Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 515
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
...  Освен това такива съдове винаги нареждай с лек наклон, а не направо надолу.
Защо?  newsm78

# 691
  • Балчик
Защото се измиват по-добре. Peace

# 692
Момичета,има ли сред вас такива,които са си обзавели кухнята със уреди (по-скоро съдомиялни,разбира се) от марки като Тека,Фагор,Нарди,Еуролукс,Лино???Повечето не съм ги и чувала,не че е задължително,но ми тикнаха брошури в ръцете,когато ходихме с мъжа ми за кухня по поръчка...Виждат ми се по-скъпи от масовките на обикновените магазини,но като оставим цената настрана,вие бихте ли рескували?

# 693
Какво имате предвид под качествен препарат аз използвам финиш на дълга програма и загорелите тави не се измиват.А напоследък забелязвам, че по приборите за хранене остават едни петна като ръжда и мислех че са ръждясали, но като ги измих ръчно се махнаха, защо се появяват?

# 694
Загорели тенджери и тигани не се измиват (дори и леко загорели тенджери) все остават петна от загорялото и петна от мръсотия.Проблема в съдомиалната ли е ?
Пробвах с 2 тигана единия тефлон другия тефлонс  керамика или нещо такова (резултата е незадоволителен)Вашите съдомиални справят ли се с такива проблеми ?

При мен се измиват. Уточнявам, че не плакна съдовете предварително. Ползвам автоматична програма или едночасова/55 градуса/. Зависи как ги нареждаш, как дозираш препарата...

# 695
Момичета,има ли сред вас такива,които са си обзавели кухнята със уреди (по-скоро съдомиялни,разбира се) от марки като Тека,Фагор,Нарди,Еуролукс,Лино???Повечето не съм ги и чувала,не че е задължително,но ми тикнаха брошури в ръцете,когато ходихме с мъжа ми за кухня по поръчка...Виждат ми се по-скъпи от масовките на обикновените магазини,но като оставим цената настрана,вие бихте ли рескували?
Тези уреди са много качествени ,мои приятелки имат голяма част от тях.
Аз имам печка и  котлони на Фагор,много съм доволна.А приятелките ми ползват съдомиялни на Еуролукс  от няколко години и са изключително доволни.

# 696
Тези уреди са много качествени ,мои приятелки имат голяма част от тях.
Аз имам печка и  котлони на Фагор,много съм доволна.А приятелките ми ползват съдомиялни на Еуролукс  от няколко години и са изключително доволни.

Полезна информация,благодаря!   bouquet

Значи мога да им се доверя.Остава само да видя как са им сервизите и какви са параметрите на съдомиялните им.

# 697
Не използвайте гланц СОМАТ #2gunfire
Помните моята история с огромните мехури, нали? Преди повече от седмица бях изтеглила гланца със спринцовка, след което индикаторът светна и аз реших, че вече няма гланц в машината. Мехурите продължиха да съществуват, дори и след като снощи измих с 1/4 таблетка Грюн Грийн. Тази сутрин реших да пипна отделението за гланц - беше много мазно, чак по капачката отвън. Тогава се уверих, че гланцът не е изплакнат и именно от него е този проблем. Завъртях го на мах, оставих отделението отворено и започнах да пускам цели цикли, за да изплакне... Е, трябва да ви кажа, че в момента въртя 6ти цикъл и пяната още се вихри.... и то в огромни количества. Освен това, индикаторът за гланц вече не свети...Вече незнам дали някога ще се изплакне изобщо. Моля, давате съвети...  Hug

# 698
Помните моята история с огромните мехури, нали? Преди повече от седмица бях изтеглила гланца със спринцовка, след което индикаторът светна и аз реших, че вече няма гланц в машината. Мехурите продължиха да съществуват, дори и след като снощи измих с 1/4 таблетка Грюн Грийн. Тази сутрин реших да пипна отделението за гланц - беше много мазно, чак по капачката отвън. Тогава се уверих, че гланцът не е изплакнат и именно от него е този проблем. Завъртях го на мах, оставих отделението отворено и започнах да пускам цели цикли, за да изплакне... Е, трябва да ви кажа, че в момента въртя 6ти цикъл и пяната още се вихри.... и то в огромни количества. Освен това, индикаторът за гланц вече не свети...Вече незнам дали някога ще се изплакне изобщо. Моля, давате съвети...  Hug

Първо трябва да махнеш пяната. Като спре миялната - вземи хавлиена кърпа и подсуши пяната. Измий филтрите. Колкото можеш изтегли гланца със спринцовка. Аз лично пълних и с вода и така теглих пак. След няколко цикъла ще е ок. Ако имаш функция мултитаб, ползвай я. Там не се включва гланц и сол. На мултитаб сложи най-много половин калгонит all in one или max .

# 699
А с друг гланц как е машината?
Питам,защото аз съм използвала СОМАТ и  не съм имала такива проблеми,а с контейнерчето за гланц всичко ли е наред,имам впредвид с дозатора?

# 700
Не съм използвала друг гланц, от 1 месец имам машината и вече се изморих... Не знам дали е наред дозатора. Върти се от 1 до 6, затваря се.

# 701
sesses, пяната я има по време на цикъла. Като спре машината, има само няколко точки на дъното. Днес само плакна, без никакъв препарат. Нямам опция мултитаб.

# 702

Първо трябва да махнеш пяната. Като спре миялната - вземи хавлиена кърпа и подсуши пяната. Измий филтрите. Колкото можеш изтегли гланца със спринцовка. Аз лично пълних и с вода и така теглих пак. След няколко цикъла ще е ок. Ако имаш функция мултитаб, ползвай я. Там не се включва гланц и сол. На мултитаб сложи най-много половин калгонит all in one или max .

И ти ли имаш проблем с гланца? Защо го теглиш със спринцовка?

# 703
viktori, тегля гланца със спринцовка, защото не го искам Laughing След много усилия да разбера защо не плакне, най-накрая разбрах, че е от гланца. И макар и изтеглен със спринцовка, явно има достатъчно останало количество, което да продължава да ме ядосва. Индикаторът ми за гланц свети, а остатъчното количество се пени много...

# 704
Аз ползвам  гланц  СОМАТ  и  съм  доволна   Tired нямам  никави  такижа  проблеми  ,като  гореупоменатите  Tired ,но сега  ме наплашихте  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт