Ямболски чудеса

• 67 423
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Ето ме и мен,вече с извадени кончета Mr. Green.Леко ми са се зачервили двата разреза та пак ме облепиха.Славйков беше много внимателен както винаги.Услужи ми и с лепенки,щото аз не си носих.Ама от къде да знам,че ще ми потрябват.
НИкид,ако знаех,че  сте още там,щях да накарам док да ме доведе да ви видя.Говорих ме си за една друга пациентка,ама за теб бях сигуна,че вече сте в къщи и дори не си направих труда да питам ooooh!.Еее,така ме е яд сега.А ти не се коси,че ще сте там още някой друг ден.Важното е да сте здрави като се прибирате у дома.Нека сега там всичко си мине по реда.

# 61
  • Ямбол
Е АЗ за късмет пък успях в стаята да хвана нет,не знам за колко време де.

Тук вече няма ВИП СТАИ, а горе качва д-ра само с негово позволение и не на всеки човек.
Сега сме си самички двете и ще си говорим с татито по скайпа.

# 62
   честит първи сняг момичета ,не знам вашите деца как се радват ама моето полудя от кеф  bouquet

# 63
  • Ямбол
Честит Първи сняг наистина.
Нас ни изписаха вчера на обяд.Прибрахме се,вчера снимахме първата ни баня с тати.Малката е много кротка и не плаче въобще,дано е така и за напред.

# 64
  • Ямбол
Ники, жива и здрава да е Деница и само да ви радва   bouquet

# 65
Много се радвам че сте се прибрали с малката принцеса  newsm07
А ние днеска официално пратихме по пощата писмото до Дядо Коледа и сега ще чакаме отговора,миналата година го полуихме до десетина дена,да видим тази година кога ще дойде santa2  madnoel

# 66
  • Ямбол
Благодаря за пожеланията ви.
А mamagali_vanko   ,на какъв адрес пращате писмото  Laughing

# 67
Здравейте!   bouquet Аз не съм писала във вашата темичка, защото не съм от Ямбол, но сега имам нужда от вашата помощ (надявам се да ми помогнете Rolling Eyes ). В неделя съм на сватба в Ямбол и бих искала да си направя там някаква по-официална прическа. Ако имате добри впечатления от някой фризьорски салон, моля да ми дадете някакви координати, може и цени, работно време, телефон, адрес, кой каквото се се сеща. Благодаря ви предварително и се извинявам, че така нахлух Blush

# 68
Никид,добре дошли у дома с Деница  bouquet.Браво на таткото,че се включва Wink.Къпането е едно от най-стряскащите неща,с които се преборват младите родители.Дали водата ще му хареса на бебето,как да се хване най-добре малкото човече....Радвам се,че е кротка.Дано все така ви помага в отглеждането си Wink.

Мамагали_ванко,мъника,какво ще очаква да му донесе Дядо Коледа?Ние ще очакваме,тротинетка,ама по-яка,да не се счупи набързо като старата.Самолет,който лети с дистанционно,и голям пъзел.Само се смнявам,че самолета при първото срещане със стената или тавана ще му се види сметката,ама то сега всичко е еднодневки ooooh!.

# 69
Сетибети,мога да ти предложа два салона,които се намират в центъра на града.Салон ''Линия''-046 66 64 64.Правят прически,грим,маникюр....работят добре,но скъпо.Скоро се подстригвах при тях.Мога да кажа,че почти само обиране на върхове и освежаване на прическата(съвсем леко намаляне) 15.00лв.

Салон ''Стил''-046 66 10 71;0884 06 69 41.Също предлагат грим,маникюр,прическа..Аз от тях съм по-доволна.Правят това,което ти желаеш.Дават съвети,но не налагат мнение.Работят на по-сносни цени.Лятото си правих прическа за сватба(но,не булка) 20.00лв.

Нядявам се да съм те ориентирала поне малко Wink.

# 70
Ники на плика пишем само  ,,до Дядо Коледа ,джуджетата и снежанка,,  и получихме отговор от някой служител на пощата най-вероятно,но Ванко си мисли че е от Дядо Коледа и много се радва,цяла година си го вади и му се кефи.Тук във форума има тема за писмата,там има направо адреси до Северния полюс   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533079.0
http://www.az-deteto.bg/vsitchko-za-koleda/5003/view.html   може и тук ,този сайт е много интересен ,но малко ще трябва да поотфръкнете Wink

viviqn смях се като четох желанието ви,ами ние поискахме змия Shocked,на лунапарка който беше дошъл в Ямбол ,стреля на стрелбището и си поиска дървената змия ,която беше изложена.И като му щукна, че искал и за коледа змия Laughing,и с баща му открихме една плюшена миналия месец и сега го побутнах да пишем плюшена ,защото Дядо Коледа ще му е по-лесно да я направи.И така това ще да е  Laughing

# 71
Ние вече сме имали такава.Дълга е почти колкото него.Купувахме я от карата.Една такава зелена на черни петна,и вече е изкормена Rolling Eyes.

# 72
setibeti салон ДЖУЛИЯ в центъра на града правят хубави прически, но е скъпо.. И маникюр, слагат изкуствена коса и др. услуги.. Simple Smile

# 73
  • Ямбол
Момичета може да се възползвате от промоциите в 1 магазин 1001 стоки мисля ,че беше.Нещо като 1 лв магазините.Около ОМВ ако се ориентирате.
Или друго напътствие, от Вилтона който е там,завивате към пазарчето,там има 1 бебешки магазин със стълбички,до него магазин за кафе и малко по нагоре е този с промоцията 20% намаление,до него е друг за плочки и стрителни материали мисля.
В магазина предлагат много украси,домашни потреби сервизи,дрехи,обувки,играчки.
Аз днес много харесах 1 музикална играчка с клавиши,пее,свири и издава животински звуци,само за 5 лв.

# 74
Ники, много ме радваш! Аз като родих, първите няколко дни не можах да си покажа носа навън (хем беше лято - но просто бях абсолютно сама, мъжът ми още на на четвъртия ден беше на работа и нямаше и за 5мин кой да постои при бебето), а ти вече си се разхождаш в студа.  Сигурно има кой да помага за Дени (така ли и казвате галено?) и можеш да я оставяш за малко.  Hug Още ли е такава кротушка? Добре ли суче?

setibeti, ако още търсиш фризьорка, пиши ми да ти дам координати на лични - моята дългогодишна фризьорка, при която продължавам да си ходя,когато си идваме до Ямбол, е доста търсена за сватбени прически.

Общи условия

Активация на акаунт