БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 144
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Досега съм ползвала ваучери само  от Грабо.Но за Пловдив няма интересни предложения .За София пускат доста добри и разнообразни предложения.

# 31
  • София
Преди няколко дни купих ваучери за уикенд в Истанбул от Грабо,пък да видим....това ми е сефтето!

# 32
  • София
Офертата за вечеря в Арменски ресторант от Колектива си струваше определено! Sunglasses

# 33
Грабнах оферта за една пицария.Ще платя  чрез  Easypay.Може ли обаче някой да ми обясни след като платя ли получавам ваучера с двата шестцифрени кода.За сега получих нещо , на което пише ваучер , но има десетцифрен платежен код.Как става номера плиийз , някой да ми обясни  Praynig

# 34
  • София
След като платиш ще получиш e-mail с информация как да изтеглиш ваучера.В профила ти към съответния сайт за пазаруване има страница "Моите ваучери" (или поне в Грабо е така), оттам може да си го изтеглиш и да го разпечаташ. Също така има и подробни инструкции за ползване на ваучера, датата му на валидност .

# 35
За Коледа чух че ще има промоции.. следете Задружно Simple Smile

# 36
Кажете досега имало ли е нещо за Варна ?

# 37
mimozata нещо за фитнес бях мяркала последно

# 38
  • София
 Здравейте, вместо запис да попитам какво мислите за офертата на задружно за микродермоабразио, че останаха няколко часа, а аз още се чудя newsm78
 Хубав ден на всички   Simple Smile

# 39
http://www.capital.bg/biznes/stoki_i_prodajbi/2010/10/22/980788_ … zaruvai_socialno/
ето една статия на Капитал за колективното пазаруване
сайта, който е цитиран го видях на реклама във фейсбук, скоро ще започнат дейност и у нас и се надявам да има много и добри оферти за колективно пазаруване  Laughing

# 40
докато се оплача и дошъл мейл с оферта за Варна- подстригване,терапия и пр...в един салон  Peace
Взех пък да видим дали ще стане,още 1 трябва да купи.

# 41
I az da se vklucha v razgovora  Simple Smile Samo ot napolovina.com sam pazaruvala, no ostanah super dovolna. Kupih si vaucher za masaj s pchelen med i parvo - izleze mi mnogo izgodno (napravo evtino) i vtoro, tezi ot napolovina sa golemi pichove. Ne bah mnogo naqsno kak da go platq i te na momenta se otzovaha i mi obqsniha i registraciqta v epay, i prevoda i t.n. Abe, mnogo sa kooperativni i drujeluibni, otnoshenie kym klienta, koeto po princip rqdko se sreshta. Ot togava redovno im sledq predlojeniqta i sega sam se navila za tekushtata im oferta - ultrazvukovo pochitvane na lice i spa manikjur za 28 lv. Vaobshte tezi saitove sa mnogo gotini zashtoto mojesh na dostypna cena da si pozvolish da se poglejish malko, da ne govorim, che vaucherite mi se struvat i mnogo podhodqshti za koleden podaryk, a ako i horata otsreshta sa tolkova gotini kato tezi ot napolovina.com, napravo si e super pokupka  Laughing

# 42
  • София
http://slon.bg/  Вижте какво открих, но няма нито един купен ваучер още  Praynig

# 43
купих си ваучер за микродермоабразиото от задружно. вечи си записах час за 22. платих през пейпал и веднага си получих ваучера. за сега съм много доволна.

# 44
Страхотни оферти има, повечето за съжаление за София.

Общи условия

Активация на акаунт