Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 774
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Е, съгласявам се..
Моята няма такова нещо,а се регулира електронно.

# 166
Електронно регулира и моята, но изиска и ръчно нагласяне.

Нямах за цел да споря.

# 167
  • Варна
Мариша,честита нова придобивка.Да си я ползваш без проблеми.

Аз да ви попитам,макар някои неща вече да сте ги коментирели - според вас има ли смисъл от функции на съдомиялната като например Отложен старт,Предварително изплакване,Бърза програма и Мултитаб и защо? Има ли смисъл от много програми и температури?От толкова ровичкане за инфо се обърках и не знам като си вземам машината от коя функция бих могла да се лиша,за сметка на друга? А иначе стигнах до извода,че моята съдомиялна все още не е произведена - да харчи възможно най-малко ток и вода;да е тиха;да е тясна,защото нямам място;да е за 12 комплекта;да е с регулираща кошница;да е три пъти клас А...То и затова мъжът ми вдигна ръце от мен.    Laughing    Ще се радвам,ако някоя мама намери време да отговори на поне част от въпросите...   Hug
Мисля, че има смисъл от програмите, особено от предварителното изплакване и отложен старт не се лишавай.
Тясна миялна за 12 комплекта си мисля, че няма да намериш, моятя е тясна за 10 комплекта, тя е с малко по- голям обем от 9 комплектовите.

# 168
Бърза програма и отложен старт според мен са задължителни. Мултитаб и Предварително изплакване са напълно излишни.
Повечето съвременни машини са клас АА поне.
45 см. уред за 10 комплекта е едно добро решение при липса на място.

# 169

Ох, до сега я оглеждах, но не, не видях нищо подобно.Има едно триъгълниче което се вижда когато се махне капачката.Бутах, мъчих се да го въртя ама не става.Снимах отвора за да ви го покажа http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2481/183396988762863322912941 … vG8NON7nYocEl.JPG
Аз ли не гледам където трябва.....Тази няма електронно регулиране затова си мислех, че има ръчно.Възможно ли е и такова да няма  newsm78

# 170
Има електронно регулиране.
Но трябва да нагласиш и триъгълничето на степента, която желаеш. Розетката не се ли върти около триъгълничето?
В книжката какво пише?

# 171
Електронно регулира и моята, но изиска и ръчно нагласяне.

Нямах за цел да споря.

Моля те-ни най-малко и аз искам да споря / и то за неща,които не зависят от нас  Simple Smile /
Всяко мнение е ценно тук.
Просто наистина няма ръчно нагласяне...

# 172
Рени, Рени, защо ме ядосваш Wink?
Да снимам ли и моята хубавица?

http://www.zora.bg/download.php?resurs=downloads&id=215
Страница 12.

# 173
Ехеее, тя моята няма нищо общо с твоята  Wink
Мъчих се да го изместя, но естествено не прекалявах със силата за да не го повредя.Е, не мърда дявол да го вземе.
В книжката пише само за електронно дозиране (което не разбрах, защото пише, че светват степените на някакъв дисплей, ама тя няма такъв) и как се пълни контейнера.
Ох, направо я гледам като индианец пишеща машина.Хич не съм наясно  Embarassed

# 174
Мдам, няма общо, защото моята прекрасница е стара вече.

Ако имаш известни съмнения, просто се обади в сервиза - ще ти обяснят.
Вероятно се има предвид следното - зареждаш със сол. Машината си дърпа сама от нея и като количеството започне да се изчерпва, започва да свети индикаторната лампа, която те подсеща, че е време да заредиш сол отново.
Това е.
Степените на някакъв дисплей (твоят модел е по-евтин и го няма като функция) е всъщност именно това - показва колко сол е останала и кога е пред изчерпване.

Еб..си, спирам да пиша в тая тема. Технологиите яко напредват, вече не съм в час.

# 175
Имам 2 сервиза марка "Бодрум". Датска е марката,мисля. Поне от там са ми ги донесли.Но това едва ли е от значение.За кафе и за ирландско кафе.Стъклени,огнеупорни,с метална "халка" в която са пъхнати и метална дръжка.Е,метал е условно казано-не зная какъв е материалът. Инокс,алпака или нещо друго.Обяснявам така подробно защото питам дали е удачно да се мият в съдомиялна.

# 176
Ако металът не е алуминий няма проблем.
Ползвай кратка програма, тя е на по-ниски градуси.

# 177
Брях, та тая машина явно ще е от умните, сама си дозира  Laughing
Ще я разуча аз, няма да се дам лесно.
Sourcherry, благодаря ти все пак   bouquet

# 178
Рени, а де?!
Затъпявам здраво, сигурно и бързо Crazy.

Има ли тук момичета със свободностоящо Миле?
Искам да си избера модел за новата къща.

# 179
don domat ,Sourcherry ,бяхте ми много полезни!

Общи условия

Активация на акаунт