Имате ли скайп?

• 11 584
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мен новият скайп (5) ме кефи визуално повече от стария. Само едно оплакване имам, че не мога да видя собствения си статус/настроение/както му се казва под името си, а ми излиза в отделно прозорче, и то само ако го цъкна. Мога ли да направя така, че да ми излиза там където си излизаше преди?

# 181
Проблема със скайпа е бил много разискван...добре, че вече всичко е наред, иначе не знам какво бихме правили без скайп. Wink Wink Wink

# 182
  • София
иска да си върна старата версия, НО чета, че при някои не сработва. Може ли да ми дадете актуална информация ако някой си е върнал стара версия, след като искал не искал е update-нал новия скайп (ужасна тъпотия. Без да те пита и хоп с нова версия).

# 183
  • Русе
Няколко страници назад имаше обяснено как да се забрани ъпдейт-а и линкове към стари версии.
Аз самата нямах проблеми с премахването на 5-цата, смяната на 3 с 4 и забраната на ъпдейт-а.

# 184
Получих мейл с извинение от скайп и подарък кредит в размер на 1 евро Mr. Green
Друг късметлия,като мен ,има ли? Laughing

# 185
О, да! И аз получих, но не знам защо 1 долар, а не евро. Mr. Green
Не си помня точно наличността, но май 1$ бе превърнато в евро. Mr. Green

# 186
  • София
Няколко страници назад имаше обяснено как да се забрани ъпдейт-а и линкове към стари версии.
Аз самата нямах проблеми с премахването на 5-цата, смяната на 3 с 4 и забраната на ъпдейт-а.

благодаря, връщам се да чета  Peace

# 187
  • забравих си мисълта...
Ето и от мен един линк на стари версии на Skype.  Не съм чела цялата тема, извинявайте ако е споделян вече.
Аз ползвам стара версия 3.1.0.150, така че ако някой я иска, да ми пише на ЛС, ще му я пратя. Работи безотказно и не ми прави проблеми. Няколко пъти получавах съобщения, че ако не я актуализирам няма повече да функционира, но мина година вече и въпреки всичко функционира Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт