Ямболски чудеса

• 67 416
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
vivi  радвам се,че се завърна и надявам се да има добри резултати от лапарото Peace
А за филмчето на мен ми се видя с доста страшни моменти за едно дете,половината беше смешно за него но половината страшно,тия чудовища на голям екран ooooh!,по едно време Ванко се мушна зад седалката да се крие ,но не си признава че го е дострашало ,било му смешничко Laughing.Сега чакаме   ,,Рапунцел и разбойниците,,  ,купих и книжката на Дисни по филмчето но някак не ми хареса как е написана.Сега съм хвърлила око на една поредица за Дядо Коледа мисля че са достъпно написани

# 31
  • Ямбол
Здравейте милички ние сме много добре,утре вероятно ни изписват към 13 часа.
Ето ви снимка да ни видите.

# 32
Ники  пу пу ,да не и уроки Laughing много е сладка и каква косичка само,и ти ми изглеждаш добре за току що родила.Много се радвам за вас,кърмите ли се  Peace

# 33
Никид, прекрасно  малко слънчице си имаш  bouquet

# 34
Някой да е посещавал вече новата сладкарница?

# 35
никид, та тя е прелестна.. като малка, току-що изгряла звездичка.. много е сладка.. пу-пу да не и е уроки..  Simple Smile

# 36
Някой да е посещавал вече новата сладкарница?
за сладкарница Неделя нали,още не но с удоволствие бих отишла да пробвам,дано внесът малко разнообразие във вкуса на тортите в Ямбол

# 37
Никиииид,чудесно ти е бебчето.И името Деница най-му отива.Лелееее,какъв перчем е отвяла.Още от сега си личи,че ще се вързват големи пандели.Никид,ама ти си много миловидна.Приличаш ми на дете.Деница,ще се гордее с младата си майка Wink.
Аз утре към 15.00 ще съм в АГ-то при Славйков,да ми вади конците.Ако нещо се забавите,може да се видим.
А,къде се намира сладкарницата?Чух рекламата ама,името на улицата нищо не ми говори.

# 38
Оф, аз съм бясна направоооо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Бащата на детето ми, така де, само на хартииката, наречена ''акт за раждане'' ще си има бебенце.. супер.. не стига, че един път, никога, ама никога не е дал 1 лев за нея, сега си намерил богата жена и бебе ще си имат.. е, нека, ама поне да си изпълнява задълженията към детето, все пак и тя е негова дъщеря.. ох, бясна съм #Cussing out...
Какво ви занимавам и аз..
никид, както каза viviqn наистина си много миловидна, сладка.. и Дени ще се гордее с теб винаги! Simple Smile

# 39
  • Ямбол
Ох милички,напаво ме разплаквате,много мили приказки,благодаря ви от все сърце.
Малката суче без проблем,жълтеницата за сега не я е уловила така силно и сигурно утре ще ни изпишат.
Вивиян,аз нещо съм пропуснала явно за теб,за конци,и ти ли си прясно майче?Аз на 89 ден ще идвам Славейков да ми вади конците.
Изписванията стават около 13 часа.
Болката ми от шевовете отминава лека-полека,много се радвам,че не се наложи секцио,понеже виждам как е с другите родилки,нито бебчетата са при тях,нито могат да стават дори от болки,а аз вече съм зад всичко,остана ми само радостта.
Таткото с нетърпение очаква нашето прибиране у дома.

# 40
Ники   радвам се че се чувстваш добре,всеки има различен праг на болка,явно ти си много смела и така трябва,дано да умекне времето утре като се прибирате.А за Виви  тя не е раждала беше на лапароскопия и се надявам че е добре
Мимка  кофти положение мила,не знам какво да те посъветвам освен да не се интересуваш много от тях ,за да се ядосваш по- малко Peace

# 41
мамаГали, на мен ми е все едно, обаче ми е кофти, че за нея няма пари, но за друго дете може да се грижи.. аз тука си съсипвам нервичките, а той като баща, на който съм помагала не веднъж, когато има пари не си мърда пръста.. не мога да повярвам..  Close
никид, мила, ние, момичетата от тази тема винаги ще сме с теб, и в добро и в зло!

# 42
Мимка   то нали още не е родено,кой знае и за него колко  ще се грижи,ще се грижи богатата жена-както казваш,не се ядосвай,ами давай кураж на детето ти, че най-вероятно на него му тежи и му е мъчно,ядът по лесно се преглъща от болката  bouquet

# 43
мамаГали, незнам защо, но не и е тъжно.. тя не го обича, аз не бих била толкова подла да я настройвам срещу него, тя си избира дали да го обича, но явно вижда що за човек е, тя е достатъчно голяма да разбере.. аз я попитах дали и е тъжно и и казах, че той няма да я забрави и ще се грижи за нея (което знам, че няма да стане, просто исках да я укоража..), а тя само ми каза ''нали знаеш, че ти ще си единствения човек, който ще обичам най-много на света..?'' Това.. Когато ми го каже просто ми дава сили да продължа да се боря, да живея, тя е единствената причина да живея.. ти си майка, разбираш ме какво ти казвам, заслужава си да живея само за думата ''мамо''.. Ти също чувстваш това неописуемо чувство.. когато го каже светът се обръща на 360 градуса..  нали? невероятно е.. не съжалявам и никога не съм съжалявала (освен, когато раждах, но това беше заради болката, после всичко наистина се промени), че съм я запазила, че съм я носила 9 месеца, че я родих, че аз бях дете, което гледа дете.. никога не съм съжалявала, тя е единственото нещо, което ме кара да продължа..
много дълъг ми стана поста май  Laughing
(само ви занимавам с моите проблеми, все едно вие си нямате..)

# 44
Мимка нормално е да си толкова чувствителна,като си далеч от нея и от България.Аз лично живях само 3 месеца навън и нямах търпение да си дойда и да си говоря с моите близки хора,така че те разбирам защо си изливаш душата тук,не се притеснявай ти пиши а ние ще оказваме морална подкрепа PeaceЗа децата сме готови на всичко,права си аз живея за него,за усмивката му и всичко останало

Общи условия

Активация на акаунт