Имате ли скайп?

• 11 585
  • 187
  •   1
Отговори
# 165
" Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време."

Преди малко получих това съобщение...

Ха и аз го получих и се чудя поредния спам ли е или наистина да разпращам  Outta Joint

Точно неактивните акаунти няма как да затрудняват сървъра. Laughing

И моят тръгна, но имам само 5 онлайн контакта.

# 166
Не се връзвайте на подобни глупости!  Simple Smile СПАМ е

# 167
Аха, и мен ме налази.

# 168
Аз в момента имам.Simple Smile

# 169
Цитат
Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си

Добре, де, ако някой няма 15 абоната в скайпа си, какво правим, а....много странно съобщение... newsm78

# 170
Цитат
Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си

Добре, де, ако някой няма 15 абоната в скайпа си, какво правим, а....много странно съобщение... newsm78

Ще пратиш на някой два пъти...  hahaha

# 171
  • Русе
Има ли някои с по-нова версия, примерно 4, и да се е вързал? Тази 3.8 ми е ужасно смотана а 4-ката ми дава грешка при инсталирането  Thinking Иначе с 3.8 нямам проблем.

# 172
При мен 3.8 не иска да се включи.

# 173
Аз снощи за малко бях с 3.8, докато разбера, че проблемът не е при мен.
След това си върнах 5 - та и от днес следобяд имам скайп.

# 174
Имате ли скайп?
Да имам, и то цял ден Laughing
Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си.....
и аз го получих Thinking

# 175
с 3.8 съм и нямам никакви проблеми. Днес компа беше включен цял ден, иконата беше зелена и не съм усетила проблеми  Thinking

# 176
  • София
Пак ми се развали. За малко ми прекъсна нета, и като се оправи скайпчо беше умрЕл Laughing

# 177
  • Варна
Моя пак се е затворил сам  Rolling Eyes Дори иконата я няма...

# 178
  • България-Швейцария
Моят е ОК засега.
Между другото, използвах случая със затъмнението и разкарах всички самоволно инсталирали се по-нови версии от компютрите, с които работя и сложих навсякъде една допотопна 3.6.0.248, много ми е добре с нея.
Другите, при всичките им екстри така и не можах да ги възприема, може би защото съм често в command-prompt прозорец и непрекъснато изскачащите alert-и страшно ми пречат.

# 179
 Аз съм последната 5.0 и имам от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт