Ямболски чудеса

• 67 568
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
maria_80,много е хубаво с мама,осъзнавам истинската майчина любов,акакво е да са разпокъсани,независимо на каква възраст.И аз съм далеч от мама,но нали и бяхме на гости.
Е,тя се радва повече на бебка,но ние ги правим щастливи.
радвам се за племенницата ти,дано и за напред всичко е доброи на финала,да не забравиш да съобщиш за събитието.

# 586
О, не, определено няма да забравя! Simple Smile То ще е февруари 19-20.. Сега искаме да знаем дали е момиче или момче, но чаак в 5 месец.. Simple Smile
Наистина си е гадно да си далеч от любим човек, особено ако майка и дъщеря са разпокъсани, независимо дали в Гърция, Турция, Израел или дори София... Simple Smile

# 587
 Laughing

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 11:28 от Dream

# 588
  • Cambridge, UK
здравейте, търся шивач  който да ми поправи една кожена шапка
можете ли да ми препоръчате някой?
благодаря

# 589
  • Ямбол
Аз си давам шивашките неща за ремонт,срещу ку-ку магазина ,до татуйровките,бившето БНРП, там в блока надолу по стълбите,до фризьорския салон.
До Димчо Дебелянов училището,дано съм полезна.

# 590
  • на Дъждовен остров
Трябва предварително да ги питаш дали работят с кожа, защото машините са от по различен тип.  По скоро столчетата на машините.  Доста ателиета няма да се съгласят да поправят дънки или кожа, защото им разваляли машините.

# 591
  • Cambridge, UK
благодаря ви дами
предположих че машините са различни
сега ще ида да питам, ако не стане - като се приберем в сф ще я оправя

# 592
  • Монреал
Привет, мами!
Отдавна не съм писала, но е хубаво, че вие продължавате. Виждам, че има нови мами, с които не се познаваме. Децата поотраснаха и срещите секнаха, за жалост. Rolling Eyes

Ако питането за шивач на кожа е актуално все още, има ателие на Ж. Андреев, до Пазара. Носих си якето за смяна на цип, доволна съм от изпълнението.

Сега по същество Wink

Има ли желаещи да учат френски език БЕЗПЛАТНО?

Единственото условие е да работите на трудов договор /или да сте самонает/. Курса е по правителствена програма към Агенцията по заетостта и е в три нива, като се започва от първо. Учителката е от езиковата, къде ще се провежда не зная все още. Момичета, с наши приятели не можем да сформираме група от 6 човека, за да започне курса. Не ни достигат двама /2/ желаещи да говорят този красив език.  Simple Smile 
Повече инфо има тук http://training.az.government.bg/search/kk/
Пратете ми  съобщение, ако искате да учим заедно. Не печеля нищо от това, т.е. печеля само започване на курса, ако намерим още двама. Laughing

# 593
  • Ямбол
Здравейте на всички спотайващи се и  НЕпишещи в темата.
ДИМА.аз с удоволствие бих се записала да уча език,колко месеца  продължава и колко дни седмично и по колко часа е,че съм с беб е и ми е трудно,все още се кърмим.
Поне за Ларедут може да ми помогне  Wink
пиши като имаш инфо,навита съм .

# 594
Видяхте ли отсечените дървета в парка...сърцето ми се сви Cry. Знам,че ще посадят нови и се надявам да стане хубаво ама сега ми е много тъпо като виждам всичко това.

# 595
  • на Дъждовен остров
Видяхте ли отсечените дървета в парка...сърцето ми се сви Cry. Знам,че ще посадят нови и се надявам да стане хубаво ама сега ми е много тъпо като виждам всичко това.

Не сме ги видяли, ама гледахме по новините.  Нали не сме в Ямбол.  тези дървета ги садяха по време на Ленинските съботници и ние като бяхме деца.  След толквоа години решиха да изчистят на веднъж всичко, евала направо.  Пак някой е намазал от проекта.

# 596
Здравейте, ямболлийки! Включвам се и аз в тази приятна тема. Браво на този, който я е измислил. Аз съм мама на един 2 годишен малчоган, родена съм в Ямбол и тук  продължавам да живея. Харесвам нашия град и смятам, че със спокойствието си, той е едно прекрасно място да отгледаш детето си. Искрено се надявам да се развие и освен спокойствие, да даде на нас и децата ни  и повече възможности. Скоро ще се сбогуваме с поредното лято и ще посрещнем есента. Лично аз със смесени емоции. Иска ми се по - дълго времето да позволява да бъдем навън. Догодина ще бъдем и с нова градина. не съм ходила, откакто са започнали да събарят дърветата и каквато съм чувствителна по - добре и да не отивам. Имам приятелка, която прави оценката на проекта за ремонта на градстката градина, парк Боровец и площад георги Дражев. От нея знам, че по план трябва да стане хубава, пък и имаше нужда. Също щяло да има някакво съоръжение, което ще е прецедент за България дори, но ще го видим. И така, мили майки, колко ли пъти сме се засичали, на детската площадка, на някое кафе или на скамейка в градината, а не се познаваме!? но тук можем да се срещаме всеки ден и да обменяме всякаква информация, за това пишете. В наши ръце е дори бъдещето на нашия град!
Оставам винаги на линия!
До скоро!

# 597
  • Ямбол
iva_mamanagogo,добре дошла в нашата тиха тема,тук,доста рядко се пише,като гледам по-първите теми как са се изписвали,имали са дати с честитки за рожден ден,а тук е доста скучно.

# 598
Здравей, никид, благодаря ти за топлото посрещане. А вие, мами от Ямбол, защо не пишете в темата? Я погледнете другите градове, какви са активни. Ако продължавате така с никид, ще трябва да създадем тема " нищо не се случва в Ямбол "  Grinning.
Много ще се радвам, ако успея да заразя някого със собственият си ентусиазъм. като гледам старите теми за нашият град, наистина е странно, че тази темичка не се радва на такъв интерес. Смятате, че няма за какво да говорим. да ви дам няколко идеи като за начало.
Къде извеждате децата си на разходка? коя детска градина предпочитате? Какво мислите за манталитета на ямболлиеца? На какво най - много държите да научите децата си? и темите могат да бъдат много други. Ако всяка от вас си измисли поне една такава мини темичка, ще има да говорим. Хайде тук наистина можете да намерите приятелки - съгражданки.
Отговорете ми!

# 599
Привет, мами!
В една от старите теми бях писала, но беше доста отдавна. Аз съм мама на две принцеси - Мария на 15 г. и Александра на 5 г. По образование филолог, по професия - сервитьорка. Но работата ми харесва, а и колегите ми са страхотни!
Колкото до парка - бясна съм! То е ясно кой ще се облажи от проекта... Яд ме е, че няма никаква прозрачност... А това да се секат дървета в парка, за да се отвори място за паркингите, е меко казано, тъпоумие!
Днес започва бирфестът в парка - ще ходите ли?

Общи условия

Активация на акаунт