Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 842
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Искам да попитам как да махна/източа гланца от машината. Искам да мия без гланц, но със сол. Не мога да го изключа (май може само на функция мултитаб, но на мен ми трябва солта). Единствено мога да го намаля на 1.

# 346
  • Стара Загора
Здравейте момичета Simple Smile
...А и още нещо,което ме жегна ,че индикатора за сол си свети постоянно,тоест и като напълня до горе,а и го правя редовно,пак не угасва.
Ето на този въпрос не видях отговор, а и мен ме вълнува.
Много моля някой да сподели опит и благодаря предварително!

# 347
Сега издирвам и биоразградим гел,но не съм открила.

И аз така.

# 348
  • Варна
Сега издирвам и биоразградим гел,но не съм открила.

И аз така.
Това не става ли?
http://www.-spam112-/magazin/pochistvashti-i-perilni-preparati/r … ashini-10397.html

# 349
точно това ми запуши обратния канал мръсна вода преди една година. Викахме сервиза, мислехме че помпата е за смяна. Като откачиха миялната там имаше топка гадост. Ужасно! Казаха, че препарата не разтварял, а отмивал и втората опаковка я изхвърлих.

# 350
  • Пловдив
Миялната ми е "Аристон". От известно време и не всеки път изтича малко количество вода мисля, че при изпомпването. От сервиза ми казаха да я закарам при тях. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и на какво може да се дължи. Ползвам сол, гланц и таблетки на Калгонит, филтъра не е запушен или поне така си мисля, защото плакна съдовете преди да ги сложа в машината  Thinking

# 351
  • София
Някои знае ли откъде мога да купя кошничка за прибори, че моята леко се счупи?

# 352
Онзи ден видях в Технополис. Мисля, че струваше 30ина лева.

# 353
  • София
Онзи ден видях в Технополис. Мисля, че струваше 30ина лева.

Благодаря за информацията! Ще проверя, когато мога.
Доста ми се вижда за някаква обикновена пластмасова кошничка, ама ако няма алтернатива...

# 354
Защото е един вид маркова като се продава там. Някой може да се включи с по-евтино предложение от някой магазин за домашни потреби или някое китайско. И аз се замислих за цената, все пак е една пластмаса.

# 355
# 356
  • Балчик
В Ибей има доста кошнички. Peace

# 357
Предстои ми закупуване на съдомиялна, доста неща изчетох, но все пак избройте най-важните неща, които трябва да притежава една съдомиялна. С кое не трябва да се прави компромис. И бихте ли ми казали кои марки са за предпочитане. Мерси.

# 358
Миялната ми е "Аристон". От известно време и не всеки път изтича малко количество вода мисля, че при изпомпването.

Само не разбрах откъде изтича вода?

Миялната ми е "Аристон". филтъра не е запушен или поне така си мисля, защото плакна съдовете преди да ги сложа в машината  Thinking

Не можеш да бъдеш сигурна, че не е запушен, само защото плакнеш съдовете.
Ще бъдеш сигурна, само когато го извадиш и измиеш добре.

От сервиза ми казаха да я закарам при тях.

Те са ненормални!
Праща се техник на място.

# 359
  • Пловдив
Sourcherry, ами някъде отдолу и потича струйка по теракота. Оф, ама и аз едно обяснение дадох. Май следвация път ще я дебна да видя дали ще разбера точно откъде тече.  Thinking Ами да не са съвсем наред от сервиза. Понеже не го правела всеки път да съм я закарала, че там да си я пускат докато протече и да видят откъде е теча.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт