® Португалия - тема № 14

• 36 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
зменчо- papel vegetal

# 61
nunesm добре дошла сред нас Hug
В кой край на Португалия си?

Днес във влака...4увам БГ ре4 и не мога да се усетя 4е говорят на БГ Joy
6 ма мъже лЮхат карти и една дама търсеше тоалетна във влак  Urbano Shocked
Но викаттт и дамата мина от единия край до другия и вика....ооо в този влак нямало тоалетна Laughing
Понеже пътуването ми е 3 минути нямах време да ги заговоря но ми стана смешно...те продължиха
Дени Деси ти е отговорила Peace
За захарта казват 4е ве4е  АЗАИ правела проверки та може и да е спекулация...И аз днес видях за 1.09€ Rolling Eyes

# 62
И така момичета, казвам се Милена и съм в Португалия от 10 години. Тук дойдох със семейството си. Дойдохме на етапи, първо татко след това батко, аз и накрая майка. Живеех отначало в околността на Торреш Ведраш, там се запознах и със съпруга ми който е португалски гражданин. След това решихме да дойдем при моите родители. Женена съм от 6 години. В момента работя към BES, така че ако някой има нужда от банкови услуги или запитвания, насреща съм. Живея заедно със съпруга ми детето, татко и батко, за съжаление загубих майка преди 4 години. Но професията на мъжете е тираджии така че повечето време съм сама със моята дъщеря Моника.
  Имам доста хубави и не толкова хубави спомени тук в Португалия, но за сега съм решила, че ще продължавам да живея тук.
 В България съм от Сливен и там си ходя всяко лято.
 С течение на времето ще ви разказвам повече за себе си. Ще се радвам да бъда част от форума

# 63
Здравей nunesm,моят мъж също е тираджия и напълно те разбирам.Аз живея в Оta,близо е до Лисабон,но не колкото би ми се искало Mr. Green

# 64
Мммммммммм,че  на вкусно взе да намирисва форумчето Simple SmileГолеми сладкарки сте, брей  Wink
Дени ,ти кво майсториш,че  за боя питаше, за хартия... newsm78
Деси ,ти нашенски сладки ли  им  правиш?
Я издайте рецептите   Wink

nunesm ,добре дошла сред нас Hug
Виждам 4е в профила си  си писала– Мангуалде...Това ,онова Мангуалде ли е,на върха на сера де естерела  newsm78.Ако е там  супер,имали сняг????Така ми се ходи на Сера де Естрела.......,ама мнооооооого далека.Обичам си планината............

# 65
Това Мангуалде е в окръг Визеу. И тука се случва да има сняг, но тая година още не сме се радвали на бялата покривка. Но си е доста студеничко. На около 13 км сме от Визеу и на около 100 от границата със Испания.

# 66
Не ми се вярва, че го казвам ама искам сняг  Crazy Laughing Писна ми от влага   Crossing Arms

# 67
аааааа,аз съм се объркала........,аз си мислех за Маnteigas,koeтo e наййййй горе в планината  Wink,а то е Мангуалде... Wink
От около месец насам гледам какви оферти има за лятото за почивка и нали ми се иска на планина да отидем ......,та затова взеха да ми се омешват градове,села,райони.... Rolling EyesАко не друго  поне с географията на португалия ще се запознаем  Joy

# 68
аз като знам какво чудо беше докато живеех до океана, писваше ми оттази влага, а тука си е друго, макар там да ми харесваше повече. Тук хората са много различни, големи са националисти. Ако не е мойта работа, досега отдавна да бяхме се приместили отново към Лоуриня.
  А вие мадами, коя къде се намира в Португалия

# 69
Аз съм във Фамаликао в триъгълника между Порто Брага и Гимараеш и съм от 10 г и тук със семейството имам 22 годишна дъщеря..

# 70
да знам къде се намира Фамаликао, ходила съм с моя мъж по него край да разтоварва. Наблизо сме тука, те са някъде около 200 км дистанция оттук, ако не се лъжа.
  Как са португалците в нея зона, по човечни ли са, готови ли са да помагат на чужденец

# 71
Здраевейте  отново и от мен като сме почнали на сладкарска тема някой да знае от каде мога да си купя формички от оризова хартия за мафини аз видях едни в пинго доса, но са с много малък размер. Лека вечер на всички .

# 72
Здраевейте  отново и от мен като сме почнали на сладкарска тема някой да знае от каде мога да си купя формички от оризова хартия за мафини аз видях едни в пинго доса, но са с много малък размер. Лека вечер на всички .
В кой да е китайски магаин  Peace

# 73
аз чак сега свърших  ooooh!
не знам какви станаха-ни български,ни португалски  Crazy
утре дано имам фото да снимам,че нещо не иска да зарежда батерията

тука е як студ-утре сутрин го дават в 9часа  4 градуса #Crazy

# 74
  • В голямото море...Живот
Нунесм  Hug
Била си ми съседка дълго време - живеех в Лоуреш, и си ми градска - и аз съм от Сливен  Mr. Green

Тук е бяло, вали си, трупа.... няма да излизам днес.
Нямам украса, нямам празнично настроение.
Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт