БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 824
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Хей, днес в колектива има оферта за дестак кухня - аз не съм поръчвала от Ян Бибиян, но ми хареса офертата, какво мислите?

# 421
Хей, днес в колектива има оферта за дестак кухня - аз не съм поръчвала от Ян Бибиян, но ми хареса офертата, какво мислите?
Аз съм поръчвала от Ян Бибиян и съм доволна по принцип едно меню е 3.50 лв без доставката  Peace

# 422
Мисля, че сега е с доставка, което мен ме устройва - мерси много Simple Smile ще се възползвам  bouquet

# 423
по спора за  стоки или услуги. В един от сайтовете се продаваха ваучери за якета. Мии нямаше кой знае какъв интерес. И саайтовете си гледат интереса - ако за масаж продават по 1500 ваучера, а за яякета 2 дали пък няма да продавам само масажи...
много зависи от офертата, ако е тази за която си мисля беше за мъжки якета нали?
ами мъжът ми на живо си избира яке 2 седмици, не го виждам просто как ще си го поръча он лайн
но като говорим за стоки, аз имам друго в предвид
преди доста време имаше оферта за магазин (не помня кой, но беше от рода на Мотиви) с талон за определена сума, но с 50% отстъпка от новата колекция
ако пускат подобни оферти доста жени ще се замислят и вероятно ще си купят
скоро гледах в другите теми, едно момиче от Бургас пък си беше купило комплект четки за грим на половин цена - пак много добра оферта, така че варианти могат да се намерят  Wink
като в никакъв случай, не твърдя че офертите за масажи, фризьорски и козметични услуги са ми много
на нас жените никога не ни стига  Mr. Green

# 424
  • Някъде на път....
Аз пък днес си взех това: http://oferti.data.bg/sofia/pizza-jungle-08gs6  Wink
Някой да даде отзиви?  Thinking
На мен ми изглежда страхотна оферта.
Може би е ново заведение,щом е с толкова ниски цени.
Имам въпрос относно тези оферти за заведения.Значи ли,че ако закупя ваучер за 12 лв., реално в заведението трябва да поръчам за 25?
ТИлиева,дали ще се засечем в това заведение?  Flutter Grinning
Много се надявам да се засечем!  Wink

# 425
  • Някъде на път....
Просто аз, виж какво пише във форума им:
 "купувате си от тук ваучер за 12лв. идвате в заведенито и консумирате каквото искате на стойност 25лв. само че трябва да е преди 20.00 часа"
"ваучера може да се използва и през уикенда"

# 426
  • София
Да се запиша и аз в темата.
Току що направих сефтето и си купих ваучер за комплексно почистване на колата за 20лв Laughing

# 427
Грабо колко клонинга имат, това са те
http://ofertite.bg/recentdeals  и това пак са те
http://oferti.data.bg/recentdeals  и отново те
http://promo.DMCA-removal-from-Google/sofia

Интересно ми е защо го правят, моля някой по-вещ да каже, ако знае.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 12:46 от evhen

# 428
# 429
  • София
www.cutplanet.bg/nachalo/

Този сайт предлага същите оферти като www.napolovina.com и аз започнах да се чудя какво е това дублиране на сайтове с едни и същи оферти, по едно и също време. newsm78   Sign Exclamation

# 430
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Грабо колко клонинга имат, това са те
Интересно ми е защо го правят, моля някой по-вещ да каже, ако знае.

Това е набиращ сили напоследък маркетингов подход - използват се повече канали за комуникация към пазара и се обхващат повече клиенти. Един ще следи единия сайт, друг - другия. Същото се случва и с интернет магазините - като наберат инерция и клиентела, отварят втори, трети и т.н. сайт с различен дизайн, но същата функционалност и стоки. Българинът обича да провери на повече места, за да избере най-изгодното. И те му го предлагат като пускат "бонбонки" в единия си сайт напр. Борба за повече парчета от тортата, това е в резюме. Лошо няма според мен.

За офертата на Грабо - обърнете внимание, че "броят на ваучерите не трябва да надминава броя на гостите". Има ли някой отзив за въпросния ресторант? Заинтригувах се, макар че сутринта бях решила да спра да следя ревностно офертите. Едно мило обаждане от "Колектива" във връзка с мое запитване и в резултат на оплакване по мейла ме върна май отново в редиците на почитателите на този тип пазаруване.  Laughing

# 431

А къде трябва да се публикува снимката?

# 432

А къде трябва да се публикува снимката?

Ne znam... predpolagam v grupata im, ama naj-dobre da se pita...  newsm78

# 433
До тези, които са закупили екскурзията до Истанбул от Караджа турс - видяхте ли какъв мейл пристигна??
Оказва се, че включените планираните обиколки заемат съвсем малка част от програмата, а ни затрупват със сума ти платени допълнителни екскурзии  ooooh!
Т.е който не иска да плаща допълнително май ще трябва да се оправя сам ?!

# 434
Видях, видях   ooooh!   И хич не ми допада това. По груби сметки около 100 евро трябват още за допълнителните екскурзии, не за всичките. А и да съм уточняла дата до 31 март  ooooh!   няма как да го планирам до тогава.
Да вземем да се организираме от тук и да си правим компания поне  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт