БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 115
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Вчера си купих за подстригване и почти веднага получих ваучера на пощата.
От Промомакс ли, малко се обърках дали отговаряш на мен?
Аз получих от Промомакс номер с подробни обяснения как да платя с изипей, но нищо повече и не мога да разбера това ли е ваучера или трябва да получа нещо друго.

Примерно от Грабо днес купих подобна оферта пак през изипей и получих подобно обяснение как да платя. След като платих получих ваучера, а това от Промомакс не ми прилича на ваучерите от другите сайтове  newsm78

# 271
Страхотна оферта за почивка в Търново пуснаха в Napolovina, много ме е яд, че не важи за петък и събота иначе със сигурност щяхме да си я вземем с приятелят ми Sad
http://napolovina.com/index.php?offer_id=22

# 272
  • Sofia
Вчера си купих за подстригване и почти веднага получих ваучера на пощата.
От Промомакс ли, малко се обърках дали отговаряш на мен?
Аз получих от Промомакс номер с подробни обяснения как да платя с изипей, но нищо повече и не мога да разбера това ли е ваучера или трябва да получа нещо друго.

Примерно от Грабо днес купих подобна оферта пак през изипей и получих подобно обяснение как да платя. След като платих получих ваучера, а това от Промомакс не ми прилича на ваучерите от другите сайтове  newsm78

Да, на теб Simple Smile
Ваучера го получих на пощата. Отгоре пише "Дамско подстригване" а после име, секретен код на ваучера, сума, брой, краен срок. Платих чрез карта през ипей.

# 273
  • София
Здравейте,

Отскоро и аз се зарибих по тези сайтове.Цените, наистина са страхотни.
Засега се сдобих с ваучъри за екскурзията на Караджъ в Истанбул и билети за театър, който ще посетим утре. Simple Smile
Не ми харесва това, че повечето предложения са за масажи, фризьор, маникюр и други подобни услуги.
Надявам се да разнообразят офертите си.

# 274
Здравейте,
Искам да попитам, някой ходил ли е в Нуши? Добри ли са там?

# 275
  • Някъде на път....
Ехо, днес е атрактивна офертата на Задружно за София: СДЕЛКА НА ДЕНЯ: Урок по езда за 17 вместо за 30 лв. в ездови клуб Свети Георги (до 4 броя на човек)
Аз взех за подарък за едно детенце!  Wink

# 276
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Някой купувал ли е от Далавера.бг? От снощи се опитвам да си купя ваучери за фитнес (3.50 е много офертна цена, аз ходя в този спортен център и много го харесвам), но не се получава плащане през и-пей. Момичето от офиса на сайта е много любезно, вече 2 пъти разговаряхме, но пак не става. Затова искам да разбера само аз ли имам този проблем има ли и други, на които не им се отваря връзката между сайта и и-пей.

# 277
А някой спомня ли си кой сайт преди 2-3-4 дни имаше оферта за 2 салати+2 чаши вино за 5 лева?
Платих офертата, но не помня нищо повече  Embarassed

# 278
Здравейте, дами! Искам да се похваля - преди малко направих поръчка за ваучер - постригване, сешоар и маска в KosaraStyle на стойност 50лв за 9.90! Ще плащам с Easypay. Нещо , което трябва да знам за Easy pay? Simple Smile И отзиви за салона? Аз ще споделя мса си тези сайтове  Embarassedнение като се възползвам! Много зарибявка  Embarassed

# 279
Аз имам отзиви за салона Косара, поне преди около година там работеше Боби (Урсула) а шефката е една ужасна жена, която калкулираше някакви извънземни цени. За днешна дата не мога да кажа нищо, но щом е регламентирано в сайта за цената и услугите срещу нея не би трябвало да има проблеми в това отношение. Ще чакам да споделиш  Peace

# 280
  • В Европа!!!
И аз се записвам при вас  Peace.
За сега съм ползвала само един път такъв вид оферта от Задружно-беше за целиж(ако се пише така)лак маникюр+педикюр за 27лв и бях много доволна  Peace.Сега се оглеждам за масажи че имам нужда  Peace.

# 281
Здравейте,колективнопазаруващи.
От преди Нова Година пазарувам през тези сайтове и трябва да ви кажа,че съм много,ама много доволна.Вече ходих на масаж в студио "Жоли",шеллак в Къщата на Красотата (ул. Хан Аспарух 33), книги за подарък.Също изпратих майка си и две колежки на масаж в хотел "Централ". Много се радвам,че има такива сайтове,които са от полза за всички-и за нас,като потребители,и за бизнеса,че привличат много клиенти.
petufi,аз също си купих такъв ваучер,но още не съм го платила. Дано тази ужасна жена,за която споменава Lorilicious не е вече собственик там,че не ми се разправя с нея.

# 282
А някой спомня ли си кой сайт преди 2-3-4 дни имаше оферта за 2 салати+2 чаши вино за 5 лева?
Платих офертата, но не помня нищо повече  Embarassed
провери си пощата, сигурно там имаш изпратен ваучер
Здравейте, дами! Искам да се похваля - преди малко направих поръчка за ваучер - постригване, сешоар и маска в KosaraStyle на стойност 50лв за 9.90! Ще плащам с Easypay. Нещо , което трябва да знам за Easy pay? Simple Smile И отзиви за салона? Аз ще споделя мса си тези сайтове  Embarassedнение като се възползвам! Много зарибявка  Embarassed
и аз взех ваучер за този салон и се надявам да останем всички доволни  Laughing
за Изипей - разпечатай си или запиши номера за плащане, който са ти дали, отиваш с него на каса на Изипей даваш им го и плащаш в брой, те ти печатат разписка. Аз вечерта платих и след 30 мин като си бях вече у нас на сайта имах зареден ваучер  Peace
Сега видях, че Грабо са пуснали педикюр с рибки - някой възползва ли се от предната такава оферта (не помня от кой сайт), че ме сърбят ръчичките да грабна и тази оферта  smile3508

и с риск да стана досадна, но понеже обикновенно не чета условията на сделките сега се натъкнах на това в Грабо

8. В случай, че потребител-купувач получи ваучер/код, и не се възползва от него при условията и сроковете, указани от в съответанта оферта, потребителят-купувач няма право да иска връщане на заплатената от него цена, а има право да използва ваучера за стойността, за която го е закупил, като си доплати до регулярната цена.

9. В 6-месечен срок от изтичане на срока по предходната точка, на потребителя-купувач се дава възможност да изпълни договора за покупкo–продажба на оферираната стока и/или услуга, като използва ваучера за стойността, чието авансово плащане удостоверява, като си доплати до оферираната регулярна (продажна) цена. След изтичането и на този срок, ако потребителят-купувач не е направил покупката на съответната стока и/или услуга, настоящият договор се счита за развален, поради неизпълнение от негова страна, а авансово платените суми се задържат от продавача, като наказателна санкция - дължима му се неустойка от купувача в същия размер, за вредите, настъпили от неизпълнението.

Това е добре да си го знаем, на всеки може да се случи да не успее да си ползва ваучера, но поне да знаем че парите не се губят на 100 %.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 14:02 от anbibian

# 283
  • софия
Купихме ваучер за конна езда. Ако бях сигурна, че зверуна ще се качи и ще язди щях да грабна 4, но сега ме е страх.

# 284
Аз вече яздих, дори на Коледа подарихме урок и на 10-годишната ми племенница.
Начинаещите яздят коня Пончо  Mr. Green, изключително спокоен и кротък. Пък и ...
какъв може да бъде кон, който е кръстен Пончо??? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт