БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 802
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Аз като си гледам ваучерите, най-много съм пазарувала от Колектива.
Днес си използвах ето този ваучер
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/darphin-pochistvane-na-lice.html
останах много доволна от салона и от обслужването, а си направих и терапия с маска и преса на половин цена
към ваучера има включена и 50% отстъпка от кислородна терапия, от която мисля да се възползвам следващият месец, въобще останах много доволна   bouquet

# 436
Зависи на коя банка , аз съм на ProCredit и когато правя превод до 10 минути са преведени,максимум 1 час!
Ти каква система използваш? При мен не пристигат веднага  newsm78

Ами честно казано сега като препрочетох видях че е пуснат превода от друга банка, а не примерно от ProCredit  към ProCredit , грешката е моя  Embarassed
[/quote]

Няма проблем Simple Smile Аз само се зачудих, защото съм правила доста преводи. Реших, че може да ме "светнеш" как да става по-бързо  Peace

# 437
Зависи на коя банка , аз съм на ProCredit и когато правя превод до 10 минути са преведени,максимум 1 час!
Ти каква система използваш? При мен не пристигат веднага  newsm78

Ами честно казано сега като препрочетох видях че е пуснат превода от друга банка, а не примерно от ProCredit  към ProCredit , грешката е моя  Embarassed

Няма проблем Simple Smile Аз само се зачудих, защото съм правила доста преводи. Реших, че може да ме "светнеш" как да става по-бързо  Peace
[/quote]

Ако знаех щях да помогна, но ще разпитам малко и ако има нещо ще пиша  Peace

# 438
До тези, които са закупили екскурзията до Истанбул от Караджа турс - видяхте ли какъв мейл пристигна??
Оказва се, че включените планираните обиколки заемат съвсем малка част от програмата, а ни затрупват със сума ти платени допълнителни екскурзии  ooooh!
Т.е който не иска да плаща допълнително май ще трябва да се оправя сам ?!

Получих мейл, но може ли линк към допълнителните екскурзии. Praynig Нещо не мога да се ориентирам на сайта им какво и къде да гледам.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:00 от bebo4ko

# 439
Някоя дама посещавала ли е това студио?
http://bg.kolektiva.net/kislorodnaterapiq.html

# 440
  • sf
Az линка с доп. екскурзии го получих при резервацията на дата. Само първата пешеходнат е безплатна, в деня на пристигане. Нея ще я посетим. От всичко друго се отказахме. Хем не ми се дават пари,хем не ми се мъкне като овце.А и по принцип повечетто допълнителни неща са срещу заплащане. Не ме учудват.

# 441
Аз още не съм резервирала дата... вие към кой месец се ориентирахте?

На мен също не ми се дават пари за допълнителните, но трябва да измисля някаква програма как да си запълним времето.
Нямам линк към тях, на мен ми го изпратиха като атачмент.

# 442
Майка ми ходи там на химически пилинг, а аз съм си правила микродермабразио. Много хубаво е студиото, а и е в центъра сравнително и си взех кислородната - защото я знам като процедура и е доста интересна...Пак е като микродермабразио , но по-обогатена защото после с кислорода кремчетата достигат по-дълбоко

# 443
  • София
Аз още не съм резервирала дата... вие към кой месец се ориентирахте?

На мен също не ми се дават пари за допълнителните, но трябва да измисля някаква програма как да си запълним времето.
Нямам линк към тях, на мен ми го изпратиха като атачмент.

И ние още не сме резервирали дати. Мислим юни месец да бъде, защото взех и за Солун, а за там резервирах началото на април.
Някой може ли да ми прати линк или инфо за допълнителните екскурзии може и на лични.
На мен също не ми се дават пари за допълнителни екскурзии и може би сами ще се оправяме. Малко ме е шубе, обаче дали ще успеем. Да не отидем там и да правим обиколки около хотела  Embarassed Аз съм голяма бъзла.

# 444
  • sf
 Ние на 23.06.
Аз разчитам на съпруга ми, той никъде не може да се загуби, имам му абсол\тно доверие. Виж аз пък съм на другата крайност, и у нас мога да се загубя  Joy

Ох, аз имам списъка  на хартия, не линк  ooooh!

