Ямболски чудеса

• 67 598
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • Ямбол
setibeti,аз принципно не си падам по котките,но това е много сладко пухче

# 571
  • на Дъждовен остров
Супер бандит си имаш  Grinning

# 572
Сетибети, страхотно жилище. мезонет ли е? Или къща

# 573
sas3, мезонет е, в София. Сега след като го направихме ни идват сякаш по-добри идеи за разположение на стаите и обзавеждане, ама свършило вече.

# 574
Сетибети, след някоя година, като ви поомръзне ще почне да попроменяте. Ти в София ли живееш?

# 575
Да, в София, а в Ямбол имам свекърва  Crazy

# 576
  • на Дъждовен остров
Да, в София, а в Ямбол имам свекърва  Crazy

Значи сте се изнесли на 316 км от свеки Grinning 

# 577
олеееее свекърва. Едва ли тогава ще идваш с желание в Ямбол Wink
Тея, а ти в момента в Ямбол или Лондон си?

# 578
  • на Дъждовен остров
Аз съм от Ямбол, но съм в Лондон.  Днес съм леко антисвекита, така че замълчавам  Laughing Mr. Green Laughing

# 579
Здравейте на всички!
Добре дошли на новите мадами! Simple Smile
Никид, хубава ваканция сте си направили! Simple Smile
Темата наистина е запустяла!
Аз се изгубих по разбираеми причини, бях се преместила на Крит, но имах доста неприятна случка и се наложи да водя дела, сега съдилищата излизат във ваканция и делото ще се проточи, но човека няма да остане ненаказан Simple Smile (надявам се). През това време мисля да взема малката при мен, малко на почивка и на спокойствие, че тя много се измъчи. Не исках да разбира, но у нас скрито покрито нямаа!  #Cussing out  А и завърши с хубав успех-5.65 Simple Smile Иска да кандидатства в нашата гимназия ''В. Левски'' с биология и опазване на околната среда, дано да има хубави оценки, защото баща ми много искаше да бъде лекар, след това искаше брат ми, после аз, но нито един от нас не стана.. Имам си надежди за нея Simple Smile Доста се отплеснахх.. Simple Smile
В крайна сметка пак се върнах в Атина, нямах излишни пари за адвокат, но тука си има закони, не мога да си премълчавам. Няма работа (или поне не толкова, колкото имаше миналата година) тука направо се избиха с тези стачки.. Колата ми се развали, трябва да давам 500 евро да я оправам, за това ще се върна с автобуса, после ще се върнем с колата. Мисля и майка да взема, за да може да гледа детето.. не мога един месец да не ходя на работа, трябват пари.. Simple Smile
Майка и тя се разболя-някакви паяци и пердета има по очите си.. Какво ли не и казаха, накрая-отлепено стъкловидно тяло.. После пък стойностите на черния дроб АСАТ и АЛАТ били 450.. Трансметил или болница, но тя не искала, за да не пръскала пари.. Едвам съм я убедила да си купи лекарствата... Те я бяха заразили в нашата болница с хепатит Ц, когато лежала за пилеонефрит (май така се пише), сестрата изваждала абоката от джоба си и го забърсвала и това било.. Даже не били опаковани, ама... Това е нашето здравеопазване... Simple Smile
Как вървят нещата при вас? Никид, малката кой знае как е пораснала Simple Smile
Виви......? Ти как си, как върви лечението при вас?
Виждам една бременна дама тука.. Лека бременност желая на Т_е_А!
Сетибети, много готина котка! Аз обожавам животни, но не мога да се навия да имам у нас, защото майка ми доста се разболя, а детето... един ден ще и омръзне....... Simple Smile
Аз се олях с писането, но като не пиша с месеци... Simple Smile Лек ден от мен! Simple Smile

# 580
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой добър гинеколог за ЖК в Ямбол,във форума прочетох добри отзиви за д-р Янчева,къде се намира кабинета и? Аз в момента съм извън страната,но като се прибера след 1-2 месеца в Ямбол,трябва веднага да си избера лекар за ЖК,затова искам да проуча предварително. Лек ден на всички.

# 581
В Каргонската поликлиника, на втория етаж се намира кабинетът на д-р Янчева.

Ехооооо, къде се изгубихте всички?

# 582
  • Ямбол
kati0578, аз отново ще предложа прекрасния за мен лекар д-р Славейков,доста съм писала за него из темата.
Ние след Израел отидохме на море и след 2 седмици отново сме на море.Иначе растем,слушаме се и хубавеем.

# 583
И ние ходихме на моренце,другата седмица заминаваме за Родопите,май ще си пишем повече на есен с ,,песен,, Wink
Иначе ви проверявам от време на време но като  не пишете,не ми се драска сама Laughing

# 584
Здравейте!
Много хубаво, че ходите по моренца и планини! Simple Smile
И аз в сряда ще си имам дъщеричка, но не аз ще ходя при нея, а тя ще дойде при менн Simple Smile
Другата новина е че племенницата ми е бременна в 3-ти месец. Simple Smile Този път всичко е наред Simple Smile 2 месеца след аборта е забременяла. Била е за задържане, но вече няма нищо сериозно. Никид, даже един от докторите е бил д-р Славейков, наблюденията и са добри от него Simple Smile
Радвам се, че всички сте добре! Прегръдки и целувки! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт