Ямболски чудеса

• 67 511
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
Наистина е много приятна подготовката около малкото човече.Ние си закупихме абсолютно всичко за беба още към 6-7 месец.Имаме дори и нужните неща за година напред-проходилка,столче за хранене,бънджи,стол за кола.от нетърпение все се чудехме какво още да вземем. Simple Smile

# 91
julianas72, добре дошла!!!
Аз си имам едно февруарско слънце вкъщи. Спомням си, че много се надявах, да не родя на 14.02, преди това и на 02.02. стисках Grinning

Ники, честита нова линийка Wink Много е хубава Simple Smile

# 92
Да сте живи и здрави радвам се че си пиша с вас понеже отскоро съм тук и нямам почти никакви познати и това ми тежи често, сега вече ще имаме доста приятели и за разходка и за игри.

# 93
julianas72,добре дошла и от мен.Дано ти помогнем да се адаптираш към новата обстановка.
За Михайлова и аз съм чувала добри отзиви.Имам позната,която беше с рискова бременност,но док.,докара нещата до успешно нормално раждане.Майката е с един бъбрек,и като научиха,че е бременна,тук, решиха,че веднага трябва да се махне бебето.Сега мама и бебка се гушкат щастливи.А за ранното приготвяне за бебето и аз съм ''ЗА''.
Никид,честито нова линийка.Много ти отива Hug.

# 94
Благодаря за топлото посрещане!

# 95
Здравейте момичета,как сте.Ники казва че при тях всичко е нормално с бебка Hug,Мимка че е все една и съща,а си имаме и нова съфорумка  julianas72 -здравей и добре дошла и от мен.
Сегаа при мен имаше нещо интересно и това беше рожденния ден на сина ми ,станахме на 5г,и както казва той,,вече съм голям мамо Laughing,,Монго ми се иска да ви покажа каква торта му направих,и мъжа ми какво му направи за подарък от нас,дано не ви досаждам ,ако е така казвайте да удрям спирачката Laughing
    новото ни легло(децки кът)къщурка Peace

# 96
  • Ямбол
Здравейте на всички.
МАМА ГАЛИ,Честит ти рожденник,да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Нека расте и става още по-голям.
Тортата е прекрасна,сигурна съм ,че детенце е останал много доволен.

# 97
Ники мерси Peace
ако някой се чуди защо няма скайп  (някой вече знаят,но..) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551723.new#new

# 98
Maма Гали, направо ми скри шапката, много ефектна торта  bouquet
Да ти е живо и здраво момчето!!!
А леглото наистина ли мъжът ти го направи?
Страхотно е, явно сте доста сръчно семейство. Гладни няма да останете Wink

Аз вече имам скайп, но почти нямам приятели онлайн Simple Smile

# 99
Daya*   мерси многоооо,наистина той го прави ,това му е професията обзавеждане от всякакъв род.И за тортата ти благодаря ,толкова се старах Blush
А за скайпа уж на моменти имам,после не ми се получават съобщенията ooooh!луда работа

# 100
Здравейте и от мен!
mamagali_vanko ти си правила страхотни изкушения, много е хубава тортата, сигурно е била и мнооооого вкусна. А за легълцето-прекрасна идея, той е още малък и сигурно му е много забавно Simple Smile
никид снимката на линийката ти е много сладка.. Simple Smile
Колкото до скайп-аз не съм влизала, незная дали тук е имало проблем, но сега влязох и всичко е О.К Simple Smile
Желая ви успешен ден и приятни приготовления за Бъдни вечер! Simple Smile

# 101
мерси Мимка  направо не слиза от него ,голяма игра,а ти сама ли ще караш там празниците,сигурно ти е много мъчно Sad
Ники  това ще е първата ви коледа заедно,помня и нашата първа коледа точно на 24 ни изписаха и бях много развълнувана Hug
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИчКИ дано Дядо Коледа донесе на всеки каквото си е пожелал santa2 People Santa Nature Snowman

# 102
  • Ямбол
Ах не знам заради празника,че всички са си у дома на компютрите ли,но цял ден нямаме нет.
Исках да пожелая на всички весели празници.
А за нас определено ще са най-щастливите.

# 103
  • Ямбол
Честито Рождество Христово и весела Коледа!
Здраве,късмет,спокойствие и благоденствие за всички!
Обичайте се!
Ние днес направихме първата дълга разходка с количка,времето е много хубаво,слънцето пече,малката много и хареса,заспа още като я сложих в количката и се събуди като се прибрахме и спря бутането.
Беше страшна лудница и навалица от хора,но измежду всичкия народ още ми е чудно как успя да ме разпознае случайно 1 мама от тук,виждала ме само на снимка- Amorevole,викна ми дори по име,много се зарадвах и изненадах приятно.

# 104
Весела Коледа,и Честито Рождество Христово на всички!

Никид,Деница е стахотна джуджанка Hug.

Мамагали-ванко,тортата на малчо е както винаги ''уникална''.И таткото се е справил-перфектно Peace.

Общи условия

Активация на акаунт