Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 492
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте на компанията! Hug Hug Hug Hug
Влизам си по обед във темичката и какво да видя....? Нашите сладурки още снощи  ни направили изненадка. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега ще седна на работното си място и с кеф ще си изгледам серииката. Party Party Party

К@SMET, SUNNI67, KEII...БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ...БЕЗЦЕННИ СТЕ!!!

# 481
Цитат
А и защо спряха колите без видима причина?

di_ni   спряха защото пътя им беше препречен

първо помислих, че са хора на Бешир ага, целящи да провокират война, но сега погледнах с превода на нашите феи  Hug  bouquet

K@SMET,  SUNNY67,  KEII   newsm51  БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА  love001  love001  love001

и съм почти сигурна, че е постановка на Явуз - "В коя кола е Явуз Ага?"  "Не стреляйте по жените!"  "Пазете Чичек хнм!"   Thinking Rolling Eyes на Бешир ага едвали му пука за Китка   Whistling Пък и за какво му е война? - на него му трябват единствено мулета
не вярвам да са хората на Балдар, едвали биха предприели нещо през главата на агата..

# 482
K@SMET,  SUNNY67,  KEII велики сте.Много големи благодарности от мен за преведената серия.

# 483
Здравейте момичета !

K@SMET    SUNNY67   KEII  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Прекрасни сте благодаря ви от сърце .   bouquet  bouquet  bouquet

# 484
Голям кефффф   Party  Party Party
-Заповядай господарке - Ешреф Hug
-Како Ясемин-Баран тича радостно и се хвърля в прегръдките й Hug
-Седни дъще- покани я Шахнур- все пак я уважи като гостенка Heart Eyes
-Как е Йомер- пита Фидан усмихната Grinning
Цялата къща я уважи,а тя отиде там САМА- и за нея е напредък Peace
Назан не била патка ,а царица на патките ooooh!
как само с нагло самочувствие с Бора кръстосаха крака  в холдинга #Crazy
Още когато изхвърча от къщи ,без да прегърне детето си- я отписах като майка Naughty

И аз не вярвам Саваш да нареди на своите стрелба по този начин-без повод newsm78
 Хакан- голям екшън  спретна  hahaha Елегантна двойка са с Пелин Heart Eyes
Всички актьори ми доставиха удоволствие с превъзходна игра smile3501 smile3501 smile3501

# 485

Господин Ешреф    и       ГОСПОДАРКАТА Ясемин  Wink Flutter

след топлото посрещане от Ешреф и Шахнур  ooooh! Mr. Green  нападението на Китка и дойде като гръм  Shocked - тя няма откъде да знае за напъните и да бъде истинска съпруга  Rolling Eyes
Саваш като я видя такава стресната първо погледна майка си  Mr. Green Mr. Green Joy

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 14:25 от пенда

# 486
Абе, срам голем ама да си призная...още гледам 35 серия.  newsm43
Е, не можем да не си споделим впечетленията до тук... Crossing Arms
Севги е голема гадина. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Същите номера върти на Яска дето ги въртеше на Бора.  #Cussing out
Хакан е страхотен...е , на това чудо викам приятел. Heart Eyes
Пелинката само се облизва кат мачка пред паница млеко...ама аз като гледам искрите фърчат покрай Китка...така са се разпалили, че жива ще я изгорят. Офффф, дано, дано... Praynig
За сега толкова...дано да догледам и другата серия до довечера, ама по закона за всеобщата гадост цела София се изсипа в офиса...е така, да ми е гадно. Sick

# 487
Най-сърдечни благодарности на целия екип за превода на поредната серия .
Точно на време  момичета в този очакван вторник!
Да сте живи и здрави !  bouquet  bouquet  bouquet

# 488
Еййй, тоя Явуз... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire да го връткат калинките... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outЕгати долнището!!!
Язък за хубавия мъж!!!  Crossing Arms

# 489
  • БГ
пенда, явно в напрежението ,с което гледах съм пропуснала да видя това-благодаря ти .
Абсолюгно съм сигурна,че е постановка на Явуз - поредната.Затова пазеше патката Чичек,ама...нали е много умничка сама се хвърли под куршумите.Дано само са стреляли точно Mr. Green
Но аз продължавам да се питам какво толкова се е случило между двете семейства,та продължават тези вражди и при младите мъже,които очакваме да не са толкова обременени от традиции и дъра-бъра...И тези мъже следват свой път в живота.виждаме,че не приемат безропотно намесата на по-възрастните.
Има нещо,което още не са ни разкрили сценаристите и поради това не можем да намерим отговор на много въпроси,които си задаваме  тук.Дано само нещата започнат ле-е-е-кичко да се поразплитат.

# 490
Най-сърдечни благодарности на целия екип за превода на поредната серия .
Точно на време  момичета в този очакван вторник!
Да сте живи и здрави !  bouquet  bouquet  bouquet
Зизкееее   newsm47 tooth hit
Нали си ми дружка- сварих ти кафенце Heart Eyes  да се освежиш Joy

# 491
Благодарим Лилееее,   love001  love001  love001 newsm51имах нужда...цел ден съм в ЛиН...само пускам спирам...тоя народ що не се кротне дома за малко ...само да си догледам филма...? Joy

# 492
пенда,
Абсолюгно съм сигурна,че е постановка на Явуз - поредната.Затова пазеше патката Чичек,ама...нали е много умничка сама се хвърли под куршумите.Дано само са стреляли точно Mr. Green
Но аз продължавам да се питам какво толкова се е случило между двете семейства,та продължават тези вражди и при младите мъже,които очакваме да не са толкова обременени от традиции и дъра-бъра...И тези мъже следват свой път в живота.виждаме,че не приемат безропотно намесата на по-възрастните.
Има нещо,което още не са ни разкрили сценаристите и поради това не можем да намерим отговор на много въпроси,които си задаваме  тук.Дано само нещата започнат ле-е-е-кичко да се поразплитат.

И аз като теб от доста време се чудя какво не знам за историята на Бадарови и Моранови и отношенията между двете семейства. Че има нещо, което екипът не ни казва, е повече от ясно. Например:
1/ Защо Явуз и Назан се гледат по тозиначин?
2/ Защо Явуз е излежавал присъда за убийството на бившият мъж на Назн, при положение, че вече знаем за традициите при агите - някой друг да лежи в затвора?
3/ Защо Явуз е толкова отмъстителен по отношение на семейство Балдар? Няма да е само заради прекараното време в затвора, защото дори и другите да не знаят, че Ахмед Моран натусна спусъка на пистолета, той го знае. Според мен трябва да има друга причина за това целенасочено, жестоко и подмолно отмъщение спрямо Балдарови и конкретно Саваш. Не е причина и отношението на Саваш към Чичек. Освен това ние не чухме какво му разказа любимката ни Цветанка. Дали каза на брат си, как я омъжиха за Кемал и как за Саваш? Дали му каза какво направи Саваш за нея? Дали му каза как баща й я простреля, как я влачеше по земята, как я рита в дома на Балдарови? Това, което разбрах само от онзи разговор между Чичек и Явуз, е, че Явуз страшно се ядоса, че Чичек не му е разказала тези неща /кои?/, защото новините го поставяха в неизгодно положение той да си прави планове, без да е наясно с обстоятелствата. 

Честно да ви призная голямо любопиство ме тресе какво ще се случи. Добре, че участвам в превода и имам доста друга работа и не ми остава време да мисля. Иначе щях да се побъркам.  Joy Joy Joy

Иначе да си призная и аз много се накефих, когато Ешреф каза на Ясемин "ханъм ага". А на самата Ясемин й стана доста смешно и едва сподави едно изхилване.

# 493
Тоя Бора се виде у празници с Балдарови. Вместо пълни банкови сметки, само патлаци и шамари. Но, това не му пречи да си огледа маникюра. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 494
Бора- хайде да тръгваме...
Назан- къде?
Бора - у вас, у майка... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт