Ямболски чудеса

• 67 429
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Amorevole ,малката Дени,наистина е кротушка,просто не се усеща,че имаме бебе у дома.
Спинка кротко в кошарката,ато се събуди гледка,после измяуква да се обади,че е гладка,суче после будува кротко,умихва се много и пак заспива.Като стане време за къпане и при събличането почва да трепери от страх,татито от страни я духа със сешоара,смях.
Имам много кърма,само проблем ми е,че помпите не ме цедят ,колко  и какви ли не пробвах,засмукват,правят вакум ,изчеждат 2-3 пъти и после не тече мляко,а се цедя на ръце,че шурти постоянно от мен,зразила съм много вече за напред.
Баба ми и свекърва ми са около нея като се налага да ги викна за помощ,излизаме с мъжа ми по задачки,днес имах огромно желание да я изкараме за малко,но тати се страхува да не се разболее.
Толкова е малка,като кукла,всичките ми малки дрешки са и големи,в чудо се виждам какво да и облека,горе все и е открито край вратлето и е широко,чорапките и се изхлузват в ританките,памперси 1 номер са и големи,уж е нормални кг,а всичко и е голямо.

# 76
Ники, дано и занапред е така. Наслаждавай се сега на кротко и спящо бебе. Малките бебета не обичат да са голички, затова е разбираемо, че потреперва преди къпане.
Нормално е да имаш доста кърма в началото, подплънките за кърмачки много ще ти помагат да не си помдокряш бельото. Обикновено след време се нормализират неща, но е индивидуално кога точно. 
Каква помпа имаш? Да не би неправилно да я ползваш? Не е необходимо да изцеждаш по много, освен ако нямаш нямаш някакъв дискомфорт (малко изцеждаш, колкото да не усещаш напрежение - защото прекомерното цедене подава сигнал на организма ти, че е необходимо да произвежда още кърма - т.е. колкото повече суче бебето и ти цедиш, толкова повече кърма ще правиш). След няколко седмици обикновено се нормализират нещата, защото организмът ти се нагажда да откликва на нуждите на бебето.  Hug

setibeti, пратих ти ЛС.

# 77
Ники  Amorevole  е права не се цеди много с идеята да ти тече по-малко кърмата,по-добре е да тече,защото така се освобождава напрежението в гърдите.На мен и капка не ми пускаха и ставаха постоянно на камък,вдигах температура,абе сложна работа ooooh!

# 78
  • Ямбол
Ползвам подплънки и сутиен за кърмачки.
Помпа имам на Медела,съседката ми я ползва и остана страшно доволна,но аз като започна да се цедя цръква няколко пъти в началото и после нищо не пуска,а прави хубав вакум.
Взех си и от тези като спринцовка които са,пробвах и тези помпещите се с маркуче и накрайник като за апарат за мерене на кръвнно.НЕ И НЕ става.
Пред друга мама правихме опити-не,и така само на ръце успявам да цедя.Не се цедя рекалено много ,а само за да ме облекчи тежестта.

# 79
Някой гледа ли ,,Пълна лудница,, hahahaЖорето,Марчето и маааа Бошка в едно легло--------Марче не вдигам самолета,ще питам мааа Бошка-чувам ,чувам маме ,на ти микички с мас да се подкрепиш Joy hahaha

# 80
Здравейте момичета! Нахлувам в темата ви с молба за помощ!
Поканени сме на сватба в Ямбол  на 19 12 2010, и понеже щерката не понася пътуването се налага да тръгнем ден по рано!
Молбата ми е да предложите хотел със що годе нормални цени и условия! Тържеството е хотел Каблие, ни там за двойна стая ни искат 80 лева!
Благодаря преддварително

# 81
Здравейте момичета! Нахлувам в темата ви с молба за помощ!
Поканени сме на сватба в Ямбол  на 19 12 2010, и понеже щерката не понася пътуването се налага да тръгнем ден по рано!
Молбата ми е да предложите хотел със що годе нормални цени и условия! Тържеството е хотел Каблие, ни там за двойна стая ни искат 80 лева!
Благодаря преддварително
не съм наясно с хотелите ,но по имената им мога да ти предложа ти да ги разгледаш
http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0 … -Bulgaria-956-bg/

http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0 … -Bulgaria-919-bg/

http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0 … -Bulgaria-957-bg/

http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in-%D0%A5%D0%BE%D1%82%D0 … Bulgaria-1097-bg/   това е хотела в който ще бъдете
дано ти послужи информацията за нещо Peace

# 82
mamagali_vanko благодаря Много

# 83
mamagali_vanko благодаря Много
моля,абе те наистина са много скъпи да им се невиди ,все едно сме някакъв курорт,за нашия беден град ooooh!

# 84
Здравейте мами,аз съм отскоро в Ямбол от 6м бременна съм 32г.с тоест скоро ще си имаме бебче,пиша ви понеже не познавам много хора  тук освен приятелите на мъжът ми и много бих искала да се запозная с други мами живеем в Каргон но това е само за уточнение .

# 85
  • Ямбол
julianas72
Добре дошла в Ямбол и в нашата темичка.
Май ще ни върви в темата на нови бебчета.
Аз също съм от Каргона и родих преди 11 дни.
Ще се радвам да си пишем,сподели ако желаеш нещо повече за себе си,за бебчето-какво очаквате,къде ще раждаш,при кого,кой ти е гинеколога...каквото се сетиш.Мойе и на лични да ми пишеш.
Как сте другите момичета,пак сте се кротнали и замълчали нещо.

# 86
Радвам се за малката принцеса да ти е  жива и здрава!По принцип съм от Пловдив и там си водя ж.к засега сме решили в Пловдив да раждам но напоследък чуваме много добри отзиви за Сливен и по конкретно за др Михайлова, очакваме момченце термина ми е на 14.02.2010 но нали знаете че като се влезне в 9 се чака всеки ден.Отскоро съм тук и не мога още да свикна ако трябва да съм честна,но сега нямам време да мисля за това мисля че с времето ще стана достойна Ямболийка Laughing

# 87
julianas72, мила, добре дошла в отбора на Ямболийките Simple Smile
14.02 е прекрасна дата, деня на влюбените, бебо може да ви е подарък за този ден.. Simple Smile
никид, мила, как си, добре ли сте с бебка, слушка ли Simple Smile
При мен едно и също.. от работа в къщи и така.. Simple Smile

# 88
  • Ямбол
Добре сме,много ни слушка,тфу тфу тфу.Дано е все такава послушанка.

# 89
Благодаря за топлото посрещане!Земата е така на работа в къщи и все едно но идват празници нека се усмихнем повече!За датата съм много щаслива понеже с таткото имаме годишнина на 13.02 ,но аз мисля че по рано ще се случи събитието вече започнах да гнездя както се казва Grinning
все нещо оправям нареждам пера гладя бебешки неща от суеверие нищо не сме купили но получихме доста неща от една приятелка която има син на 1.4г и тях оправям.

Общи условия

Активация на акаунт