БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 830
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
За Варна почти няма хубави сделки пак Sad
E, защо? Офертата за суши е добра.
Не мога да ям суши, китайски и т.н. Sad

Emi ima za Happy na Palah Cntyr. Oste ne e iztekla
Нея си я купих вече Simple Smile Много хубава оферта

# 406
Някой купил ли си е офертата за Happy? Аз си я купих и сега се оказа, че не мога да си разпечатам ваучера, дава ми някакви греши... Как постъпвате при такива ситуации?

# 407
Някой купил ли си е офертата за Happy? Аз си я купих и сега се оказа, че не мога да си разпечатам ваучера, дава ми някакви греши... Как постъпвате при такива ситуации?

Е как, звъниш им!

# 408
Аз имам и за Истанбул и за Солун ваучери, но не ги продавам Wink
Колкото до офертите - повтарят се вече и няма как, след като се нароиха близо десетина подобни сайтове и в конкуренцията си помежду си те пускат не по една, а по две-три оферти на ден  newsm78
Според мен след бума на толкова сайтове извъднъж или ще се появят бушони или някои ще схлупят кипенци. Каквото и да си говорим потребителите са кажи-речи едни и същи, които не могат почти ежедневно да харчат суми от порядъка на 50-100 лева. А и има друг проблем - аудиторията, която пазарува е основно женска, заради което се предлагат предимно масажи, прически, фотоепилации.
Крайно време е да започнат да се предлагат и стоки, не само услуги Wink

Няма как да се предложи стока с така отстъпка, освен ако не е дефектна, фалшива или морално остаряла. Докато при услугите основния разход е за труд при стоките имаме много материали, които се влагат. Няма как да стане... 
не е точно така,  в противен случай нямаше да ги има сезонните намаления
навсички ни е ясно, че цените на стоките са многократно завишени над себестойността им, лично аз пазарувам предимно на намаления

# 409

Е как, звъниш им!
Мерси за съвета  Simple Smile званнах и веднага оправиха системата си

# 410

Е как, звъниш им!
Мерси за съвета  Simple Smile званнах и веднага оправиха системата си

Брей много бързи!

# 411
Скоро май цяла България ще се изнесе в Истанбул. От Дийлс.бг пак са пуснали за там оферта за 122 лева.

anbibian според мен е права. Разбира се, няма да се пусне на промоция Кашкавал, който в магазина е 13 лева килограма и в сайтът да е 6 лева Wink
Мога да дам пример за дънки, купени от столичен мол през 4 месеца, когато струваха 60 лева и бяха намалени от 120 лева. Преди 2 дни си купих подобен модел от същия магазин, понеже имаше намаление и цената им беше 29.90 лева, само дето цвета им е по-тъмен, и пак намалени от основна цена 119.90, минали през 59.90 и сега 29.90 Wink
Така че варианти има много. Толкова залежала стока има тези складове за дрехи, че...

а и когато генерираш огромни продажби в интернет си на далавера, защото не плащаш в някаква степен данъци, заплати, осигуровки, наеми и какви ли не още разходи Wink

# 412
  • Някъде на път....
Аз пък днес си взех това: http://oferti.data.bg/sofia/pizza-jungle-08gs6  Wink
Някой да даде отзиви?  Thinking

# 413
Аз пък днес си взех това: http://oferti.data.bg/sofia/pizza-jungle-08gs6  Wink
Някой да даде отзиви?  Thinking
На мен ми изглежда страхотна оферта.
Може би е ново заведение,щом е с толкова ниски цени.
Имам въпрос относно тези оферти за заведения.Значи ли,че ако закупя ваучер за 12 лв., реално в заведението трябва да поръчам за 25?
ТИлиева,дали ще се засечем в това заведение?  Flutter Grinning

# 414
Искам да похваля екипа на Grabo.bg. В резултат на недоразумение се оказах с платен, но изтрит ваучер. Та звънях им - увериха ме, че няма вариант, при който да "увисна" с дадените вече пари и реагираха бързо и адекватно - не след дълго "изтрият" ваучер беше върнат в акаунта ми  Grinning Това е и първата ми по-близка среща с този тип сайтове, тъй като досега се отнасях с известна доза скептицизъм към тях, но ето, че няма страшно  Laughing
Сега очаквам с нетърпение да дойде време да употребя двата закупени днес ваучера  Crazy
Никога не съм опитвала суши, ето че му дойде времето  Twisted Evil
Офертата е тази: http://grabo.bg/varna/nemobg-0gw2k73

# 415
Попаднах на нов сайт www.great.bg, май четох по-нагоре в темата, че и други са попадали на него. Някой има ли инфо кога ще стартира?

# 416
Аз си направих регистрация вчера в този сайт, предполагам че скоро ще тръгне, гледам че имат доста реклама, явно ще са силни. Ще видим...

# 417
по спора за  стоки или услуги. В един от сайтовете се продаваха ваучери за якета. Мии нямаше кой знае какъв интерес. И саайтовете си гледат интереса - ако за масаж продават по 1500 ваучера, а за яякета 2 дали пък няма да продавам само масажи...

# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт