БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 762
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Ето картата в по-голям размер http://vorbis.files.wordpress.com/2008/05/istanbul-map.jpg
Благодарение на Тина видях цялата програма на екскурзията и съм страшно разочарована и възмутена, не толкова от цените, а от това, че ще ни зарежат да се прибираме сами от дадена дестинация до хотела, а автобуса си продължава обиколката с туристите, платили за доп. екскурзии.
Недоизмислена българска работа!!!

Ние ще пътуваме през март, вие за кога сте решили?

# 481
Не искам да си представям в разгара на летния сезон тези сайтове какви оферти ще бълват - направо спирам да влизам от сега, то човек се разорява, егати! Simple Smile
Колкото до Кушадасъ - според мен офертата е много хубава. Бил съм в Кушадасъ от края на септември до началото на октомври и времето беше повече от горещо - 30-35 градуса, за сметка на това по това време в България беше дъждовно и студено. Но повече не бих се наел да пътувам с автобус близо 24 часа, просто е адски скапващо, и най-голямата глупост е висенето по 1-2 часа на границата за дюти шопа и в Одрин за евтина баклава и прах за пране  #Cussing out
От допълнителните екскурзии ви препоръчвам - по Егейско море с корабче, Памуккале (но много се пътува с рейс, около 3-4 часа в посока), както и дайвинг.

# 482
Много ме блазни предложението за 5 дни в Кушадасъ,  но не зная как ще понеса пътя с автобус.  Sick
Иначе, ОнТравел май са едни от серизоните туроператори.  Peace
http://ontravel.bg/?page=hotel&instanceID=966&FCID=FC3ac … 24&tourID=653

Цитат
...
Момичета, забелязах, че още работи кодчето NOVAGODINA, зарежда ви веднага 5 лв. и можете да си ги харчите.  Mr. Green
Регистрацията се прави на този адрес:  www.zadrujno.bg/novagodina
 Peace

Аз вече си оползотворих 5-те лева за Масаж на ходила + детоксикираща вана + сауна за 20 вместо за 44  …  Therapy SPA club,
излезна ми 15 лв. офертата. smile3503

Някой ходил ли е в този Спа клуб?  Thinking

# 483
Относно хората, който ще ходят в ТУТРЦИЯ!
Мога да ви дам координати на една жена, с която се запознахме април месец пред Св. София. Чу ни,че говорим на български и ни предложи беседа.
Тя е туркиня, но е живяла в България и знае български, занимава се с екскурзоводство и ако имате желание може да ви организира програма. Естествено срещу заплащане. Но можете да и пишете и да се разберете.
Понеже няма беседи на повечето места ( то има само в дворците) според мен е хубаво, ако можете да си го позволите. Разликата е голяма.
Иначе такса няма само на Каплъчарши, Хиподрума и Синята джамия.
Мога да проверя кой трамвай да хванете от до Бейляр бей. Там си отделете поне 3-4 часа, защото има какво да се види. Там има екскурзовод включен в цената на билета. Когато ходихме ние имаше на руски и англ. До Туркоазуу има градски транспорт от Аксарай ( там минава трамвая ), но не съм ходила и не искам да ви обърквам за това.

# 484
Ина мен ми харесва офертата за Кушадасъ ,но незнам времето какво ще е през този период

# 485
  • Бургас
Офертата за Кушадасъ ме хвърли в размисъл Thinking
Как би се отразило на малкия,който ще е на 1г. и 7 месеца едно такова пътуване,май не много добре Sad
Иначе с удоволствие бих го завела да си опече дупето в Кушадасъ.Ходила съм и останах много доволна.

# 486
Как би се отразило на малкия,който ще е на 1г. и 7 месеца едно такова пътуване,май не много добре Sad
Иначе с удоволствие бих го завела да си опече дупето в Кушадасъ.Ходила съм и останах много доволна.
Почти 24 часа в автобуса, едва ли ще му е комфортно.

# 487
  • София - Дианабад
Доколкото разбирам, Кушадъсъ е доста отдалечен от България и май не е подходящо за пътуване с малки деца.
Ще чакам оферта за Айвалък /на 700 км е от България/, дано да излезе нещо изгодно. Гледах оферти за по 305 лв. в 3+* за 9 дни/7 нощувки, но не знам на каква база  newsm78.

# 488
  • софия
Днес водихме децата на езда. Яздиха Пончо. Много им хареса. Съжалявам, че не взех повече ваучери. Ще следя. Дано пуснат пак.

# 489
Определено не е за малки деца миналата година със мъжът ми пътувахме почти 20 часа до този хотел. Найстина си заслужава офертата и хотела е доста добър но без деца  Peace

# 490
Хехе, радвам се, че ви открих. Hug
Отивам да разглеждам, само да попитам, често ли има оферти за масажи? Sunglasses
Мисля да направя подарък на мъж ми, но в момента нямам възможност. Tired

# 491
Ваничка, моля за информация за Бейляр бей.
Ние сме ходили през 2005 г. и предполагам, че доста се е променил Истанбул. Хората там действат не са като нас.
За информация: хотелите се намират в кв. Лалели и са много близко до историческия център.
Университета и Капълъ чарши са много близко. До Синята джамия, Хиподрума, света София и Топ Капъ може да стигнете и пеша - около 3 км. Всички са на един голям и много красив площад. Горещо препоръчвам да си направите вечерна разходка и да седнете на пейките пред Султанахмед джамия (Синята). Невероятно изживяване. Ние ходихме към 23.00 часа. Поне през 2005 г. имаше полиция на всеки 150 м. и беше невероятно спокойно и приятно. Прибрахме се след 1 Simple Smile
Можете да отидете също и с трамвая. С него се стига и до стадион Инюню - стадиона на Бешикташ, а точно срещу него е входа на двореца Долмабахче. Защо казах за стадиона - проверете дали няма някой мач когато ще ходите, че просто си нямате идея за какво става въпрос - 40000 фанатика. Когато ходите по музеи индивидуално, помолете някой на опашката да направите група - ще си спестите доста разходи.
От допълнителните екскурзии на фирмата си заслужават автобусната обиколка и разходката с корабче. Просто с тях ще видите доста неща, ще стъпите в Азия. Цените за 6 години не са мръднали много.
Неприятното е, че Караджъ турс вдигнаха цените допълнително след като приключи промоцията, а що се касае за уточняването на датата до 31.03. - мъжът ми им писа с неудобрение, че нарушават условията на промоцията и от Дийлс реагираха мигновено и има официален отговор на страницата им от туроператора.
Затова един съвет, трябва да си търсим интереса и да не мълчим!
п.с. Купети си лири от България

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 22:58 от sladurana12

# 492
Snarky Chimpfanny често има оферти за масажи  Wink

# 493
от Дийлс реагираха мигновено и има официален отговор на страницата им от туроператора.

Къде точно да погледна? Нищо такова не виждам. Sad Погледнах и в профила, но... newsm78

# 494
от Дийлс реагираха мигновено и има официален отговор на страницата им от туроператора.

Къде точно да погледна? Нищо такова не виждам. Sad Погледнах и в профила, но... newsm78

http://www.deals.bg/deal/id/3080/bbe91a?cmp=2107#comments

предпоследния коментар

Общи условия

Активация на акаунт