БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 036
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Аз да се похваля взех си фотоалбума, който почъчах с ваучер от колектива, станал е страхотен. Супер е, сега ме е яд, че не взех повече ваучери. Ще чакам, дано скоро пак има такава оферта  Praynig
аз още мързелувам над моя фотоалбум
подредих снимките, но не съм си оправила фона и кориците  Mr. Green
Ами айде давай  Wink На мен чак ми се иска да поръчам пак, но ще чакам нова промоция  Simple Smile Ти коя си избра, моята е Пикси лукс.
Аз си избрах екстра пикси. И аз се надявам да пуснат пак такава оферта, за да си направя още една книга със снимките ни от Венеция, дано не чакаме много  Praynig

# 196
а какво представлява този албум, че ми стана интересно?  Mr. Green

# 197
  • София
Lorilicious,  ето тук може да видиш http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/picsi-bg.html  Wink

# 198
Днес има нова оферта от deals за Уикенд в Истанбул, подобно на предната, която беше пусната от grabo. Цената е по-ниска с 4 лв, но в нея са включени БЕЗПЛАТНО много повче екстри. Аз лично си взех предният път и сега няма да се възползвам, но всеки който е пропуснал преди 1 месец, може сега да се възползва от офертата.... Laughing

# 199
 Hug
Eхоооооооооооо как сте.........
Както писах вече в една друга тема....полудяла съм по офертите....така, че ще се радвам да пишете и да обменяме инфо, пък току виж сме се срещнали на някоя процедурка hahaha

# 200
Имам проблем с  плащането в deals. Излиза ми грешен потребител или парола.
Обадих се на телефоните за контакт, от там провериха, но всичко изглеждало ОК.
Направих си втори профил, отново не можах да направя плащане.
Има ли друг със същите трудности?

# 201
Изядох се от яд предният път, когато видях, че съм изпуснал офертата за Истанбул. Ходил съм вече там, но пак много ми се ходи и от днешната оферта на дийл.бг ЩЕ СЕ възползвамммммммм Simple Smile))
Не знам даже колко ваучера да си купя. Много е на офера - за 96 лева път, хотел и 2 закуски. Суперрррр

# 202
  • София - Дианабад
Чудесно, че намерих темата  Hug. И аз съм се регистрирала да получавам оферти, но досега нещо не се престрашавах да се включа /и изпуснах хубави предложения  Sad/. Но сега ще следя темата да обменяме опит  Peace.

# 203
  • Бургас
След днешния репортаж по БТВ и аз съм тук  Mr. Green

# 204
След днешния репортаж по БТВ и аз съм тук  Mr. Green
Да и аз го гледах и се поразрових и идеята ми допадна доста  Mr. Green Peace
И аз се  надявам да пуснат пак офертата с фотоалбумите Peace

# 205
  • София
Купих ваучер за подарък от Слон.бг преди повече от час и досега нямам отразено нищо и никъде.Моля,някой,който е купувал от този сайт да сподели как протичат нещата там Praynig
Почнах да се притеснявам,защото след това купих отново за подарък ваучер от Задружно и веднага получих мейл,а и в интернет банкирането ми се отрази newsm78

Всичко е ОК!

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:55 от ilianka/ILIANAD /

# 206
И аз всеки ден следя офертите. Лошото е че за Благоевград досега няма нито една оферта а и в повечето сайтове не е включен даже в избора на градове. Дано скоро  започнат и в нашия град че като гледам офертите в София са много изгодни и хубави. За сега следя само офертите за екскурзиите че може от всеки град. Взела съм за Истанбул,но не съм ползвала ваучера чсе още.

# 207
преди време си купих ваучер за тази оферта от колектива
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/darphin-pochistvane-na-lice.html
някой ако е ходил да даде отзиви, аз още не съм ползвала ваучера си

# 208
Напоследък следя офертите, но още не съм се възползвала  Peace
Давате полезна информация  Grinning

# 209
  • София
Възползвахме се от тази оферта този уикенд.

Много сме доволни! Прекрасен хотел! Прекрасна природа! Чудесна храна! Изключително любезен персонал!

Общи условия

Активация на акаунт