® Португалия - тема № 14

• 36 842
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Мойто знае да пише но едва ли ще пропише тук Joy
Га га честото бебче..Как да ни се отразява кризата...борим се Mr. Green

# 691
Маи всички се борим #Cussing out/с кризата де/ но днес  правих палачинки и пекох хляб - деиства ми добре .  chef

# 692
а ти къде си newsm78 или съм пропуснала ако си споменала

# 693
аз съм  в България , Португалия живо ме интересува защото там е сина и снахата . много се притеснявам за тях защото за няколко месеца обиколиха половината земно кълбо .

# 694
работиха за английска фирма, но фирмата фалира ,бяха с нея в САЩ, после се върнаха в Англия сега са при познати в Португалия, имат работа -снахата редовна, сина нередовна , не се оплакват , но аз се притеснявам. Sad

# 695
Здравейте, мили португалски мами! 

Минавам само да ви поздравя с една любима моя песен (която разбрах, че е португалска):

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

# 696
Благодаря но е бразилска Laughing Wink

# 697
Не пее ли на португалски момчето?  newsm78 Заради езика помислих, че е португалска. Но нищо, чувствайте се поздравени все пак.  Grinning

# 698
Езика е португалски с бразилски акцент Laughing
Чуствам се поздравена Wink

# 699
„ох,шЪ тЪ фАна“ малко до гуша,че и през глава ми е дошла,ама мерси все пак  Mr. Green
маймуните ,и те  вече я прежалиха,даже и на тях им писна  Sunglasses

# 700
  • Стара Загора
Здравейте, мили португалски мами! 

Минавам само да ви поздравя с една любима моя песен (която разбрах, че е португалска):

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw
Tова е и моя любима песен, а Веско като иска да я слуша, качва се на стола на комп. и вика ай ай ай Laughing
Темата верно е пълна с бебоци, ама моя е най-див  Rolling Eyes .Сега се опитвам да го свикна без памперс през деня, да видим колко ще успеем с начинанието.Включва се да помага във всичко (зареждане и пускане на пералня, прибиране на пране  ooooh! , на обувки  ooooh! ooooh! ooooh! ... ).И от биберона трябва да го отучвам, ама памперса е с предимство Tired .
GA GA - добре дошла от мен, аз не съм от редовните ooooh! Embarassed , но се включвам като мога, поне да не ме забравят другите  Laughing Mr. Green
 Hug

# 701
DSS  : Embarassed благодаря радвам се че ви има .успех с памперсите . Hugза всички редовни и не толкова редовни . :вижте в колко часа ви пиша .  Money идвам си от работа .

# 702
ооооо , извинете лека нощ .

# 703
Здравейте португалски мами Simple Smile
Не знам дали е подходящото място да се натреса в темата с този въпрос,но ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете с инфо.
Знаете ли сега как стоят нещата  с тази еднократна помощ(бонус му викат ако не се лъжа),която давали за новородено дете...
и какви документи са нужни???

# 704
В Сег.Сосиал питай,че има разни идеи по места.
Нашата и вашата Португалия е различна   Wink Mr. Green

ама такова натрисане не искаме-искаме визитка,инфо,подробности   Laughing
Честито бебче!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт