Ямболски чудеса

• 67 557
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Ямбол
Сутрин към 11 часа и/или следобед към 6. Поне веднъж на ден се разхождаме в парка. Ако искаш, никид, пиши ми на ЛС.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 20:30 от Майола Бени

# 631
  • Ямбол
Майола Бени,е на бас коренно ни се разминават режимите.
Моята кукла спи до към 10,будува половин 1 час и става крива,че отново и се спи и така до 13 часа.
Излизанията ни ,ако нямам ангажименти са след 14 обикновено.
Ние излизаме с мъжа ми към центъра,а от скоро сме по семейно на разходка с колелета,малката е на столче седалка  зад баща си.Докато е все още хубаво времето обикаляме,минаваме и край парка.
Вечер пък към 18 часа съм вече с престилката в кухнята да готвя.

# 632
Момичета нали споменах ,че карам шофьорски курс,вчера ми беше изпита за листовките и го взех с 2наказателни Party,много съм доволна.
Искам да попитам някой от вашите деца да учат в Кирил и Методи,и конкретно за една госпожа ,която ще води първи клас другата година-Спаска Найденова.Понеже искат още от сега да заявим за първи клас и го записах при нея на свободен принцип.Не познавам никоя от тях и ми се ще да чуя някое мнение,ако я познавате Peace
Здравей, ще се включа като човек, минал през това училище. На мен класна ми беше Монева, но Найденова се слави с това, че много обича децата и много помага Simple Smile За инфо - сега съм 12 клас, така че са от тогава наблюдения
Много ти благодаря,по-хубаво нещо не можех да чуя Hug.Аз търсех учителка ,която да е спокойна и добра с децата,много ти благодаря Peace

# 633
Здравейте момичета ! Налага ми се да бъда за няколко месеца в Ямбол. Интересувам се дали има детска кухня, как се ползва и най- важното е мнението ви за нея.Ще ми бъде полезно всякаква информация.Благодаря ви предварително!

# 634
Здравейте момичета ! Налага ми се да бъда за няколко месеца в Ямбол. Интересувам се дали има детска кухня, как се ползва и най- важното е мнението ви за нея.Ще ми бъде полезно всякаква информация.Благодаря ви предварително!

Има във всеки квартал,преди когато я ползвах бях доволна най-много от 3група(за по-големите деца).Подробностите за изискванията ще оставя на Никид да ти ги каже ,понеже те сега взимат кухня(така мисля) и нейната информация ще е най-точна Peace

# 635
  • Ямбол

mamagali_vanko,нашата кухня е единствено кърмата Simple Smile
малката само кусва по 2-3 лъж.от храните,далеееч сме още от кухни.Но майките около  мен,които са на кухни са доволни.Има във всеки квартал.
sny
Само знам,че трябва да си носиш документи,които се подават и се чака одобрение около 1 седмица,така,че ако може някой да ти свърши това предварително е добре.

# 636

mamagali_vanko,нашата кухня е единствено кърмата Simple Smile
малката само кусва по 2-3 лъж.от храните,далеееч сме още от кухни.Но майките около  мен,които са на кухни са доволни.Има във всеки квартал.
sny
Само знам,че трябва да си носиш документи,които се подават и се чака одобрение около 1 седмица,така,че ако може някой да ти свърши това предварително е добре.
Носят се документите в централната кухня. На единия ден носиш, на другия почваш да вземаш Peace.
Доволна съм от храната за сега. Само рибата не ми харесва,че е пангасиус, но когато има риба има и пиле така, че има избор.

# 637
Никид браво на вас за кърмата,поздравления ,супер сте тогава Peace

Сериозно ли рибата е пангасиус,при нас си беше скумрия Thinking

# 638
  • Ямбол
Никид, споко, все някога ще съвпаднат режимите, а и при моята девойка трудно може да се каже че има точен режим.
Зя кухнята не мога да кажа кой знае какво, защото още не съм я записала, а и я кърмя.  Знам че е в пластмасови кутийки и е вкусна -  това по впечатления от други майки.
За документите - акт за раждане и бележка от педиатъра, това знам.
Имам и питанка - знаете ли да има класически хомеопат в града?

# 639
Майола Бени, този въпрос и мен живо ме интересува, но за жалост не знам за какъвто и да е хомеопат в Ямбол, по едно време се бях навила да водя дъщеря ми в Бургас, но реших, че ми е непосилно при всяко разболяване да я мъкна по пътищата и засега съм се отказала.

От кухнята бяхме доволни. Но моята не е от придирчивите.

# 640
За рибата - да пангасиус е! Питах на място, защото исках да поръчвам, но се отказах естествено  Peace.

# 641
  • Ямбол
Майола Бени, този въпрос и мен живо ме интересува, но за жалост не знам за какъвто и да е хомеопат в Ямбол, по едно време се бях навила да водя дъщеря ми в Бургас, но реших, че ми е непосилно при всяко разболяване да я мъкна по пътищата и засега съм се отказала.
Хммм, подозирах, че ще е такъв отговорът  Confused , и май не очаквах друг. Ще питам в сливенската тема, че Бургас изобщо не ми е опция. Ако науча нещо, ще споделя  Grinning

# 642
  • Ямбол
Според регистъра на лекари-хомеопати,в Ямбол има 3
най-долу погледнете линка
http://www.homeopathybg.org/RegBMHO.html
като за последния Д-р Стоян Стефанов,има дооста изписано

http://www.-spam149-/tag/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0 … 0%B1%D0%BE%D0%BB/
дано съм била полезна,ако посетите някой от тях,споделете

# 643
Д-р Янкова е дерматолог, не знаех, че с занимава с хомеопатия.
Другите не съм ги и чувала, ще поразпитам.
Никид, мерси за инфото Peace

# 644
Благодаря ви много !

Общи условия

Активация на акаунт