С лента или шапка във вкъщи

• 3 953
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Шапка, лента и пр. на бебе вкъщи -  Stop.

tweety_misheto, нормално е черепът да е хладен на пипане. Когато гори е лошо Wink.

# 16
  • София
никога нищо в къщи не съм слагала, той и сега няма много коса, като бебе също, хем е зимно бебе.

# 17
  • Пловдив
Не съм слагала нито едното, нито другото.Дъщеря ми е родена декември.Лента сме слагали за кеф.

# 18
  • София
В къщи не съм слагала шапка  Naughty, лента на каката за фасон, не че я търпеше...
И другите са ти написали - студени уши, нос и пр. крайници не са показател, че на детето му е студено  Peace

# 19
При нас 21-22 градуса рядко са били достигани, целта ми беше "19-21". Ако си притеснена заведи детето на лекар - защото студените уши може да са признак и на лошо оросяване, което често е симптом на сериозни заболявания. Иначе при нас въпросните заболявания ги имаше и студени бяха по-скоро крачетата - но шапка или лента и през ум не ми е минавало да слагам.

# 20
  • Шумен
Нали се поддържа постоянно тази Т в стаята от шапки и ленти нужда няма. Шапка ако не е със връзки и навън не мога да сложа, веднага бива изхвърлена и гонена от мен по пътя  Confused За мен по-добрия вариант е да не се изнежват децата с много дрехи на една добра Т от 22-23 градуса, после е лошо. Съдя по себе си както съм изнежена от дете сега ако в стаята съм без грейка/елек на втория ден съм болна  Tired

# 21
  • по света
Ако в къщи на 20-21 градуса слагаш шапка, не ми е ясно на вън как ще излизате. Абсолютно излишно е да си изненижваш детето,после ще ти боледува години.

# 22
Дъщеря ми е родена през февруари, нямаше и пух на главата си, гледала съм я на 18 градуса (живеехме в страшна мизерия) и никога не ми е хрумвало да й сложа шапка. Много съм против изнежването и навличането на децата с купища дрехи.

# 23
Не съм слагала шапка в къщи. Другите мами са ти казали, че ако слагаш шапка вътре можеш да я изнежиш Peace

# 24
Нито едното,нито другото.
Ръчичките на синът ми са вечно студени,независимо от температурата вкъщи.И през ум не ми е минало да му сложа ръкавици.

# 25
3 от децата ми са зимни бебета и на никой не съм слагала шапка, нито ръкавички за вкъщи.
По скоро бабите препоръчват  слагането на лента или шапка, за да не се подгъват ушите на бебетата... Wink

# 26
Аз не съм имала проблеми от това естество, защото се роди с много коса, но слагането на лента или шапка вкъщи не ми звучи добре  Peace

# 27
  • в 1001-та нощ
и аз в къщи не ползвам средства за затопляне на главата на малкия

# 28
Извинявай, но ако ти е студено вкъщи слагаш ли шапка? И двете се родиха с много коса и бабите съветваха поне след баня да им слагам шапка докато изсъхне косата. В къщи не слагам нищо такова, даже и в много студени дни, когато няма парно. Според мен това е прекалено изнежване, а децата нямат полза от него.

# 29
Синьт ми се роди с коса,но точно края на лятото опада бебешката му.Срещу зимата(беше на вашата вьзраст)почити нямаше косичка,вьпреки това никога не сьм си помисляла да слягам шапка в кьщи,вижда ми се прекалено,а и няма нужда от такова изнежване.

Общи условия

Активация на акаунт