Имате ли скайп?

• 11 592
  • 187
  •   1
Отговори
# 150

И да си имаме, всичките ни приятели трябва да имат?

Опааа, от 10 минути съм в зелено, да видим докога newsm78

# 151
Ами ако ви е важна комуникацията, не виждам разлика чрез каква програма комуникирате, нали това е проблема?

# 152
http://www.oldapps.com/skype.php?old_skype=76, ей от тук си свалих 3,8 и вече имам Скайп. МаНка им, новата версия прави проблема според мен.
Благодарско   bouquetтръгна и при мен.

# 153
  • Русе
Може ли линк към по-стара работеща версия?

От тук дръпнах 3.8 http://skype-now.com/skype-3-8/

# 154
Аз съм с някаква стара версия,но постоянно ме дава като вписващ се.

# 155
Кога,казахте е погребението?  Crazy

# 156

Що` , моя от два часа диша/без реанимация на стари, нови версии/.
       Виж, за бъдещето немога да гарантирам. Flutter

# 157
  • България-Швейцария
И аз имам вече, контактите ми също се събуждат Grinning
Възродихме и QIP-а, де.

# 158
  • София
QIP-а е класика, най-хубавата IM програма. Еххх.... И бъгове не ми даваше, и имаше някои функции които скайпа няма, а за графичния дизайн да не говорим... Аз до последно си я държах, до миналата година, докато и последният ми контакт не се отказа от него. И се наложи да мина към бъгавия, грозен скайп...

# 159
ехххххххх , и аз най-сетне да се включа в скайп.......... newsm44

# 160
Брех, и моя взе, че тръгна, най накрая, не, че го ползвам активно напоследък, ама все пак...чувствам се по добре като знам, че мога да влезна и да го ползвам... Peace ... И голяма част от абонатите ми също са активни... Flutter

# 161

Е тъй или иначе жито ще се яде.  Mr. Green

# 162
  • Плевен/София
" Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време."

Преди малко получих това съобщение...

# 163
Не му обръщай внимание. Такова чудо съм получавала поне пет пъти за 2 години, и нищо подобно не се е случило. Hug

ПП Спам е. Hug

# 164
  • София
" Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време."

Преди малко получих това съобщение...

Ха и аз го получих и се чудя поредния спам ли е или наистина да разпращам  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт