БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 863
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • София
A кое са "+бонуси", аз не видях по-различно от предния път освен цената Simple Smile
Застраховка - травел Асистанс за 5 000 евро ми се струва, че мернах.

# 391
  • Варна.....
Имате ли наблюдения дали се повтарят офертите?

# 392
Имате ли наблюдения дали се повтарят офертите?

Ами аз имам наблюдения че се повтарят примерно салоните,туристическите агенции и т.н, но мисля че пускат различни оферти. Поне до колкото аз съм виждала.

# 393
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Има повтарящи се оферти, което не е лошо. Днес видях една актуална оферта за физиотерапевтични процедури и масаж на гърба, която бях пропуснала преди 10-тина дни и за която четох хубави отзиви тук от възползвали се. Виждам и повтарящи се туристически агенции с различни оферти в различни сайтове.

# 394
  • София
Момичета преди известно време Бутик Травъл бяха пуснали оферта за Истанбул. Издирвам 1 бр. такава, че и сестричката иска да дойде с нас. Не смея да я пусна сама Mr. Green В случай, че на някой са му в повече...
За този масаж на гръб и аз се замислям. Предния беше с продължителност 30 мин., което не е много ниска оферта всъщност.

# 395
Има повтарящи се оферти, което не е лошо. Днес видях една актуална оферта за физиотерапевтични процедури и масаж на гърба, която бях пропуснала преди 10-тина дни и за която четох хубави отзиви тук от възползвали се. Виждам и повтарящи се туристически агенции с различни оферти в различни сайтове.

Да, даже сега е по-добра цената.  Mr. Green

Аз ще изненадам половинката с любимият му дартс + биричка с чипс, офертата има вариант с билярд и уиски. Абе като цяло грабо и задружно са ми фаворити засега. Simple Smile Но защо грабо не ги показват в еха.бг?  newsm78

Много ми хареса и офертата на 888.бг за биохотела, но малко несериозен ми изглежда сайтът, общите условия са им безумни  Laughing, някой има ли преки впечатления?  Thinking

# 396
  • София
Много ми хареса и офертата на 888.бг за биохотела, но малко несериозен ми изглежда сайтът, общите условия са им безумни  Laughing, някой има ли преки впечатления?  Thinking

Аз писах преди - ние ходихме с мъжа ми и децата в началото на месеца. Хотелът е много хубав, обслужването е прекрасно! Пак бих отишла  Peace

# 397
За Варна почти няма хубави сделки пак Sad

# 398
  • Варна.....
E, защо? Офертата за суши е добра.

# 399
Не мога да ям суши, китайски и т.н. Sad

# 400
Не мога да ям суши, китайски и т.н. Sad

Emi ima za Happy na Palah Cntyr. Oste ne e iztekla

# 401
  • София
Охх, и аз се колебая за екскурзията в Истанбул - изглежда ми много изгодна, а и важи до края на 2011 г. Но вече си взехме ваучерите за спа хотела в Банско и ще ни се отрази сериозно на бюджета в този момент. И все пак се чудя, дали ще има подобни оферти и за в бъдеще? newsm12

# 402
Охх, и аз се колебая за екскурзията в Истанбул - изглежда ми много изгодна, а и важи до края на 2011 г. Но вече си взехме ваучерите за спа хотела в Банско и ще ни се отрази сериозно на бюджета в този момент. И все пак се чудя, дали ще има подобни оферти и за в бъдеще? newsm12

Crazy    Не си сама. И аз взех за Истанбул и за Банско   Crazy

# 403
Аз имам и за Истанбул и за Солун ваучери, но не ги продавам Wink
Колкото до офертите - повтарят се вече и няма как, след като се нароиха близо десетина подобни сайтове и в конкуренцията си помежду си те пускат не по една, а по две-три оферти на ден  newsm78
Според мен след бума на толкова сайтове извъднъж или ще се появят бушони или някои ще схлупят кипенци. Каквото и да си говорим потребителите са кажи-речи едни и същи, които не могат почти ежедневно да харчат суми от порядъка на 50-100 лева. А и има друг проблем - аудиторията, която пазарува е основно женска, заради което се предлагат предимно масажи, прически, фотоепилации.
Крайно време е да започнат да се предлагат и стоки, не само услуги Wink

# 404
Аз имам и за Истанбул и за Солун ваучери, но не ги продавам Wink
Колкото до офертите - повтарят се вече и няма как, след като се нароиха близо десетина подобни сайтове и в конкуренцията си помежду си те пускат не по една, а по две-три оферти на ден  newsm78
Според мен след бума на толкова сайтове извъднъж или ще се появят бушони или някои ще схлупят кипенци. Каквото и да си говорим потребителите са кажи-речи едни и същи, които не могат почти ежедневно да харчат суми от порядъка на 50-100 лева. А и има друг проблем - аудиторията, която пазарува е основно женска, заради което се предлагат предимно масажи, прически, фотоепилации.
Крайно време е да започнат да се предлагат и стоки, не само услуги Wink

Няма как да се предложи стока с така отстъпка, освен ако не е дефектна, фалшива или морално остаряла. Докато при услугите основния разход е за труд при стоките имаме много материали, които се влагат. Няма как да стане... 

Общи условия

Активация на акаунт