® Португалия - тема № 14

• 36 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравей eleonita много се съмнявам това да се приложи тук...
Евентуално може да пишете до http://www2.seg-social.pt/do_mapa.asp?01.19 Peace

# 676
  • В голямото море...Живот
eleonita това и мен ме заинтересува  Thinking
Момичета, някоя от вас ако има път към СС нека да попита, моля  Praynig

# 677
Здравейте.Христос Воскресе. Не се познаваме с никой от Вас , но искам да Ви помоля за съвет. Предстои ми пътуване до Лисабон за 5 дена в началото на май месец. Искам да Ви помоля да ми препоръчате места който непременно да посетя и ресторанти или заведения в които мога да обядвам/ вечерям. Предварително Ви благодаря.

# 678
Pabble Тук пишат малко момичета .. А и е различно да живееш тук и да дойдеш за няколко дни Peace
Прегледай тази тема там има много информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429308.0

# 679
zdraveite momi4eta, otdavna ne sam vlizala v temi4kata, no iskam da vi popitam nekoi znae li v Lisabon kade ima bg magazin i koga raboti i ima li nekakav balgarski restorant.
 Na gosti sam v Lisabon i mnogo mi se iska da posetia i magazina i ako ima restorant ili kafene da otida.
 Blagodaria vi za vnimanieto i izvinevaite 4e ne sam taka aktivna

# 680
Здравейте вече от португалска земя. Пътувахме три дни и краката ми се подуха. Започнахме работа веднага и вече взех първия аванс ... Сега почивам и си купих нет на TMN. Наистина сме далече от полетата с малини ... , но пък си имаме Бг магазин. Живеем в едно село Galeado на 6км от Milflntes, но пък не харчим пари.
За сега толкова!
Поздрави!!!

# 681
макарена2 добре дошла на Португалска земя.
Внимавай с нета.че май са с лимит ТМН...с договор ли го взе? колко плащаш?каква скорост?че докато се усетиш и може да навъртиш трафик...и идват едни сметкииии ooooh!.не можеш да се оправиш после.

# 682
Здравейте, нета е без договор, 10евро / 10 часа със флашка е и в нея се поставя сим карта, за сега това ме устройва. Тук най-после се стопли, дойдох с летни дрехи, а то ... порой  #Crazy
Най-важните думи ги научих - бира и мляко с кафе  Mr. Green

# 683
 EmbarassedЗдравейте, отдавна ви чета но чак сега престрашавам да пиша .Интересуваме как се чувствате в кризата в Португалия , как са децата , работата , живота / Blush

# 684
 EmbarassedИМАМЕ СИ БЕБЕ - ГЕОРГИЯ  -роди се на 17 .05 . 2012г

# 685
ДА ви е жива, здрава и да ви носи много радост!
Португалската тема се напълни с бебоци  Mr. Green Hug

# 686
така де,...ще ги почакаме да научат азбуката,да пропишат,че майките им хич не се вясват вече  Mr. Green

# 687
така де,...ще ги почакаме да научат азбуката,да пропишат,че майките им хич не се вясват вече  Mr. Green

Joy hahaha Joy

# 688
Н Embarassedнаистина се радвам че ви има . Heart Eyes защо никои не ми отговаря на въпроса -как ви се отразява кризата .

# 689
чудно ми е ,какво ли очакваш да ти кажем  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт