Ямболски чудеса

• 67 412
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
мамаГали, днес знаеш ли какво стана? Обажда ми се нашичката и започва да се глези:
''мамичко, какво правиш, милата ми? как си?''
отговарям аз, че съм добре, и ще отивам на работа
тя ме пита: ''обичаш ли ме?''
казвам, че повече от живота си я обичам (но аз знам защо ме пита, знам, че ще ми иска нещо..)
и тя ми казва: ''ами щом много ме обичаш, нали ще ми купиш зайче?''
какво можех да и отговоря, казах и, че ако успея да се върна за Коледа, ще и купя, ако ли не или за Нова година, или за рождения и ден.. Simple Smile
Как да откажа, знам, че майка ми няма да и хареса, защото имахме канарче и тя моля ти се го пусна, защото се мъчело в клетката.. После Гери много плака за него, много го обичаше.. сега не зная какво ще стане, но и обещах.. само аз съм с нея, не искам да я разочаровам.. за това ми е мъчно..
цяла вечер не спя, мисля само за нея, прецъквам каналите по ТВ, но сън не ме хваща..
Един път сънувах, че има земетресение и, че аз излизам, но не мога да я намеря, за да я спася, да дойде с мен навън..
Никога до момента, в който родих, не съм мислила, че майчинското чувство е толкова силно.. Точно секунди след това, аз изпитах най-прекрасното чувство за отговорност и обич.. Все още го чувствам и няма да спра да го усещам.. Simple Smile
Много се радвам, че ви има.. в тази страна, където не съм с близките си вие ми помагате.. Благодаря ви, момичета! Страхотни сте!  txtloves txtloves txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Обичам ви! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves!

# 46
Хубаво е желанията на децата да се изпълняват ,стига да знаят че не всичко е възможно .
Ние сега сме на тема подарък за рожденния ден и от Дядо коледа.Миналата година му писахме  писмо и получихме отговор даже,много се радваше Laughing.Сега сме си поръчали змия(играчка),че да видим Дядо Коледа какво ще направи Laughing
ВИЕ  пратихте ли вече вашите писма

# 47
Ами ние май зайче ще си купим.. Simple Smile Аз като малка имах един голям, дебел заек..
Сутринта, преди да тръгна за училище го нахраних, намачках си го (много беше пухкав) и тръгнах.
Когато се прибрах видях, че клетката е отворена, зайчето го няма, а майка ми правше готвен заек... нямах думи..
Когато Гери беше малка и ние така правихме, оставихме под елхата конструктор (тя обичаше такива неща) и после с дядо си много си играха с него.. направиха две къщи (това беше и целта) и после си слагаше там куклите.. абе много беше забавно само, че сега не можем да я излъжем, Дядо Коледа няма.. Simple Smile

# 48
Никид,както мамагали_ванко ти е писала,ходих на лапаро в София.Изписват на 2-ия ден,а на 5-ия вадят конците.Аз си дойдох и ще доставя удоволствието на Илко,а вади конците Mr. Green.
Браво на принцеска,че суче.Дано и ти имаш кърма,че е по-лесно така да се храни зимно бебе.Няма да ставаш да приготвяш посред нощите...студено,...

maria_80,така сме майките.Да обичаме и  страдаме за чедата си.Като са малки и проблемите са малки.Колкото порасват по-големи и проблемите стават.Така,че поработи,натрупай си парички и се връщай,ако ли не вземи си там слънцето.Първо помисли за двете ви и после за другите.Едва ли мъжа ти(бившия),ще помисли за вас.Млада си,но си силна.Щом си се решила на странство.Това не е работа за всеки.Възхищавам ти се.Ще се справиш,както до сега си се справяла.Кураж миличка.Щом мислиш,че зайчето ще направи детето ти щастливо,купи го.На толкова километри от него,и аз бих му изпълнила това желание.Не мислиш,че така тя иска да запълни някаква празнота.Помогни и да не се чувства самотна.Вече е пораснала предполагам от случката с канарчето,и ще подходи по отговорно.А за бившия ти:ще поживеем,ще видим.Той Господ бави,но не забравя.Нека той го съди,каквото заслужава.

# 49
viviqn, благодаря ти! Длъжна съм да го направя, защото тя трябва да има бъдеще! Ами едно зайче няма да я направи щастлива толкова, колкото ако аз се върна или тя дойде при мен.. Ще го мисля.. Тук е голяма криза.. Искам да си я взема, да не страда повече без мен, да я предпазя от глупостите, които баща и говори по мой адрес.. Ти имаш син, знаеш какво чувствам, всички майки чувстваме едно и също.
Чудя се само на майките (ако мога да ги нарека така) как оставят децата си в черни найлонови торби пред болница, слагат ги в казани.. Една приятелка на дъщеря ми намерила едно бебенце до един казан, казала на майка си и го взели, след това го оставили в дом майка и дете.. Аз ако можех да осиновя дете щях да го направя, но трябват повече пари, а аз съм сама и с две деца.. А иначе много искам.. Simple Smile

# 50
момичета много ми е приятно да си пишем ,но от мен за днеска толкова ,отивам да мия чурчето Laughing,и да чета приказки book,лека ви вечер

# 51
Мимка,за в момента зайчето ще свърши работа Wink.Естественно,че всяка майка която е отгледала детето си ,ще милее за него.Безсънните нощи,първите думи,стъпки и зъбки не се забравят.Имаш още малко време да вземеш правилното решение.Да сте здрави,а другото дано късмета маааааалко помоне.

# 52
мамаГали, хайде мила и твоя час както всяка вечер настъпи.. Simple Smile почети му малко, легни си и си почини Simple Smile
viviqn, моите нощи докато не стана на 3 месеца бяха безсънни..
Да, зайчето ще замаскира положението Simple Smile Както казваш здраве да е Simple Smile Както до сега ще се справим!
Разбрах от последните ти постове, че си правила лапаро, дано след нея всичко е О.К. Simple Smile Пожелавам ти го от сърце! Simple Smile Hug

# 53
 newsm23 темата доста се пораздвижи, това го дължим на мама никид Simple Smile Hug

# 54
Момичета, аз ще лягам, че утре ще ставам рано 1-ва смяна съм.. направо когато съ 1-ва смяна се чувствам като парцал сутринта..  Laughing Shocked
Лека нощ и сладки сънища!

# 55
здравейте ,тука ли сте айде да пием по едно      имам малко време Laughing

# 56
  • Ямбол
Здравейте милички,чета набързо тук ,че има неприятности,дано се на,ери правилното решение и да не страда детето.
Нас днес не ни изписаха понеже я хвана жълтеница и стои сега под лампа от 12 до 15 часа.
Утре преди обяд ще и вземат кръвна проба за билирубин,и ако е спаднала,ще ни изпишат утре към 13 часа,ако не в понеделник.
Ох толкова ми е криво,така се бях настроила днес да се приберем вече удома.
Другата мама ги хвана вчера жълтеницата и днес ги изписаха,та съм сама в стаята ,а и в цялото отделение.
Но помолих д-р Славейков да пусне малко мъжа ми при нас горе след като ми я върнат.
Ще ви пиша отново като се приберем.

# 57
Ники не се тревожи ще се оправи,на една приятелка детенцето и го хвана така и си постоя в болницата ,но се оправи Peace.Знам какво значи да чакаш да се прибереш в къщи,на мен ми бяха казали ,че докато не сваля температурата ще лежа ,но като нямаше свободни легла ме изписаха с нея.
Пускам нещо смешно по повод Писмо от Дядо Коледа ,да ви развеселя малко Peace
http://nyamamideya.blogspot.com/2009/12/blog-post_17.html

# 58
Никид, бързо да ви минава жълтеницата и да се прибирате вкъщи Hug
А откога пускат външни лица в родилно? Аз като лежах във ВИП стаите за задържане преди 2 и повече години, никого не пускаха горе, умирах от скука.

Мария, сигурно не ти е лесно, далеч без детето, за бащата не се ядосвай, от това, че не се грижи за детето си губи и той...

# 59
Здравейте, мами!
мамаГали, благодаря за кафето!
никид, не се притеснявай мила, всичко ще е наред, утре ще сте у дома. На Гери жълтеницата беше по-гадна и ни държаха 10 дни в нашата държавна болница за някакви кръвни проби, вярвай ми бях изтерясала.. по това време в тая болница.. Laughing
Daya*, да, не ми е лесно, но всичко ще се оправи, вярвам го.. Simple Smile
Аз се прибрах от работа преди около 20-тина минути, викам си да ви прочета и после може би ще изляза малко да се поразходя, тук до квартирата, където живея има много хубаво паркче, мисля да се поразходя там Simple Smile
Колкото до бащата-слабо ме вълнува, сигурно ще го осъдя за издръжка, тъй като никога не си я е плащал.. Ще реша като се върна Simple Smile
Лек ден от мен, по-късно може пак да пиша.. (със сигурност де.. Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт