Имате ли скайп?

• 11 805
  • 187
  •   1
Отговори
# 120
При мен преди малко светна и още имам.Гледам обаче абонатите си и тези ,които са на линия често изчезват после пак се появяват.

# 121
  • Пловдив
При мен тази сутрин светна в зелено. На два-три пъти посивя за няколко минутки и пак си зеленее след това. Но ми се появяват само 3-4 приятели на линия, а обикновено повечето светят почти денонощно. Освен това им липсват и настроенията от профилите. Не съм пробвала да пиша на някой, но едва ли ще получа отговор

# 122
  • София
Айде, айде, бабите ви все скайп са използвали. Laughing Имаше време, когато ни интернет, ни джиесеми имаше, пък добре си живеехме.  Joy

Сега чакам да падне и фейсбук...  Mr. Green Joy

# 123
Абе,  гадничко е тъкмо си писах с една приятелка и се чудех що не ми отговаря ,а то явно й изчезнал скайпа. Wink
Иначе,въобще не съм зависима от него, много рядко се сещам да го пусна, точно защото някои хора нямат работа и започват да ми пишат непрекъснато.
Сега пак имам скайп, ама вече няма смисъл, разбрахме се по телефона. Laughing

# 124
явно окло 10ч доста хора сме имали за малко,така като чета тука,и после пак нищо

# 125
  • на пистата
И аз имам скайп. Това, което ще направя е да си запазя абонатите. Опитвам се да ги прехвърля в oovoo, но се прехвърлят само тези, които са онлайн.
защо искаш да ги запазиш...да не би да се изтият ли...кажи как става да го направя и аз

# 126
И аз нямам от снощи скайп, и аз не предполагах, че съм толкова зависима от него  ooooh! искам си скайпчето вечеееееееееееееееееееееееееееее  Shocked

# 127
Моят се оправи и от около половин час си работи нормално  Grinning

# 128
  • Пловдив
Сутринта имаше от 8,30 до към 10,30 и след това - цък. Точно ми трябваше да пратя едно файлче на колежката #Cussing out Добре, че има мейл.

# 129
  • Бургас
Значи не е прецакан само моят... Mr. Green

# 130
нямам скайп от вчера към 17 часа и до момнета съм без него.Чета че ще става платен има ли нещо вярно какъве  този ужас smile3511

# 131
  • Бургас
Моят преди малко се оправи уж, да видим до кога.... Mr. Green

# 132
  • Разград-София
нямам скайп от вчера към 17 часа и до момнета съм без него.Чета че ще става платен има ли нещо вярно какъве  този ужас smile3511

Ей затова си ползвам основно ICQ ,винаги нещо не е наред със скайп и сега  ако наистина го направят платен (въпреки че ме съмнява доста това) ,просто не си заслужава да се ползва.
Има достатъчно алтернативи ,въпрос на време масата народ да се научи да работи с тях . Peace

# 133
От снощи до днес имах скайп точно 2 мин. #Cussing out

# 134
Skype Sorry to those of you who have had problems signing into Skype today – more details here   Skype Thanks for your continued patience while we get everyone back online – sorry especially to those of you who are still waiting
преди 4 часа  Joy  Kato niama Skype,ima OOOVOOO! Party

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 12:54 от dannyangel

Общи условия

Активация на акаунт