БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 050
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
аз се загледах в офертата на задружно, но е много кратък срокът до февруари, а и аз зимата не си правя педикюр няма кой да ми го види   Mr. Green
за детоксикацията говореха в на кафе, но вече не си спомням какво точно,но съм навита да го пробвам  Simple Smile

# 181
преди време бях подарила на приятелка ваучер от същия салон, само че тя си прави грим и прическа и беше доволна.
този също е за подарък Simple Smile и не е ползван още, но самата оферта е добра според мен
Хубава е да ама аз вече имма ваучер подобен до края на януари и сега тоя февруари..замислям се

# 182
  • Sofia, BG
аз имам някакъв проблем с еха.бг - като кликна на линка за офертата или на бутона 'вземи' ми излиза прозорец за логване - след като се логна (пробвах и през ФБ акаунт и през имейл) прозореца става празен - и нищо.. Rolling Eyes Като опитам да кликна после, пак ми се появява този прозорец и пак нищо..  newsm78
Някой ползвал ли го е досега?

# 183
аз го ползвам само за информация ако харесам оферта отивам на сайта и от там  Peace

# 184
Еей тва е много готино, всичките сайтове с оферти събрани на едно място. До сега гледах пропуснатите и си скубах косите от яд  Mr. Green

# 185
  • София
А как ще ги виждам за Пловдив например? Вчера го прегледах сайта, но само София видях.

# 186
  • София
Да, сайтът еха.бг е наистина много, много полезен.  Peace

Аз смятам да си закупя ей това - за пастиране и полиране на автомобила - http://grabo.bg/sofia/50-otstapka-za-pastirane-i-polirane-plius- … -avtomobil-04qq8z . Някой, ако случайно има някакви отзиви... Rolling Eyes

Замислям се и за ваучера за маникюр + педикюр ... така де...и аз малко да си полирам ноктите, няма само колата.  Crazy Laughing

# 187
  • София
И аз много се изкушавам от пастирането на автомобила. Ама ми е далече, а 100% е свързано с много висене там.
За това много ме изкушава услугата "От врата до врата", само че каква ми е гаранцията, че тоя, дето ще ми вземе колата после ще ми я върне  newsm78

# 188
  • София
ВаняМ - Аз също смятам да използвам услугата "врата до врата", четох, че било безплатно. А иначе в инфото пише, че процедурата продължава от 5 до 8 часа, така че в противен случай става по-сложно. Аз лично не се притеснявам, че ще злоупотребят с автомобила.  Peace

# 189
  • София
 Момичета, ние също си купихме ваучера за полираме и пастиране на колата. Аз също се чудя за услугата от врата до врата, дано станат супер колите ни  Praynig Която първа има отзиви, нека споделя.

# 190
  • София
 Аз да се похваля взех си фотоалбума, който почъчах с ваучер от колектива, станал е страхотен. Супер е, сега ме е яд, че не взех повече ваучери. Ще чакам, дано скоро пак има такава оферта  Praynig

# 191
Аз да се похваля взех си фотоалбума, който почъчах с ваучер от колектива, станал е страхотен. Супер е, сега ме е яд, че не взех повече ваучери. Ще чакам, дано скоро пак има такава оферта  Praynig
аз още мързелувам над моя фотоалбум
подредих снимките, но не съм си оправила фона и кориците  Mr. Green

# 192
  • София
аз още мързелувам над моя фотоалбум
подредих снимките, но не съм си оправила фона и кориците  Mr. Green
Ами айде давай  Wink На мен чак ми се иска да поръчам пак, но ще чакам нова промоция  Simple Smile Ти коя си избра, моята е Пикси лукс.

# 193
Аз взех 3 ваучера за PTF Фотоепилация

# 194
  • Някъде на път....
Аз си взех от задружно днешната за катеренето....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт