюдението. За сега нямало нищо притеснително Rolling EyesПък аз тази инфекция я разбирам като инфекция причинена от папилома вирус.
Четох за този вид инфекция и сега се чудя дали не трябва да си направя и генетичния тест за папилома вирус...

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 00:14 от Даскалица Кукундрелова

# 98
Привет момичета,  bouquet
имам едно питане, ако някой има желание да ми отговори.
При изгаряне на раничка се появява бяло течение, които е нормално
до два месеца, поне така прочетох от статиите на първа страница.
Ако продължава след това, дали трябва да се изчака още малко или
да се отиде на консултация?
Отлагам защото мразя тези прегледи,
сигурно не съм само аз. Laughing

# 99
  • гр.Добрич
Привет момичета!
Eti28 добре дошла и от мен !Присъединявам се към пожеланията за бебче.Пожелавам ти бързо възтановяване !
Би ли написала по подробно за самата процедура и за упойката и за всичко ,което е небходимо да знам преди самата конизация!На мен ми предстои януари и бих искала да имам представа какво да очаквам!
Благодаря предварително!
На всички пожелавам успех и позитивно мислене!

# 100

имам едно питане, ако някой има желание да ми отговори.
Отиди на третия месец от горенето на цитонамазка и тогава поискай и микробиология,ако течението не се е махнало.Ако пък смяташ,че е бактериална инфекция,отиди и по-рано.

Цитото ми показа 2 група
Биопсията - HPV инфекция, ЦИН - няма група. Патологът ми каза, че няма за какво да се притеснявам.
Хм....Аз бих си направила тест за ЧПВ ,щом има индикации от биопсията.Измененията на колпоскоп ли се видяха?

# 101
да, на колпоскоп се виждат. Два пъти ходих при двама лекари.

# 102
Привет, днес ходих на цитонамаска, както и на ултразвук. Предписаха ми Utrogestan, не съм сигурна, че правилно го разчитам от рецептата. Някой ползвал го е? Мнения за медикамента? Понеже трябва да го пия 6 месеца, което е доста дълъг период от време

# 103
Привет, днес ходих на цитонамаска, както и на ултразвук. Предписаха ми Utrogestan, не съм сигурна, че правилно го разчитам от рецептата. Някой ползвал го е? Мнения за медикамента? Понеже трябва да го пия 6 месеца, което е доста дълъг период от време
Това е прогестерон,аз съм го пила.Утрогестан е добър препарат.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 527&Itemid=17

# 104
Това е прогестерон,аз съм го пила.Утрогестан е добър препарат.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 527&Itemid=17

Има ли странични ефекти - окосмяване, напълняване, други?

Общи условия

Активация на акаунт