Имате ли скайп?

• 11 585
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
  • UK/София

Явно БГ пак ще е последна.Скайпът ми рабори без прекъсвания от 7ч. сутринта.

# 136

Явно БГ пак ще е последна.Скайпът ми рабори без прекъсвания от 7ч. сутринта.
най- вероятно,понеже и по бтв новините казаха че проблема е отстранен,а всъщност аз поне още нямам скайп

# 137
  • Русе
Преинсталирах Скайп-а със стара версия и нямам проблем. 4-ката не ми я зарежда въобще. Към 9-10 часа имах малко "тука има-тука няма" но му мина бързо.

# 138
Преинсталирах Скайп-а със стара версия и нямам проблем. 4-ката не ми я зарежда въобще. Към 9-10 часа имах малко "тука има-тука няма" но му мина бързо.

Може ли линк към по-стара работеща версия?

# 139
Аз току-що и най-новата инсталирах, но без резултат. Rolling Eyes

# 140

Може ли линк към по-стара работеща версия?
baby_neutral

# 141
http://www.oldapps.com/skype.php?old_skype=76, ей от тук си свалих 3,8 и вече имам Скайп. МаНка им, новата версия прави проблема според мен.

# 142
# 143
Аз не виждам никакъв смисъл в това да си инсталирам стар скайп, за да проработи - за какво ми е скайп като приятелите ми пак няма да имат?
Ще чакам да го оправят, дано е по-скоро...

# 144
Като коледни елхи сме с този Скайп. Току що светнах за малко в зеленко, сега съм пак в сивичко... Party

# 145
  • Пловдив
Според мен не е до нова версия и стари весрии. Снощи инсталирах стари версии до безкрай - не проработи никоя. Сутринта свалих една от четворките, защото е с външния вид, който ми допада, и тя светна вече. Но дори и със стара версия, тя също дава проблем отвреме-навреме. Все пак обаче част от абонатите ми светнаха вече в зелено

# 146
Аз не знам да е от версията,  с най - стария съм, но имам на линия и абонати с нов скайп.

# 147
  • Насред хаоса
Като коледни елхи сме с този Скайп. Току що светнах за малко в зеленко, сега съм пак в сивичко... Party
Laughing И аз така. Сутринта едвам се включих, после сглупих да изляза и оттогава не мога да вляза пак.  #Cussing out

# 148
ICQ нямате ли си?

# 149
Не мога да разбера защо постоянно се говори за ICQ като темата е за скайп?

А има ли някой като мен, който от снощи не може да се логне? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт