БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 846
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Голяма зарибявка са тези сайтове. Тъкмо бх заделила пари като се върна в бг да отида на козметик и да си почистя зъбния камък, и то доста. а сега ще ми излезе без пари. след дермоабразиото пуснаха оферта в задружно за почистване на зъбен камък и то и подвенечно за 38 лева. като си помисля, че последният път дадох над 100, просто е супер. дано да стане активна офертата, аз съм първата закупила. Laughing

# 46
Голяма зарибявка са тези сайтове. Тъкмо бх заделила пари като се върна в бг да отида на козметик и да си почистя зъбния камък, и то доста. а сега ще ми излезе без пари. след дермоабразиото пуснаха оферта в задружно за почистване на зъбен камък и то и подвенечно за 38 лева. като си помисля, че последният път дадох над 100, просто е супер. дано да стане активна офертата, аз съм първата закупила. Laughing

супер е офертата, някой дали е ходил там? доволни ли сте от д-р Лечев и обслужването?

# 47
  • Някъде на път....
А какво ще кажете за ваучера на Колектива за книгите? - http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/
Аз купих 4  Wink

# 48
И аз взех два от Колектива, ама нещо няма голям избор на книгите които могат да се купят с този ваучер  Crossing Arms

# 49
  • Някъде на път....
И аз взех два от Колектива, ама нещо няма голям избор на книгите които могат да се купят с този ваучер  Crossing Arms
Е как - това са по 2 книжки на ваучер от златните детски книжки....

# 50
То само заради тях си заслужаваше да се вземе ваучер, другите които предлагат не са ми по вкуса определено.  Peace
Мисълта ми е че може да се избира само от 5стр. с книги  Peace

# 51
  • Някъде на път....
То само заради тях си заслужаваше да се вземе ваучер, другите които предлагат не са ми по вкуса определено.  Peace
Мисълта ми е че може да се избира само от 5стр. с книги  Peace
Да, права си - определено е така...
Според мен обаче си струва дори само заради детските книжки.  Peace
Напоследък Грабо нещо ми бягат... не виждам интересни неща при тях.... а преди имаше страхотни!  Peace

# 52
Как се плаща в Колектива, че нещо недовидях или пък не разбрах.

# 53
  • Някъде на път....
Как се плаща в Колектива, че нещо недовидях или пък не разбрах.
Аз навсякъде плащам с E-pay.

# 54
Аз първо си избрах книжките (от златните детски разбира се  Simple Smile ) и после си взех съответното количество ваучери  Flutter Между другото днес на сайта на Труд са публикували подробни условия за промоцията, и има инфо за доставката: Книгите ще получите с куриер. Цената на доставката се заплаща от вас. Тя зависи от броя на въведените кодове – ако са от 1 до 5 – цената е 3 лв., а ако са от 6 до 10 – тя е 7 лв. *Това важи само и единствено за територията на България..

# 55
len4ita аз ще ида да си ги взема на място,че ми е наблизо  newsm53
evhen като си избереш ваучера, от дясно ти излизат начините за плащане:
ЕPAY -аз го предпочитам  Peace
 и с банков превод

# 56
  • София
и аз си купих ваучери от колективата за книги  Wink

офертата си струва определено! ще купувам детски книги, дано малкото чудовище също обича да чете така както аз обичам  Rolling Eyes

# 57
  • София
Ей момичета ама то страшна работа са тези сайтове  ooooh!.
Че аз без пари ще взема да остана  Mr. Green.
Доста зарибяващо. Пръвият си ваучер взех от Наполовина за почистване на лицети плюс спа маникюр. Все още не съм се обадила да си запазя час, но мисля след нова година да се запиша.
Прочетох, че някой също си е взел, нека сподели след като го посети.
Редовно ще ви чета!

# 58
Aз си зкупих ваучер от Колектива за подстригване+сешоар в салона на Арлет.Момичетата,които подстргват са стажантки,малко бавно работят,но съм супер доволна Hug

# 59
  • София
Aз си зкупих ваучер от Колектива за подстригване+сешоар в салона на Арлет.Момичетата,които подстргват са стажантки,малко бавно работят,но съм супер доволна Hug
Момичетата не са стажантки, а фризьорки със стаж. Промоцията е за рекламиране и информация за новия салон. за да го знаете къде е и ако ви хареса да дойдете пак.
Работят по-бавно просто защото не ви познават, не знаят изискванията ви. Стараят се да направят всичко в процеса на работата. Ако клиент идва периодично ще го направиш бързо - знаеш какво и как иска. Ако е нов и за първи път го виждаж е естествено да си по-бавен, докато му схванеш исканията.

Общи условия

Активация на акаунт