# 445
Относно екскурзията до Истанбул с Караджъ турс. През април 2010 година ходих там със същата фирма - винаги е било така с доп. екс. Няма как за 100 лева да имаш хотел, път, застраховка и закуски.
Цените, които са им пуснати са реални - поне за музаите, джамиите и т.н.
Аз лично с приятелите ми не се възползвахме от техните оферти, а ходихме където си поискаме сами, губим обаче екскурзовод на Бг език и само гледаме.
Но Караджъта ни предлагаха екскурзия до принцовите острови, където е много красиво наистина. Пътува се с ферибот до там и от фирмата ни искаха по 15 евро!!! на човек за екскурзия, а ние си хванахме само ферибота за 3 лири (май беше в двете посоки) и се оправихме сами. Със сигурност екскурзоводското обслужване си има плюсове, но всеки сам преценява. Не е толкова за парите, но е други да си свиркаш сам с приятели и да не си в група, да не спазваш графици и време.
Истанбул е един уникално красив и магнетичен град. Нямам търпение пак да отида там. Разровете се в темата, която има в бг мама само за Ист. и сами ще се ориентирате - основните забележителности са едни Wink
Ох.... а заведенията и ресторантите... Ухххххх.... Не мога да чакам повече Wink Супер е чувството да пиеш чай край босфора Simple Smile просто уникално!

# 446
Аз още не съм си получила ваучерите по мейла, но получих потвърждение на поръчката.
Интересува ме какво значи: Минимален брой необходими поръчки: 5

Ето цитат от писмото:
 Детайли на поръчката:
Заглавие на офертата: Уикенд в Истанбул за 120 лв. от Караджъ Турс ! (2 нощувки + закускa + транспорт от цяла България + бонуси)
Ваучери: 4
Избран метод на плащане: банков превод
Офертата е валидна до: 31 декември 2011
Минимален брой необходими поръчки: 5
Поръчки могат да бъдат направени до: 21 януари 2011 24:00 часа

И относно това, което обсъждате, не са ли безплатни нещата изброени в офертата/изклювам посочените две платени/?

# 447
аз съм си правила микродермабразио

Доволна ли си? Точно тази процедура ме интересува  Flutter

# 448
  • София
Аз още не съм си получила ваучерите по мейла, но получих потвърждение на поръчката.
Интересува ме какво значи: Минимален брой необходими поръчки: 5

Ето цитат от писмото:
 Детайли на поръчката:
Заглавие на офертата: Уикенд в Истанбул за 120 лв. от Караджъ Турс ! (2 нощувки + закускa + транспорт от цяла България + бонуси)
Ваучери: 4
Избран метод на плащане: банков превод
Офертата е валидна до: 31 декември 2011
Минимален брой необходими поръчки: 5
Поръчки могат да бъдат направени до: 21 януари 2011 24:00 часа

И относно това, което обсъждате, не са ли безплатни нещата изброени в офертата/изклювам посочените две платени/?

Ваучерът се получава след приключване на сделката, а ако няма 5 закупени ваучера- няма екскурзия и ти връщат парите  Peace

# 449
аз съм си правила микродермабразио

Доволна ли си? Точно тази процедура ме интересува  Flutter

Честно казано зависи къде ти го правят - при дерма елит е супер - иначе съм си го правила и в едно друго студио, което редовно плюя във форума и не искам пак да споменавам - но при тези е добре. С една машинка ти махат най-най горният мъртъв слой на кожата и след това като ти сложат крем е супер. Иначе една козметичка ми обесняваше, че дори това е много по-добър начин за почистване на лице. Беше ми предложила да си направя няколко процедури такива една след друга, а след това да ходя на няколко месеца - за съжаление нямах пари тогава - аз и сега нямам много екстра за подобно нещо - защото една процедура си е 50лв и първите три ще ми дойдат малко в повече финансово Simple Smile

Това е общо взето, което знам по темата

Общи условия

Активация на акаунт